]]>
Kaikki normaalihintaiset tuotteet - 20%
 
Koodi: salkari2018

 

 
AINA ILMAINEN TOIMITUS !!!

Ei koske Sinn kelloja ja joitakin lahjatavaroita tai kummilahjoja

Alessi

Alessi on italialainen, yksi maailman tunnetuimmista sisustus- ja keittiövälinebrändeistä.  Yrityksen perusti vuonna 1921 Giovanni Alessi ja yritys on edelleen saman perheen omistuksessa, tällä hetkellä sitä luotsaa Giovannin pojanpoika, Alberto Alessi.

Yrityksen palkkalistoilla ei ole ollut omia suunnittelijoita sitten 1950-luvun, jolloin Giovannin poika Carlo alkoi tilata luonnoksia kansainvälisesti menestyneiltä designereilta ja arkkitehdiltä. Vuosien saatossa monet maineikkaat suunnittelijat ovat tehneet yhteistyötä Alessin kanssa, kuten Aldo Rossi, Philippe Starck sekä suomalaisista muotoilijoista mm. Eero Aarnio sekä Harri Koskinen. 

Alessin tuotteet tunnetaan paitsi leikkimielisestä ja innovatiivisesta designistaan, myös erittäin korkeasta laadusta. Mallistossa on vuosikymmeniä sitten suunniteltuja tuotteita, jotka näyttävät edelleen yhtä moderneilta ja osa näistä on todellisia keittiö- ja sisustusmaailman ikoneita, kuten legendaarinen sitruspuristin Juicy Salif. Monet Alessin tuotteet ovat käytännöllisiä, jokapäiväisessä elämässämme käytettäviä arkisia välineitä, mutta muotoilullaan tuovat kotiimme palan taidetta ja ylellisyyttä.

Tuotteet valmistetaan pääosin teräksestä, joka on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, näyttävä sekä helppo puhdistaa. Alessi tuotteista löydät klassiset, hauskat ja tyylikkäät ratkaisut niin kotiisi kuin lahjaksikin!

Hinta

18 - 451 €

 

Laajennettu haku

Categories

tuotetta per sivu

tuotetta per sivu

Gambit - Your Mobile & Web Partner