• Casio G-Shock G-Steel GST-W120L-1BER kello

419,00 €

(sis. alv)

tai alk. 41€/kk
  • alk. 41€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

1 tuote

Viimeiset tuotteet varastossa
Voit kaiverruttaa tämän tuotteen

Jos haluat kaiverruttaa tämän tuotteen, täytä alla oleva lomake ja tallenna kaiverruksesi. Kaiverrus näkyy kassalla lisättyäsi tuotteen koriin.

Kaiverrus

Casio G-Shock G-Steel GST-W120L-1BER kello.

Uuden malli teräksinen G-Shock jonka tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Solar lataa litium akkuun käyntivoimansa valosta ( aurinkokenno ) ja radiokontroloitu eli ottaa tarkan ajan radiosingnaalista.

Casio kellon muut ominaisuudet ovat kattavat mm. Automattinen Led taustavalo, ajastin, maailmanaika, 5 kpl hälytystä, torkku, 12/24h näyttö,automaatti kalenteri,akun varaksen ilmaisin, 200 metriä tiivis ja iskunkestävä.

Tämän Casio G-Shock on tyylikäs mustalla kuorella, vaalean ruskealla nahkarannekeella sekä selkeästi erottuvilla viisareilla ja indekseillä , kellossa on sekä digitaalinen että analoginen näyttö.

Casio G-Shock kellon väritys on tyylikäs ja sporttinen.

Kaiverramme ja toimitamme Casio kellot veloituksetta.

Kaikille Casio kelloille myönnetään 2 vuoden takuu.

Valmistaja: Casio

Malli: G-Shock G-Steel

Mallinumero: GST-W120L-1BER

Koneisto:  Solar aurinkokenno
Materiaali: Teräs ja muovi
Kuoren leveys: 52,4 mm

Kuoren paksuus: 16,1 mm

Kellon paino: 94g

Rannekkeen leveys: 24mm
Rungon väri: Musta
Ranneke: Nahka

Ominaisuudet: Katso ominaisuudet alta

Lasi: Mineraali

Taulun väri: Musta

Vesitiiveys: 20ATM/200m
Rannekkeen väri: Ruskea
Muoto: Pyöreä

  • Kellotyyppi: Miesten kellot
  • Ranneke: Nahka
  • Koneisto: Solar (aurinkokenno)
  • Kellon lasi: Mineraalilasi
  • Taulun väri: Musta
  • Kuoren materiaali: Teräs

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Casio G-Shock G-Steel GST-W120L-1BER kello

Valmistaja: Casio

Malli: G-Shock G-Steel

Mallinumero: GST-W120L-1BER

Koneisto:  Solar aurinkokenno
Materiaali: Teräs ja muovi
Kuoren leveys: 52,4 mm

Kuoren paksuus: 16,1 mm

Kellon paino: 94g

Rannekkeen leveys: 24mm
Rungon väri: Musta
Ranneke: Nahka

Ominaisuudet: Katso ominaisuudet alta

Lasi: Mineraali

Taulun väri: Musta

Vesitiiveys: 20ATM/200m
Rannekkeen väri: Ruskea
Muoto: Pyöreä

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Casio

Casio on johtava digitaalikellojen valmistaja, joka on panostanut tuotekehitykseen ja laatuun jo vuodesta 1946.

Japanilainen tuotemerkki on tunnettu myös laskimista, kameroista ja muista elektronisista laitteistaan.

Casio-mallistossa on useita tuoteperheitä kuten G-Shock, Retro Collection, Baby-G, Pro Trek, Edifice, Outgear ja Wave Ceptor.

Kelloista löytyy runsaasti rannekelloille epätavallisia ominaisuuksia kuten Bluetooth, laskin, kompassi, korkeus-, syvyys- ja ilmanpainemittari, aurinkokenno ja monia muita mahtavia ominaisuuksia.

Tällä hetkellä Casio-kelloista suurta suosiota niittää kovaan käyttöön ja äärimmäisiin olosuhteisiin kehitetty G-Shock-mallisto, josta löytyy kelloja sekä miehille että naisille. Casio G-Shock -mallisto sai alkunsa vuonna 1983. Kaikki G-Shock-kellot ovat iskunkestäviä, tärinänkestäviä sekä vähintään 200 metriin vesitiiviitä. Lisäksi Casio G-Shock -kelloista löytyy todella kattavasti muita ominaisuuksia, kuten esimerkiksi LED-valo, ajastin, ajanotto, askelmittari, aktiivisuusmittari, automaattinen kalenteri, maailmanaika, herätys torkulla, kierrosajat sekä muita mahtavia toimintoja.

Casio G-Shock -mallistosta löytyy myös huikea aurinkokennolla varustettu GPS-navigointikello, joka kantaa nimeä Casio G-Shock Rangeman. Rangeman-kellosta ei lopu ominaisuudet kesken edes vaativissa olosuhteissa. Solar-koneistolla varustettu kello saa virtansa auringonvalosta, mutta sitä voi ladata myös mukana tulevalla langattomalla laturilla. G-Shock Rangeman -kello yhdistetään Bluetoothilla älypuhelimeen, josta sitä voi ohjata G-Shock Connected -sovelluksella. Rangemanin kattaviin ominaisuuksiin kuuluu GPS- ja navigointitoimintojen lisäksi esimerkiksi digitaalinen kompassi, ilmapuntari, lämpömittari ja korkeusmittari.

G-Shock-kellojen lisäksi kovempiin olosuhteisiin sopivat Casio Pro Trek -kellot. Pro Trek -mallisto on suunniteltu ulkoiluun vaativalle käyttäjälle. Casio Pro Trek -kelloista löytyy kattavasti ulkoiluun sopivia ominaisuuksia kuten GPS, sijantimuisti, vesitiiveys sekä Solar-koneisto, joka varmistaa ettei virta lopu kesken ulkoilun. Pro Trek -sarjan kelloissa käytetään Casion Triple Sensor -teknologiaa, joka mittaa lämpötilaa, ilmanpainetta ja korkeutta.

Casio-kellot ovat myös keräilijöiden suosiossa. Kulttimaineessa ovat mm. 1980-luvulla valmistetut laskinkellot. Casio Retro -mallistosta löytyy paljon erilaisia nostalgisia kelloja. Casio Retro Collection Databank -kelloissa on erikoisominaisuutena muistio, johon voi tallentaa tietoja. Upeat Casio Retro -kellot vievät sinut aikamatkalle kultaiselle 80-luvulle!

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.