• Hirsch George
  • Hirsch Alligator
  • Hirsch ranneke
  • Kellon ranneke

77,00 €

(sis. alv)

tai alk. 12€/kk
  • alk. 12€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

2 tuotetta

Viimeiset tuotteet varastossa

Hirsch George ruskea kellon ranneke

 

Tyylikäs Hirschin ruskea alligaattorikuvioitu nahkaranneke kelloon.

Rannekkeen päällipuoli on valmistettu laadukkaasta italialaisesta vasikannahasta ja siinä on hieno alligaattorikuviointi. Sisäpuoli on tehty kautsusta (raakakumista) ja se on muotoilunsa ansiosta mukava ranteessa eikä se hiosta. 

Tämä ranneke kuuluu Hirsch Performance -sarjaan, jonka ominaisuuksiin kuuluu veden kesto 300 m syvyyteen asti, pitkäikäisyys, anti-allergisuus sekä kosteudenpoistojärjestelmä.

Hirsch Paul -ranneke on leveydeltään 20 mm.

Tämä nahkaranneke on väriltään ruskea ja siinä on valkoiset tikkaukset.

Solkena rannekkeessa on hieno kiillotettu terässolki, joka ei aiheuta allergiaa.

Katso yhteensopivista tuotteista myös muut samankaltaiset rannekkeet.

Kaikille Hirsch-rannekkeille myönnetään vähintään vuoden takuu. Tällä Performance-rannekkeella on 30 kuukauden takuu.

Toimitamme rannekkeen sinulle veloituksetta.

Valmistaja: Hirsch

Malli: George

Mallinumero: 0925128010

Laji: Kellon ranneke

Rannekkeen materiaali: Nahka ja kautsu (raakakumi)

Rannekkeen väri: Ruskea ja musta

Rannekkeen pituus: L

Rannekkeen leveys: 20 mm

  • Ranneke: Kumi / silikoni
  • Ranneke: Nahka
  • ean13: 0050513155476

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Hirsch George ruskea 20 mm kellon ranneke

Valmistaja: Hirsch

Malli: George

Mallinumero: 0925128010

Laji: Kellon ranneke

Rannekkeen materiaali: Nahka ja kautsu (raakakumi)

Rannekkeen väri: Ruskea ja musta

Rannekkeen pituus: L

Rannekkeen leveys: 20 mm

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Hirsch

Hirsch on itävaltalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita rannekkeita kelloihin. Hirschin laajasta valikoimasta löytyy rannekkeita jokaiseen makuun. Hirschin tarina alkoi vuonna 1765, kun Johannes Franz Hirsch perusti nahkatyöpajan Itävaltaan. Siitä asti nahan työstäminen on pysynyt Hirschin keskiössä. Perinteet ovat jatkuneet sukupolvien yli.

Hirsch valmisti ensimmäisen kellon rannekkeen vuonna 1945. Tähän päivään mennessä Hirsch on valmistanut jo satoja miljoonia rannekkeita kelloihin. Vuosien varrella yritys on kasvanut suuresti ja tuonut markkinoille useita patentoituja keksintöjä, jotka tekevät rannekkeista entistäkin parempia ja laadukkaampia. Hirsch on myös saavuttanut ISO 9001 -luokituksen. Yritys on ensimmäinen ISO-luokiteltu rannekevalmistaja. Hirsch on myös voittanut useita palkintoja.

Hirschin laajaan valikoimaan sisältyy monenlaisia rannekkeita, joista suurin osa on valmistettu laadukkaasta nahasta. Rannekkeita löytyy eri ominaisuuksilla ja lukuisilla eri väreillä. Myös kokoja löytyy useita. Hirsch-rannekkeet kestävät hyvin vettä ja jopa saunomista. Rannekkeet ovat saunatestattuja eli edes äärimmäinen yhdistelmä kosteutta, kuumuutta ja hikeä ei vahingoita ranneketta. Hirsch valmistaa rannekkeet myös monille sveitsiläisille arvokellomerkeille.

Nykyään yritystä johtaa Robert Hirsch, joka on ollut Hirschin johdossa vuodesta 2000 asti.

Hirsch-rannekkeista löytyy erilaisia rannekesarjoja, joista jokaisella on erilaisia ominaisuuksia. Rannekemallistoja ovat Performance, Pro Skin, 100 M Water-Resistant, Scratch-Resistant, Alligator Embossed, Artisan Leather ja Premium Caoutchouc. Jotkut Hirsch-rannekkeeet kuuluvat useampaan edellämainituista sarjoista.

Hirsch Performance -rannekkeiden materiaaleissa yhdistellään laadukasta nahkaa sekä kautsukumia. Performance-rannekkeissa yhdistyy molempien materiaalien parhaat puolet. Hirsch Performance -rannekkeet ovat tyylikkäitä, toiminnallisia, kestäviä ja mukavia ranteessa. Performance-rannekkeilla myönnetään huikea 2,5 vuoden takuu!

Hirsch Pro Skin -sarjan rannekkeet ovat erityisen ihoystävällisiä. Pro Skin -mallisto takaa sen, että jopa herkkäihoiset ihmiset voivat nauttia laadukkaista Hirsch-rannekkeista. Hirsch käyttää Pro Skin -rannekkeissa erityisiä nahkalaatuja, jotka suojelevat monenlaisilta ihoärsytyksiltä. Pro Skin -rannekkeiden taustanahka on päällystetty suojaavalla kalvolla, jolloin ranneke ei saa suoraa ihokontaktia.

Hirsch 100 M Water-Resistant -rannekkeet tunnetaan erityisestä vedenkestävyydestään. Rannekkeet sopivat jopa sukelluskäyttöön. 100 M Water-Resistant -sarjan rannekkeet eivät menetä vedessä muotoaan, notkeuttaan, väriään tai upeaa ulkonäköään. Hirschin vedenkestävät rannekkeet imevät vähemmän vettä ja kuivuvat nopeammin tavalliseen nahkarannekkeeseen verrattuna. Hirsch 100 M Water-Resistant -rannekemallisto tekee nahkarannekkeen käytöstä huoletonta.

Hirsch Scratch-Resistant -rannekemalliston keskeisin ominaisuus on hyvä kestävyys naarmuja vastaan. Rannekkeissa käytetään erityisen lujaa raakanahkaa, joka viimeistellään Hirschin erityisellä naarmuuntumista vastustavalla menetelmällä. Hirsch Scratch-Resistant -rannekkeet ovat läpäisseet kynsitestin.

Hirsch Alligator Embossed -rannekkeet ovat täydellinen vaihtoehto aidoille alligaattorinnahkarannekkeille. Rannekkeissa käytetään ainutlaatuista kuviointiprosessia, jolla saadaan luonnolliset Louisianan alligaattorin kuviot laadukkaaseen vasikannahkaan. Kontrastierot alligaattorikuvioinnissa tekevät siitä todella aidon näköisen.

Hirsch Artisan Leather -sarjan rannekkeissa käytetään erityisen laadukkaita käsinvalittuja materiaaleja. Rannekkeissa käytetyt materiaalit tulevat ainutlaatuisista nahkatehtaista, jotka työstävät nahkoja yhä perinteisillä työtavoilla. Artisan Leather -rannekkeet ovat huippulaadukkaita ajattoman kauniita nahkarannekkeita.

Hirsch Premium Caoutchouc -rannekkeet on valmistettu korkealuokkaisesta luonnollisesta kautsukumista, joka on jalostettu Hirschin omilla lisäaineilla. Premium Caoutchouc tunnetaan parhaana raaka-aineena toiminnallisten rannekkeiden valmistukseen. Nämä Hirschin rannekkeet ovat markkinoiden parhaita urheilurannekkeita. Hirsch Premium Caoutchouc -malliston rannekkeet ovat ehdottoman ihoystävällisiä ja erittäin kimmoisia. Ne kestävät myös ulkoisia uhkia kuten kemikaaleja, vettä ja ultraviolettivaloa.

Hirschin rannekkeissa käytetään ainutlaatuista patentoitua Rembordé-teknologiaa, joka yhdistää rannekkeen pintanahan ja taustanahan saumattomasti. Rembordé-teknologia antaa Hirsch-rannekkeille useita etuja kuten suojaus ulkoisia uhkia vastaan, kestävyys ja pitkäikäisyys. Kyseinen teknologia on Hirschin keksimä ja patentoima, ja Hirsch jatkaa edelleen sen kehittämistä entistäkin paremmaksi.

Hirsch-rannekkeiden laajasta valikoimasta löydät varmasti mieleisesi rannekkeen kelloosi!

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.