Saatavuus

Hinta

Kellotyyppi

Ranneketyyppi

Cluse

 Cluse-kellot edustavat yksinkertaista ja minimalistista hollantilaista designia, joka sopii skandinaaviseen tyyliin. Cluse kelloista löytyy useita värivaihtoehtoja ja viimeistelet sen asuusi sopivaksi rannekkeita vaihtamalla . Rannekkeen vaihdat itse todella helposti ja niitä löytyy  sekä metallisina että nahkaisina, useissa eri väreissä. Selkeä , tyylikäs ajannäyttäjä on todellinen katseenvangitsija! 

Suosituimpia Cluse kellomalleja ovat Laboheme ja Minuit kellot

 

Cluse-kellot

Tarinamme kertoo ihmisistä, jotka näkevät kauneutta yksinkertaisuudessa.

Yksinkertainen ei tarkoita tavallista. Se kertoo perusteellisuudesta, sivistyksestä ja rehellisyydestä itselleen. Pois häiriötekijöistä, keskittyen asioihin jotka ovat oikeasti tärkeitä elämässä.

Tämän ajatusmailman jakaen olemme sitoutuneet valmistamaan kelloja, jotka edustavat tyylikkyyttä ja minimalismia, kellon joka ilmentää tyyliäsi ja täydentää asusi. Cluse ei ole vain ajannäyttäjä, se elää mukana parhaissa hetkissäsi ja kerää huomion kaikessa yksinkertaisuudessaan. Cluse-kellojen valmistus tehdään huolellisesti keskittyen materiaaleihin, laatuun ja tyyliin.

Amsterdamin toimipisteessä on atelje' jossa koulutetut kellosepät valvovat laatua ja tekevät mahdolliset korjaukset. Näin varmistamme Cluse-kellojen laadun jokaisessa kuudessa julkaistavassa mallissa.

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.