Hirsch

Hirsch on itävaltalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita rannekkeita kelloihin. Hirschin laajasta valikoimasta löytyy rannekkeita jokaiseen makuun. Hirschin tarina alkoi vuonna 1765, kun Johannes Franz Hirsch perusti nahkatyöpajan Itävaltaan. Siitä asti nahan työstäminen on pysynyt Hirschin keskiössä. Perinteet ovat jatkuneet sukupolvien yli.

Hirsch valmisti ensimmäisen kellon rannekkeen vuonna 1945. Tähän päivään mennessä Hirsch on valmistanut jo satoja miljoonia rannekkeita kelloihin. Vuosien varrella yritys on kasvanut suuresti ja tuonut markkinoille useita patentoituja keksintöjä, jotka tekevät rannekkeista entistäkin parempia ja laadukkaampia. Hirsch on myös saavuttanut ISO 9001 -luokituksen. Yritys on ensimmäinen ISO-luokiteltu rannekevalmistaja. Hirsch on myös voittanut useita palkintoja.

Hirschin laajaan valikoimaan sisältyy monenlaisia rannekkeita, joista suurin osa on valmistettu laadukkaasta nahasta. Rannekkeita löytyy eri ominaisuuksilla ja lukuisilla eri väreillä. Myös kokoja löytyy useita. Hirsch-rannekkeet kestävät hyvin vettä ja jopa saunomista. Hirsch valmistaa rannekkeet myös monille sveitsiläisille arvokellomerkeille.

Nykyään yritystä johtaa Robert Hirsch, joka on ollut Hirschin johdossa vuodesta 2000 asti.

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.