]]>
Kaikki normaalihintaiset tuotteet - 20%
 
Koodi: salkari2018

 

 
AINA ILMAINEN TOIMITUS !!!

Ei koske Sinn kelloja ja joitakin lahjatavaroita tai kummilahjoja

Uutuudet

Korut ja kellot netistä ilmaisella toimituksella.

Kultasepänliike Salkari

Olemme vuonna 1866 perustettu perheyritys, yksi Suomen vanhimmista alamme yrityksistä.Myymälämme sijaitsee Vaasan ydinkeskustassa, Rewell centerin toisessa kerroksessa.

Palveluihimme kuuluu korujen  ja kellojen kaiverrus- ja korjauspalvelut sekä timanttisormusten huollot. Erikoisosaamistamme on myöskin kihla-  ja vihkisormukset, joista löydät todella runsaat valikoimat mm.suurimmilta kotimaisilta ja ulkomaalaisilta timanttisormus valmistajilta kuten Tillander, Sandberg, Raphael Collection, Paletti, Beat Of love, Lumoava, Efva Attling, Kalevala Koru, Festive ja Kohinoor.

Koru- ja kellomerkeissä edustamme sekä muotimaailmasta tuttuja merkkejä kuin ajattomia klassikoitakin, esim. Kalevala Koru, Efva Attling, Lumoava, Sif Jakobs, Pandora, Thomas Sabo,Casio, Michael Kors, Eterna, Oris, Rotary, Seiko, Sjöö Sandström , Sinn ja Cluse sekä useita muita tunnettuja brändejä.

Meillä on kattavat valikoimat lahja-ja sisustustuotteita arvostetuilta pohjoismaisilta merkeiltä kuten Orrefors, Kosta Boda, Balmuir, Magisso, Tapio Wirkkala sekä Georg Jensen.

Valikoimamme on saatavilla myös verkkokaupasta nopealla toimituksella, sillä näkyvä valikoima löytyy varastosta ja toimitusaika vain 1-3 arkipäivää. Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli tulee kysyttävää tuotteista tai palveluistamme. Me autamme mielellämme! Tervetuloa myymälään tai verkkokauppaamme!

]]>
Gambit - Your Mobile & Web Partner