Rock by Sweden

Rock By Sweden -merkin perustivat vuonna 2009 televisiosta tuttu Laila Bagge ja PR-tähti Lili Assefa. Laila Bagge ja Lili Assefa tutustuivat toisiinsa televisiosarjoissa "Idol" ja "Let's Dance" ja havaitsivat nopeasti jakavansa intohimon koruihin ja muotiin.
Laila Bagge tuli tunnetuksi ja rakastetuksi persoonaksi ruotsalaisten keskuudessa oltuaan Idol-tuomarina, tanssittuaan finalistina Ruotsin "Tanssii tähtien kanssa" -ohjelmassa ja omasta TV-sarjastaan "Made in Sweden". Laila tunnetaan myös musiikkialalta, missä hän on tehnyt kappaleita isoille artisteille, kuten Céline Dionille. Hän toimi Sony BMG -levy-yhtiön New Yorkin toimipisteessä kykyjenetsijänä kolmen vuoden ajan.

Lili Assefa on ruotsalainen PR-tähti, jonka tausta on musiikkibisneksessä. Nykypäivänä hän edustaa monia Ruotsin isoimpia TV-tuotantoja ja -persoonia. Lili hoitaa tiedottamista monille menestyneille yrityksille ja henkilöille. Hän oli vastuussa tiedottamisesta, kun huippukokit Gordon Ramsay ja Tomas Keller vierailivat Ruotsissa. Tämän lisäksi Lilin asiakkaita ovat mm. artistit David Guetta ja Avicii, Ruotsin Euroviisut sekä urheilupersoona Fredrik Ljungberg.

Laila ja Lili lähtivät yhdessä tavoittelemaan unelmaansa korumallistosta, jossa asenne ja särmä yhdistyvät hienostuneisuuteen ja glamouriin. Yhdistelmä osoittautui täydelliseksi: Näin syntyi Rock By Sweden. Korut saivat hyvän vastaanoton Ruotsissa: Koruja on nähty julkisuuden henkilöiden päällä ja televisiossa. Rock By Swedenin tavoitteena on jatkaa trendikkäiden asennekorujen kehittämistä itsevarmoille naisille. Koruissa nähdään paljon erilaisia symboleja, kuten ristejä ja pääkalloja. Materiaali on pääosin terästä, ja säihkettä on lisätty mm. Swarowskin kristalleilla ja erilaisilla, näyttävillä yksityiskohdilla. 

Lue lisää
Näytä vähemmän

Rock by Sweden

GLORIA

40,00 € -40% 24,00 €
tai alk. 8€/kk
  • alk. 8€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja
1 varastossa

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.