1 190,00 €

(sis. alv)

tai alk. 105€/kk
  • alk. 105€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

Tilaustuote
Voit kaiverruttaa tämän tuotteen

Jos haluat kaiverruttaa tämän tuotteen, täytä alla oleva lomake ja tallenna kaiverruksesi. Kaiverrus näkyy kassalla lisättyäsi tuotteen koriin.

Kaiverrus

Festive Rautapuu Unisex kihlasormus 521-000.

Tämän luonnon läheisen kihlasormuksen on suunnitellut Annika Takanen " Rautapuu on vahva ja jykevä, niin kuin rakkaus ".

Tämä kihlasormus sopii niin miehelle kuin naisellekkin rouhean ulkomuodon ansiosta, sormusta valmistetaan kelta ja valkokullassa .

Festive sormukset toimitetaan aina Festiven sormusrasiassa ja niiden mukana seuraa aitoustodistus.

Normaalisti sormus toimitetaan asiakkalle 6-10 arkipäivässä koosta riippumatta, jos valikoimastamme ei löydy kokoasi niin kysy meiltä hinta ja toimitusaika sormukselle.

Kaikki festive sormukset ovat mittatilaustöitä joten niillä ei ole palutusoikeutta.

Valmistaja: Festive 

Nimi: Rautapuu

Malli: 518-000

Rungon muoto: Flakka

Materiaali: 14k Valko tai keltakulta

Rungon suurin leveys: 5,0mm

Rungon korkeus: 2,2mm

Kivet: Ei kiviä

  • Korutyyppi: Sormus

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Festive Rautapuu Kihlasormus 521-000

Valmistaja: Festive 

Nimi: Rautapuu

Malli: 518-000

Rungon muoto: Flakka

Materiaali: 14k Valko tai keltakulta

Rungon suurin leveys: 5,0mm

Rungon korkeus: 2,2mm

Kivet: Ei kiviä

Kirjoita arvostelusi

Festive Diamond Collection

Festive Diamond Collection on suomalaisen perheyrityksen, Kultaseppä Narsakkan timanttikorumallisto. Jo neljännessä sukupolvessa Narsakan kultasepät valmistavat käsityönä upeita timanttisormuksia ja muita timanttikoruja. Laatu on avainasemassa sormusten valmistamisessa. Parhaat raaka-aineet ja huolellinen käsityö ohjaavat koko yrityksen toimintaa ja jokaiselle Festive-sormukselle annetaan valmistavan myöntämä laatutakuu. Jokainen sormus valmistetaan yksilöllisesti tilauksen tehneelle henkilölle ja mikäli mallistosta ei löydy sopivaa on uniikkikorun teettäminen myös mahdollista.
Festive-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Tuotteille on myönnetty Avainlippu- ja Design Finland-tunnukset.

Festive-kokoelma koostuu yli kymmenestä erilaisesta mallistosta joista löydät itsellesi sopivan korun, oli tyylisi sitten klassisen yksinkertainen tai kaipaat säihkyvän näyttävää sormusta. Perinteisten yksikivisten solitaire-sormusten ja klassisten rivitimanttisormusten lisäksi tarjolla on esimerkiksi ihastusta herättävä Vintage-sormusmallisto, jonka romanttinen muotokieli on saanut vaikutteita 1900-luvun alusta, yhdistettynä kuitenkin tämän päivän osaamisen ja käyttäjien tarpeisiin korujen suhteen.
Festive valmistaa koruja 14 tai 18 karaatin kelta-, valko- tai punakullasta, asiakkaan toiveiden mukaan myös platinasta tai palladiumista. Kaikki valmistuksessa käytettävä kulta on kierrätyskultaa.

Festive-timanttikorujen valmistaja Kultaseppä Narsakka on äänestetty voittajaksi Vuoden suomalainen hääyritys 2017-kilpailussa kategoriassa Kultasepät ja Korut. Tämä kertoo asiakkaiden tyytyväisyydestä mallistoa, yritystä ja laatua kohtaan.

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.