18,90 €

(sis. alv)

tai alk. 7€/kk
  • alk. 7€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

6 tuotetta

Varastossa

Näyttävä Balmuir Valvet Ball Red Candel kynttilä.

Kynttilässä on mattapintainen ja tummanpunainen pinta.

Balmuir-kynttilät on kauniisti viimeisteltyjä ja palavat erittäin tasaisesti.

Kynttilät voit laittaa normaaliin kruunukynttilänjalkaan ohennetun pohjan ansiosta.

Balmuir kynttilät toimitetaan kauniissa läpinäkyvässä lahjapaketissa.

Tuotantoprosessin eettisyys on kotimaiselle Balmuirille äärimmäisen tärkeää.

TÄMÄ TUOTE ON MYYNNISSÄ VAIN MYYMÄLÄSSÄMME.

Valmistaja: Balmuir

Laji: Kynttilä

Kappaleita: 1kpl

Materiaali: 100% parafiini

Väri: Punainen

Halkaisija: 10cm

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Balmuir VELVET BALL CANDLE kynttilä

Valmistaja: Balmuir

Laji: Kynttilä

Kappaleita: 1kpl

Materiaali: 100% parafiini

Väri: Punainen

Halkaisija: 10cm

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Balmuir

Balmuir on suomalainen perheyritys, jonka valikoimaan kuuluu upeat, ylelliset sisustustuotteet parhaista materiaaleista kuten pellavasta, cashmirista ja vesipuhvelinnahasta valmistettuna. Tuotteet valmistetaan pienissä tuotantoerissä eettisiä ja ekologisia arvoja kunnioittaen. Balmuirin toimittajayhteistyökumppanit ovat perheyrityksiä. Kaikilta yhteistyökumppaneilta odotetaan korkeita eettisiä arvoja. Balmuir haluaa työskennellä ihmisten kanssa, jotka jakavat heidän arvonsa rehellisyydestä, luotettavuudesta suoraviivaisuudesta. Alihankkijoina on yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita maailman kuuluisimmille luksusbrändeille, kuten Louis Vuittonille ja Tiffany&Co:lle. 

 Heidi Jaara perusti Balmuirin vuonna 2007 seuratakseen intohimoaan aitoihin materiaaleihin ja arvostustaan perinteiseen käsityöhön. Näitä asioita vaalittiin hänen lapsuudessaan, mistä hän peri intohimon kauniiden, iloa tuottavien tuotteiden tekemiseen. Heidi teki pitkän uran Nokialla useissa, kansainvälisissä työtehtävissä. Matkustellessaan ympäri maailmaa, Heidi piti mukanaan muistikirjaa, johon kirjoitti muistiin intohimoistaan ja ideoistaan omaan yritykseen. Hän halusi luoda tuotteita, jotka on tehty kuin vanhoina, hyvinä päivinä, kun muovi oli vielä tuntematon materiaali. Hän irtisanoutui ja päätti laittaa kaiken energiansa jonkin erityisen luomiseen ilman kompromisseja. Uniikin malliston lisäksi Balmuir kantaa perheenäitien perinteitä. Tänä päivänä Balmuirin omistaa Heidi ja Juha Jaara. 

Balmuir syntyi Pohjois-Suomessa, missä luonto ympäröi jokapäiväistä elämää. Siellä voi nähdä kaikkien neljän vuodenajan värit. Siellä revontulet valaisevat taivasmaisemia, porot kulkevat vapaina ja joutsenet löytävät pesäpaikkansa keskiyön taivaan alla. Siellä uskotaan yhä ihmisten hyvyyteen. Iloa löydetään pienimmistäkin asioista. Rehellisyys ja toisen sanaan luottaminen ovat olennaisia mutkattoman elämän osia. Näistä asioista Balmuir ammentaa yrityksensä arvot. Luonnon lisäksi Balmuir löytää inspiraationsa matkustellessa ja tavatessa kiinnostavia ihmisiä. Paikat kuten Pariisi, Ranskan- ja Italian Riviera, Toscana, Lago Maggiore ja Tokio ovat olleet luovan työn inspiraationlähteinä. Yrityksen kulmakiviä ovat tuotteiden laatu, erinomainen asiakaspalvelu, joustavuus sekä luomisen ja tekemisen ilo. Laatu on muodissa ikuisesti.

Stylistit, sisustussuunnittelijat ja tyylitietoiset kuluttajat ovat ottaneet Balmuir-tuotteet omakseen, mikä onkin siivittänyt yrityksen hurjaan kasvuun. Mallistosta löydät upeat ylelliset tuotteet itsellesi, kotiin ja lahjaksi, toimitettuna suoraan varastostamme! 

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.