Boss

HUGO BOSS on yksi markkinajohtajista ensiluokkaisten luksustuotteiden segmentissä maailmanlaajuisilla vaatetusmarkkinoilla. HUGO BOSS keskittyy ensiluokkaisen muodin ja asusteiden suunnitteluun ja markkinointiin sekä miehille että naisille. Yritys työllistää lähes 14 000 henkilöä. HUGO BOSSin kiehtovaan brändimaailmaan kuuluvat BOSS, BOSS Orange, BOSS Green ja HUGO. Brändien tuotekirjo kattaa vapaa-ajan vaatetuksen, iltapuvut, urheiluvatteet sekä kengät ja nahka-asusteet. Edellä mainittuja tuoteryhmiä täydentävät lisensoidut hajuvedet, silmä- ja aurinkolasit, kellot, lasten muoti, kodin tekstiilit ja kirjoitusvälineet.

HUGO BOSS on mukana urheilussa sponsoroiden mm. Formula 1:tä, golfia, purjehdusta ja jalkapalloa. Sponsoroinnnin myötä korostuvat brändin arvot, kuten dynaamisuus, täydellisyys ja tarkkuus.

Metzingenin tehtaalla valmistetaan pääosin pukuja, takkeja ja housuja pienissä erissä. HUGO BOSS -tehtaita löytyy myös Izmiristä, Radomista ja Morrovallesta. Omien tuotantolaitosten käyttäminen mahdollistaa laaduntarkkailun sekä mahdollistaa tuotteiden hyvän saatavuuden.

 Hugo Bossin ydinbrändi, BOSS, on malliesimerkki aidosta luksuksesta. Miesten mallistosta löytyy moderneja, viimeisteltyjä työ- ja iltavaatteita sekä tyylikkäitä, hienostuneita vapaa-ajanasuja ja ensiluokkaisia urheiluvaatteita. Rikas valikoima moderneja työasuja, eksklusiivisia vapaa-ajanasuja ja tyylikkäitä ilta-asuja sulauttavat yhteen muodikkaan silhuetin, erinomaisen suunnittelun ja ajattoman eleganssin. Boss Black -sarjan pukukellot täydentävät BOSS-sarjan tuotteita saumattomasti. 

Boss Orange kellot taas ovat urheilullisempia, värikkäämpiä ja nuorekkampia rannekelloja. Boss Orange on urbaani vapaa-ajanvaatteiden ja -asusteiden sarja. Rennolla tyylillä suunnitellut tuotteet vetoaa ihmisiin, jotka etsivät yksilöllisiä tuotteita spontaaniin, liikkuvaan elämäntyyliin.  

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.