499,00 €

(sis. alv)

tai alk. 47€/kk
  • alk. 47€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

Saatavilla myöhemmin
Voit kaiverruttaa tämän tuotteen

Jos haluat kaiverruttaa tämän tuotteen, täytä alla oleva lomake ja tallenna kaiverruksesi. Kaiverrus näkyy kassalla lisättyäsi tuotteen koriin.

Kaiverrus

Boss Black Signatur HB1513505 automatic kello.

Kellossa on open heart kellotaulu josta voit ihailla automaattikoneiston käyntiä.

Kellotaullussa on muös erillinen sekunttiviisari ja 24 tunnin näyttö.

BOSS automatic rannekellon rungon leveys 43,7mm ja nahkarannekkeen 22mm.

Kellon takakannessa on lasi josta näet automaattikoneiston.

BOSS kelloilla on kahden vuoden takuu.

Kaiverramme kollosi veloituksetta haluamallasi fontilla.

Valmistaja: Hugo Boss

Malli: Signatur 

Mallinumero: HB1513505

Koneisto: Automatic 
Materiaali: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 43.7 mm

Kuoren korkeus: 12,3mm

Ranteen leveys: 22mm
Rungon väri: Teräs
Ranneke: Nahka
Ominaisuudet: 24h näyttö ja sekunttiviisari
Lasi: Mineraali

Taulun väri: Hopea

Vesitiiviys: 5ATM / 50m
Rannekkeen väri: Ruskea
Muoto: Pyöreä

  • Kellotyyppi: Miesten kellot
  • Ranneke: Nahka
  • Koneisto: Automaatti
  • Kellon lasi: Mineraalilasi
  • Taulun väri: Hopea
  • Kuoren materiaali: Teräs

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Boss Black Signatur HB1513505 kello

Valmistaja: Hugo Boss

Malli: Signatur 

Mallinumero: HB1513505

Koneisto: Automatic 
Materiaali: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 43.7 mm

Kuoren korkeus: 12,3mm

Ranteen leveys: 22mm
Rungon väri: Teräs
Ranneke: Nahka
Ominaisuudet: 24h näyttö ja sekunttiviisari
Lasi: Mineraali

Taulun väri: Hopea

Vesitiiviys: 5ATM / 50m
Rannekkeen väri: Ruskea
Muoto: Pyöreä

Kirjoita arvostelusi

Boss

Hugo Boss on tunnettu vaatetusalan brändi, joka tunnetaan myös tyylikkäistä rannekelloista. Hugo Boss -kellojen valikoimassa on upeita kelloja niin miehille kuin naisillekin. Boss-kelloissa on klassisia pukukelloja, sporttisia kelloja sekä monia muita malleja kilpailukykyiseen hintaan.

Hugo Boss on yksi markkinajohtajista ensiluokkaisten luksustuotteiden segmentissä maailmanlaajuisilla vaatetusmarkkinoilla. Hugo Boss keskittyy ensiluokkaisen muodin ja asusteiden suunnitteluun ja markkinointiin sekä miehille että naisille. Yritys työllistää lähes 15 000 henkilöä. Hugo Bossin kiehtovaan brändimaailmaan kuuluvat Boss, Boss Orange, Boss Green ja Hugo. Brändien tuotekirjo kattaa vapaa-ajan vaatetuksen, iltapuvut, urheiluvatteet sekä kengät ja nahka-asusteet. Edellä mainittuja tuoteryhmiä täydentävät lisensoidut hajuvedet, silmä- ja aurinkolasit, kellot, lasten muoti, kodin tekstiilit ja kirjoitusvälineet.

Hugo Boss on mukana urheilussa sponsoroiden mm. Formula 1:tä, golfia, purjehdusta ja jalkapalloa. Sponsoroinnnin myötä korostuvat brändin arvot kuten dynaamisuus, täydellisyys ja tarkkuus.

Metzingenin tehtaalla valmistetaan pääosin pukuja, takkeja ja housuja pienissä erissä. Hugo Boss -tehtaita löytyy myös Izmiristä, Radomista ja Morrovallesta. Omien tuotantolaitosten käyttäminen mahdollistaa laaduntarkkailun sekä mahdollistaa tuotteiden hyvän saatavuuden.

 Hugo Bossin ydinbrändi, Boss, on malliesimerkki aidosta luksuksesta. Miesten mallistosta löytyy moderneja, viimeisteltyjä työ- ja iltavaatteita sekä tyylikkäitä, hienostuneita vapaa-ajanasuja ja ensiluokkaisia urheiluvaatteita. Rikas valikoima moderneja työasuja, eksklusiivisia vapaa-ajanasuja ja tyylikkäitä ilta-asuja sulauttavat yhteen muodikkaan silhuetin, erinomaisen suunnittelun ja ajattoman eleganssin. Boss Black -sarjan pukukellot täydentävät Boss-sarjan tuotteita saumattomasti. 

Boss Orange -kellot taas ovat urheilullisempia, värikkäämpiä ja nuorekkaampia rannekelloja. Boss Orange on urbaani vapaa-ajanvaatteiden ja -asusteiden sarja. Rennolla tyylillä suunnitellut tuotteet vetoavat ihmisiin, jotka etsivät yksilöllisiä tuotteita spontaaniin, liikkuvaan elämäntyyliin.

Valikoimassamme on paljon erilaisia Boss-rannekelloja. Valikoimassa on useita erikokoisia kelloja, joten jokaisen ranteeseen löytyy varmasti sopivan kokoinen kello. Myös rannekevaihtoehtoja on useita; nahkarannekkeita monissa eri väreissä sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja metallirannekkeita niin teräksenvärisenä kuin kullanvärisellä tai mustalla pinnoitteella. Joissain Boss-kelloissa on tyylikäs teräksinen mesh-ranneke, joka on todella mukava ranteessa. Boss on panostanut myös kellotaulujen ulkoasuun. Upeasti viimeisteltyjä kellotauluja löytyy useissa eri väreissä. Lisäksi naisten Boss-kelloja on koristeltu upeilla kimaltavilla kivillä.

Boss-kellojen laajasta valikoimasta löytyy varmasti upea kello jokaiselle tyylitietoiselle miehelle ja naiselle. Boss-kello viimeistelee tyylikkään asusi.

Boss-kellot verkkokaupastamme ilman toimituskuluja ja ilmaisella kaiverruksella. Tutustu laajaan Hugo Boss -kellojen valikoimaamme! 

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.