• Casio G-Shock Rangeman Team Land Cruiser GBR-B1000TLC-1DR
  • Casio G-Shock Rangeman GBR-B1000TLC-1DR
  • Casio G-Shock GBR-B1000TLC-1DR
  • Casio G-Shock Rangeman
  • Casio G-Shock Rangeman Team Land Cruiser Toyota

1 190,00 €

(sis. alv)

tai alk. 105€/kk
  • alk. 105€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

1 tuote

Viimeiset tuotteet varastossa
Voit kaiverruttaa tämän tuotteen

Jos haluat kaiverruttaa tämän tuotteen, täytä alla oleva lomake ja tallenna kaiverruksesi. Kaiverrus näkyy kassalla lisättyäsi tuotteen koriin.

Kaiverrus

Casio G-Shock Rangeman Team Land Cruiser GPS Navigation Solar GBR-B1000TLC-1 

 

Mahtava Casion G-Shock-sarjan GPS-kello solar-koneistolla ja todella kattavilla ominaisuuksilla. Tämä on erikoisversio Rangeman-kellosta, joka on tehty yhteistyönä Team Land Cruiser Toyota Auto Bodyn kanssa. Kellon värimaailma mukailee kyseisen tiimin värejä. Team Land Cruiser on ollut mukana Dakar Rallyssä vuodesta 1995 lähiten.

Casio Rangeman -kello on maailman ensimmäinen solar-kello, jossa on navigointitoiminto.

Kellon GPS-toimintoihin kuuluu navigointi, joka näyttää nykyisen sijaintisi reitillä ja jäljellä olevan matkan sekä backtrack-toiminto, jonka avulla löytää takaisin lähtöpaikkaan. GPS:n avulla voi myös tallentaa reitille pisteitä, joihin tulee merkinnät ajasta, sijainnista, korkeudesta, ilmanpaineesta ja lämpötilasta. GPS-antenni on sijoitettu kellon ruostumattomasta teräksestä valmistettuun bezel-kehään.

G-Shock Rangeman -kellossa on myös Bluetooth-yhteys, jolla sen saa yhdistettyä puhelimeen. Puhelimella voi luoda helposti reittejä kellon navigaattoriin. Kuljettujen reittien lokitiedot voi siirtää kellosta puhelimeen, josta voi kätevästi tutkia erilaisia tietoja matkan varrelta. Ilmaisen G-Shock Connected -sovelluksen voi ladata App Storesta ja Google Playsta.

Solar-kello saa virtansa auringonvalosta, mutta myös muut valonlähteet lataavat akkua. Kellossa on keraaminen takakansi, joka mahdollistaa myös langattoman latauksen. Virransäästötilassa täysi akku kestää jopa 29 kuukautta. GPS-tilassa akku kestää 33 tuntia jos käytössä on ajoittainen paikannus, mutta jatkuvalla paikannuksella akunkesto on 20 tuntia.

Kellon kattaviin ominaisuuksiin kuuluu lisäksi digitaalinen kompassi, ilmapuntari, lämpömittari, korkeusmittari, LED-taustavalo, maailmanaika, ajanotto, ajastin, torkkuherätys (4 herätystä), 12/24 tunnin näyttö, automaattinen kalenteri, päivyri, lentokonetila, varaustason osoitin, mudan ja lian kestävyys, vesitiiveys 200 metriin asti ja erikoisiskunkestyys.

Rangeman Team Land Cruiser -kellossa on kestävä polyuretaanista valmistettu sininen ranneke, jossa on hiilikuituydin.

Casio G-Shock Rangeman GPS Solar GBR-B1000TLC-1DR -kellossa on naarmuuntumaton safiirilasi.

Kello toimitetaan Team Land Cruiser Toyota Auto Body -erikoislaatikossa, jossa tulee mukana myös langaton laturi USB-liitännällä.

Kaiverramme ja toimitamme Casio-kellot veloituksetta.

Kaikille Casio-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu.

 

Valmistaja: Casio

Malli: G-Shock Rangeman Team Land Cruiser GPS

Mallinumero: GGBR-B1000TLC-1DR

Koneisto: Digitaalinen (Solar)

Materiaali: Muovi / ruostumaton teräs

Kuoren leveys: 57,7 mm

Kuoren paksuus: 20,2 mm

Rungon väri: Musta

Ominaisuudet: Katso ominaisuudet Kuvaus-välilehdeltä

Lasi: Safiirilasi

Taulun väri: Musta

Vesitiiveys: 200 m / 20 atm

Ranneke: Polyuretaani / muovi / hiilikuitu

Rannekkeen väri: Musta

  • Kellotyyppi: Miesten kellot
  • Koneisto: Solar (aurinkokenno)
  • Koneisto: Digitaali

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Casio G-Shock Rangeman Team Land Cruiser GPS Navigation Solar GBR-B1000TLC-1DR

Valmistaja: Casio

Malli: G-Shock Rangeman Team Land Cruiser GPS

Mallinumero: GGBR-B1000TLC-1DR

Koneisto: Digitaalinen (Solar)

Materiaali: Muovi / ruostumaton teräs

Kuoren leveys: 57,7 mm

Kuoren paksuus: 20,2 mm

Rungon väri: Musta

Ominaisuudet: Katso ominaisuudet Kuvaus-välilehdeltä

Lasi: Safiirilasi

Taulun väri: Musta

Vesitiiveys: 200 m / 20 atm

Ranneke: Polyuretaani / muovi / hiilikuitu

Rannekkeen väri: Musta

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Casio

Casio on johtava digitaalikellojen valmistaja, joka on panostanut tuotekehitykseen ja laatuun jo vuodesta 1946.

Japanilainen tuotemerkki on tunnettu myös laskimista, kameroista ja muista elektronisista laitteistaan.

Casio-mallistossa on useita tuoteperheitä kuten G-Shock, Retro Collection, Baby-G, Pro Trek, Edifice, Outgear ja Wave Ceptor.

Kelloista löytyy runsaasti rannekelloille epätavallisia ominaisuuksia kuten Bluetooth, laskin, kompassi, korkeus-, syvyys- ja ilmanpainemittari, aurinkokenno ja monia muita mahtavia ominaisuuksia.

Tällä hetkellä Casio-kelloista suurta suosiota niittää kovaan käyttöön ja äärimmäisiin olosuhteisiin kehitetty G-Shock-mallisto, josta löytyy kelloja sekä miehille että naisille. Casio G-Shock -mallisto sai alkunsa vuonna 1983. Kaikki G-Shock-kellot ovat iskunkestäviä, tärinänkestäviä sekä vähintään 200 metriin vesitiiviitä. Lisäksi Casio G-Shock -kelloista löytyy todella kattavasti muita ominaisuuksia, kuten esimerkiksi LED-valo, ajastin, ajanotto, askelmittari, aktiivisuusmittari, automaattinen kalenteri, maailmanaika, herätys torkulla, kierrosajat sekä muita mahtavia toimintoja.

Casio G-Shock -mallistosta löytyy myös huikea aurinkokennolla varustettu GPS-navigointikello, joka kantaa nimeä Casio G-Shock Rangeman. Rangeman-kellosta ei lopu ominaisuudet kesken edes vaativissa olosuhteissa. Solar-koneistolla varustettu kello saa virtansa auringonvalosta, mutta sitä voi ladata myös mukana tulevalla langattomalla laturilla. G-Shock Rangeman -kello yhdistetään Bluetoothilla älypuhelimeen, josta sitä voi ohjata G-Shock Connected -sovelluksella. Rangemanin kattaviin ominaisuuksiin kuuluu GPS- ja navigointitoimintojen lisäksi esimerkiksi digitaalinen kompassi, ilmapuntari, lämpömittari ja korkeusmittari.

G-Shock-kellojen lisäksi kovempiin olosuhteisiin sopivat Casio Pro Trek -kellot. Pro Trek -mallisto on suunniteltu ulkoiluun vaativalle käyttäjälle. Casio Pro Trek -kelloista löytyy kattavasti ulkoiluun sopivia ominaisuuksia kuten GPS, sijantimuisti, vesitiiveys sekä Solar-koneisto, joka varmistaa ettei virta lopu kesken ulkoilun. Pro Trek -sarjan kelloissa käytetään Casion Triple Sensor -teknologiaa, joka mittaa lämpötilaa, ilmanpainetta ja korkeutta.

Casio-kellot ovat myös keräilijöiden suosiossa. Kulttimaineessa ovat mm. 1980-luvulla valmistetut laskinkellot. Casio Retro -mallistosta löytyy paljon erilaisia nostalgisia kelloja. Casio Retro Collection Databank -kelloissa on erikoisominaisuutena muistio, johon voi tallentaa tietoja. Upeat Casio Retro -kellot vievät sinut aikamatkalle kultaiselle 80-luvulle!

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.