Magisso

Magisso on suomalainen yritys, joka tunnetaan jo ympäri maailman innovatiivisistä keittiö-, kattaus- ja tarjoilutuotteistaan.  Elämä on täynnä pieniä, jokapäiväisiä ongelmia: Miten pitää juoma kylmänä auringossa? Miksi irtoteen valmistaminen on aina niin sotkuista? Missä ihmeessä se tiskirätti taas on? Joskus vain pieni pieleen mennyt asia voi suistaa koko päivän raiteiltaan. Magisso haluaa pitää sinut raiteilla ja tehdä asiat helpommiksi.

Parhaat ratkaisut tulevat omista, henkilökohtaisista turhautumisista. Kun Magisso perustettiin vuonna 2008 Helsingissä, perustajilla oli palava halu tehdä merkityksellistä suunnittelua ja kansainvälistä yritystoimintaa. "Emme tienneet mitään suunnittelusta ja kansainvälisestä yritystoiminnasta. Oikeasti."
Yli 20 suunnittelupalkintoa myöhemmin yritys toimii samasta intohimosta kuin tarinan alussa. Magissolle jokainen este on mahdollisuus. Heitä ajaa halu ratkaista ongelmia ja luoda kaunista muotoilua.  Aina kun vastaan tulee ongelma, jolle on jo olemassaoleva ratkaisu, reaktio on "Vau! Miksen minä ajatellut tuota?" ja ratkaisu jaetaan eteenpäin ystäville. Positiivisten kokemusten jakaminen luo kierteen, joka inspiroi kaikkia ja tekee elämästä paremman.

Cooling ceramics- ja cool id -tuotteet pitävät juomasi ja ruokasi kylmänä kuumassakin säässä. Kasta tuotteet veteen 30 sek- 1min, ja astiat pysyvät kylmänä jopa tunteja! Saat astioista omannäköisesi kirjoittamalla liitutaulupintaan omia, hauskoja viestejä.

Teemukien avulla teen voimakkuutta on helppo säätää, sillä  mukin pohja on kolmion muotoinen. Näin ollen mukin ollessa toisella kyljellään, irtotee hautuu, ja kun vahvuus on mieleisesi, käännät vain mukin toiselle kyljelleen. 

Suuren suosion saavuttanut Magisson kakkulapio on kätevä keksintö, jonka avulla saat kaikille saman kokoiset kakkupalat. Paina lapio kakkuun, purista ja nosta kakkupala lautaselle. Täydellinen kakkupala helposti ja ilman sotkua!  Ruostumattoman teräksen lisäksi kakkulapiota on saatavilla myös muovisena, pirteissä pastelliväreissä. 

Sotkun välttämiseksi Balance-sarja on ihanteellinen valinta keittiöön ja ruokapöytään.  Sarjasta on saatavilla voiveitsi ja tarjoilusetti, joka sisältää piirakkalapion, juustoveitsen ja juustohöylän. Paksun kahvaosan ansiosta tuotteet voi asettaa pöydälle sivuttain, jolloin ne eivät sotke tasoja tai pöytäliinaa. 

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.