1 400,00 €

(sis. alv)

tai alk. 122€/kk
  • alk. 122€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

1 tuote

Viimeiset tuotteet varastossa
Voit kaiverruttaa tämän tuotteen

Jos haluat kaiverruttaa tämän tuotteen, täytä alla oleva lomake ja tallenna kaiverruksesi. Kaiverrus näkyy kassalla lisättyäsi tuotteen koriin.

Kaiverrus

Efva Attling Clouds & Stars Ring vakokultasormus timanteilla 13-100-01171.

Upea valkokultainen sormus jonka istutusosa symboloi pilveä ,pilven hattarat on istutettu täyteen kimaltavia timantteja.

Jos valikoimastamme ei löydy sinun kokoasi niin tilamme sen  mielellämme sinulle.

Efvan Ajatus:

Unenomaisena päivänä katson taivaalla miten kevyeet kesäpilvet lentävät ohitseni.

"A dreamy day looking up at the sky with light summer clouds passing."

Laji: Sormus

Malli: Clouds & Stars

Mallinumero: 13-100-01171
Materiaali: Valkokulta 18k

Sormuksen rungon korkeus: 2,0mm

Sormuksen rungon leveys: 2,0mm

Istusuksen koko: 10 x 17 mm

Väri: Valkokulta

Kivet: Timantit 44 x 0,005ct

Suunnittelija: Efva Attling

  • Korutyyppi: Sormus
  • Materiaali: Kulta
  • Korun väri: Valkokulta
  • ean13: 7332822208078

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Efva Attling Clouds & Stars Ring valkokultasormus timanteilla

Laji: Sormus

Malli: Clouds & Stars

Mallinumero: 13-100-01171
Materiaali: Valkokulta 18k

Sormuksen rungon korkeus: 2,0mm

Sormuksen rungon leveys: 2,0mm

Istusuksen koko: 10 x 17 mm

Väri: Valkokulta

Kivet: Timantit 44 x 0,005ct

Suunnittelija: Efva Attling

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Efva Attling

Efva Attling -koruja on nähty monien julkkiksien päällä, kuten Madonna, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, Meryl Streep, Paris Hilton ja Sharon Stone. Tämän jälkeen Efva Attling korut ovat tulleet kaikkien tietoon.

Efva Attling haluaa koruissaan leikkiä sanoilla ja tuoda esille erilaista sanomaa kuten Take no shit, Carpediem, Twosome, Amor vincit omnia, Pencez de moy, Balls, Take no Shit  ym...

ELÄMÄKERTA

Efva Attling syntyi Tukholmassa. Hän teki ensimmäisen korunsa, kun hän oli vain yksitoista vuotta vanha. Kuudenotoista vuoden ikäisenä hän oli yhden Ruotsin suurimman hopeasepän, Bengt Liljedahlin, oppilaana. Kun Eileen Ford huomasi hänet, kahdentoista vuoden malliura alkoi. Efva työskenteli mallina Milanossa, Pariisissa, Lontoossa ja Ford-mallina New Yorkissa, mutta hän halusi muuttaa uransa, ja niin hän teki.

Musiikki oli lähellä hänen sydäntään ja vuonna 1981 Efva perusti bändin nimeltään "The X Models". Bändillä oli 80-luvulla hittiballadi "Two of us", jonka Efva sävelsi. Hän jatkoi laulujen sanoittamisesta ja levyttämistä, mutta samalla hän osallistui suunnitteluun eri projekteissa. Efva on suunnitellut vaatteita kansainvälisissä tuotemerkeissä kuten Levis ja H&M, ja hänellä oli oma äitiysvaatelinjansa  "Pretty Pregnant".

Vuonna 1996 Efva siirtyi takaisin juurilleen työskentelemään hopean, kullan ja jalokivien parissa. Efvan erikoisuutena on sanojen ja ilmauksien yhdistäminen, mikä antaa koruille uuden ulottuvuuden. "Minulla on tapana sanoittaa ja haluan tällä tavalla koskettaa ihmisiä. "Beauty with a Thought" -fraasi kuvaa suunnitteluani." 

Vuonna 2010 Efva Attling voitti  Guldknappen-palkinnon ensimmäisenä tuoteryhmässä asusteet. Damernas Värld lehti järjestää tämän arvostetun Fashion Design Award -tapahtuman vuosittain.  Tuomariston perustelut palkinnolle olivat seuraavanlaiset: "Loistava yhdistelmä henkilökohtaista suunnittelua ja inspiroivia ajatuksia elämästä on tämän moni-osaajan signeeraus. Tämä voittaja todistaa vahvuutensa vuodesta toiseen liiketoiminnassa. missä kilpailijoita on runsaasti ja kilpailu erittäin haastava. Efva Attling -tuotemerkillä on vahva identiteetti, jonka kaikki tunnistavat. Hänen keijunomaisella tarinalla ja kädenjäljellä on aina syvempi merkitys. Efva komistaa päiväämme päivittäin, sielunsa voimalla, intohimollaan ja sitoutumisellaan. Efva Attling menee suoraan Ruotsin muotihistoriaan ensimmäisenä voittajana Guldknappen 2010 Asuste-palkinnollaan."

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.