59,90 €

(sis. alv)

tai alk. 11€/kk
  • alk. 11€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

Saatavilla myöhemmin
Voit kaiverruttaa tämän tuotteen

Jos haluat kaiverruttaa tämän tuotteen, täytä alla oleva lomake ja tallenna kaiverruksesi. Kaiverrus näkyy kassalla lisättyäsi tuotteen koriin.

Kaiverrus

Gul Velcro Lasten kello 4159-001.

GUL kids -mallisto on jokaisen pikkuisen unelma. Valikoimasta löytyy herkullisia värejä,kuten tämä tribali kuvioitu-kangasrannekkeella ja tarrakiinnityksellä varusteltu lasten kello. Kellosta löytyy titaaninen takapohja,

joka sopii kaikkein herkimmällekin iholle.

Kello sopii myös mainiosti vesileikkeihin 10ATM vesisuojauksen ansiosta.

Kellon taulu on selkeä ja helposti luettavissa, väritys on musta valkoisilla numeroilla ja pimeässä loistavilla viisareilla.

Kellon titaanisen rungon halkaisija on siro 28mm ja nato-rannekkeen leveys on 15,5mm

Kaiverramme Gul lasten kellot veloituksetta haluamallasi fontilla.

Valmistaja: Gul

Mallinumero: 4159-001

Koneisto: Quartz (paristo)
Materiaali: Ruostumaton teräs, Titaani
Rungon leveys: 30mm

Rungon korkeus: 8.5mm
Rungon väri: Hopea 
Ranneke: Kangas
Lasi: Mineraalilasi K1
Taulun väri: Musta
Vesitiiviys: 100m / 10atm
Rannekkeen väri: Musta

Muoto: Pyöreä
Rannekken leveys: 15.5mm

  • Kellotyyppi: Lasten kellot
  • Ranneke: Tekstiili
  • Koneisto: Quartz (paristo)
  • Kellon lasi: Mineraalilasi
  • Taulun väri: Musta
  • Kuoren materiaali: Titaani

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

GUL Velcro LASTEN KELLO

Valmistaja: Gul

Mallinumero: 4159-001

Koneisto: Quartz (paristo)
Materiaali: Ruostumaton teräs, Titaani
Rungon leveys: 30mm

Rungon korkeus: 8.5mm
Rungon väri: Hopea 
Ranneke: Kangas
Lasi: Mineraalilasi K1
Taulun väri: Musta
Vesitiiviys: 100m / 10atm
Rannekkeen väri: Musta

Muoto: Pyöreä
Rannekken leveys: 15.5mm

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Gul-kellot

Ensimmäinen GUL-kello valmistettiin vuonna 1982 samaa nimeä kantavan GUL-märkäpuvun asusteeksi. GUL - surffarin kello, on peräisin Ruotsista. GUL-kellot saivat tuulta alleen 1990-luvulla, kun suuri ruotsalainen jälleenmyyjäorganisaatio Klockmäster otti kellot myyntiin. Tästä eteenpäin kaikki uudet kellomallit suunniteltiin yrityksen sisällä. Vuonna 1995 GUL palkittiin Vuoden Tavarantoimittajana ja kelloja alettiin toimittaa viiteen maahan. Jakelu aloitettiin Skandinavian verottomilla markkinoilla. Tulevana vuonna GUL-kellot rantautuivat kuuteen uuteen maahan ja yritys sai Vuoden Tavarantoimittaja -palkinnon jo toista kertaa. Koko Ruotsin Olympia-joukkue kantoi GUL-kelloja ranteessaan ja yritys sai näkyvyyttä mediassa.

Vuonna 1997 GUL osallistui ensimmäistä kertaa Kansainvälisille kellomessuille Baselissa. Tällöin GUL-kelloja löytyi 21 mallia 110 eri värivaihtoehdossa ja 110 erilaisella tarrakiinnitteisellä rannekkeella. Seuraavana vuonna yritys osallistui jälleen kellomessuille ja solmi tärkeitä sponsorointisopimuksia koko Ruotsin, Viron ja Slovenian olympiajoukkueiden kanssa. Vuonna 1999 myytiin miljoonas GUL-kello. Samana vuonna metallirannekkeet esiteltiin yleisölle. Kellojen ensisijainen kohderyhmä pysyi urheilullisissa lautailijoissa, surffareissa ja skeittaajissa ym. extreme-urheilulajeja harrastavissa, mutta mallisto laajeni kohtaamaan myös heidän toiveet, jotka hakevat tyylikkäämpiä kelloja.

2000-luvulla yritys muutti uusiin tiloihin ja lanseerasi uuden tarrakiinnitysrannekkeen yhteistyössä Pelastakaa lapset -yhdistyksen kanssa. Dive Sensor -kello kaikilla tarpeellisilla digitaalisilla ominaisuuksilla lanseerattiin ja uudet, muodikkaat kellorasiat otettiin käyttöön. Vuonna 2009 esiteltiin uudet, värilliset GUL-kellot . Hauskoissa, värillisissä kelloissa on yhteensopivat silikonirannekkeet. Uusien kellomallien myötä myös kellojen esillepanoa uudistettiin. GUL teki uuden aluevaltauksen liittymällä Facebookiin vuonna 2010. GUL- kellot sponsoroivat Lasten syöpäsäätiötä yhdessä mediasta tuttujen julkisuuden henkilöiden kanssa. Uusi, tyylikäs kellomallisto yhä korkeammilla laatuvaatimuksilla esiteltiinn yleisölle ja yrityksen verkkosivut uusittiin vastaamaan nykypäivän tarpeita. GUL:in sponsoroima seikkailija Amelie Pompe asetti GUL-kellon Mount Everestin huipulle vuonna 2011! Seuraavana vuonna uudet, muodikkaat Nato-rannekkeet lanseerattiin kolmessa eri koossa, ja GUL sponsoroi "Access to Hollywood" - ja "Lifestyle charity event" -ohjelmia.

GUL-kellojen materiaaleina käytetään ruostumatonta terästä, kovennettua mineraalilasia, nahkaa ja safiirilasia.  Tietyt GUL-kellomallit ovat vedenkestäviä (vähintään 10ATM). Niiden  kanssa voit siis uida.

"GUL-kellot eivät ole kuin muut. Ne eivät ole herkkiä kukkasia vaan todellisia kovanaamoja. Ne eivät ole sivistyneitä vaan sporttisia, värikkäitä kannanottoja. Ne eivät ole paksulompakkoisille vaan ihan tavallisille ihmisille. GUL-kelloissa on kaikki synnynnäisen kapinallisen piirteet. Ne ovat yksilöllisiä ja tietenkin 100 % aitoja. GUL syntyi vedessä: Se oli alunperin surffarin kello - luja, vedenkestävä, puoleensavetävä ja ennen kaikkea, erilainen. "

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.