Saatavuus

Hinta

Kellotyyppi

Ranneketyyppi

Koneisto

Seiko

SEIKO on japanilainen kellovalmistaja, joka sai alkunsa vuonna 1991 Kintaro Hattorin toimesta Tokiossa. Seikon laajasta kellomallistosta löydät laadukkaat kellot moniin eri käyttötarkoituksiin. Seiko-kelloissa on loistava hinta-laatusuhde ja niitä löytyy useista eri hintaluokista. Seiko-kellojen koneistoina käytetään niin automaattikoneistoja kuin kvartsi-, solar- ja kinetic-koneistojakin.

Seikon luomuksia ovat mm. universumin ensimmäisen quartz-koneisto ja Kinetic eli automaatin ja quartzin risteytys. Seiko Solar -kellot puolestaan ottavat käyntienergiansa valosta (aurikokennoteknologia). Seiko Astron -kellot ovat ensimmaisia GPS-sateliittikelloja jotka ymmärtävät eri aikavyöhykkeet.

Seiko valmistaa myös erittäin laadukkaita mekaanisia kelloja. Näistä hyvä esimerkki on Seiko Presage -mallisto.

Seiko tunnetaan myös laadukkaista sukelluskelloista, joita löytyy esimerkiksi Seiko Prospex -mallistosta.

Seiko Premier -mallistosta löydät laadukkaat pukukellot, joissa yhdistyy klassinen muotoilu ja modernit innovaatiot.

Seiko on yksi mailman johtavista kellomerkeistä. Seiko valmistaa kellot omissa tehtaissaan Japanissa.

Seiko-kellot ovat näyttäneet ajan monissa suurissa tapahtumissa vuosikymmenten ajan. Seiko oli mm. virallisena ajanottokellona Tokion olympialaisissa vuonna 1964.

Salkari Oy on Seiko-kellojen virallinen Premium-jälleenmyyjä. Meiltä löydät suuren valikoiman Seiko-kelloja klassikoista uutuuksiin. Tule tutustumaan myymälämme Seiko-osastoon tai osta verkkokaupastamme.

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.