DKNY

"Kaikki mitä teen on sydämen-, ruumiin- ja sielunasia", sanoo Donna Karan, kansainvälisen, omaa nimeään kantavan yrityksen pääsuunnittelija. "Minulle suunnittelu on oman naiseuteni ilmaisua kaikkine tunteineen." Karan sanoo naisellisten vaistojensa olevan vuonna 1984 perustetun yrityksensä menestyksen salaisuus. Karan perusti yrityksen edesmenneen miehensä Stephan Weissin kanssa, ja nykyisenä omistajana toimii ranskalainen monialayritys LVMH, Moet Hennessy Loius Vuitton.  "Naiseuteni saa minut pitämään huolta muista, täyttämään tarpeita ja ratkaisemaan ongelmia. Samaan aikaan artisti minussa pyrkii sekä aistilliseen että visuaaliseen kauneuteen. Suunnittelutyö on jatkuva haaste tasapainotellen mukavuuden ja luksuksen sekä käytännöllisen ja halutun välillä."

Karanin konsepti perustuu moderniin pukeutumistapaan, joka koostuu seitsemästä vaatekappaleesta, joita yhdistelemällä saadaan luotua erilaisia asuja sekä päivään että iltaan. "Suunnittelen kansainvälisille miehille ja naisille, luoville ihmisille, jotka eivät koskaan tiedä mihin päivä heidät vie. Sen takia New York on mukana nimessä. Se asettaa tahdin ja asenteen."

Nämä laadukkaat kellot ja korut on valmistettu teräksestä ja erilaiset pinnoitteet sekä zirkoni-kivet tuovat tuotteisiin kauniin loisteen.

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.