444,00 €

(sis. alv)

tai alk. 43€/kk
  • alk. 43€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

1 tuote

Viimeiset tuotteet varastossa

Kalevala Naisen ääni Roosa Nauha 2017 korusetti Lahjapaketti

Kalevala Koru Roosa Nauha riipuksen mukana tulee vaaleanpunainen taftinauhan ja hopeinen oliivikeju.

Kaulaketjussa on säädettävissä  42-45 cm pituuksiin.

Kalevala Koru Roosa Nauha korvakoruissa on koukkukiinnitys lukkomekanismilla.

Korvakorujen kaunis vaaleanpunainen zirkoni on istutettu kukan malliseen istutukseen.

Jokaisesta myydystä Roosa Nauha korusta Kalevala Koru Lahjoittaa roosa nauha keräykseen 10 e.

Vuoden 2017 Roosa Nauha koru on muokattu Kirsti Doukas suunnittelemasta Naisen Ääni korusta.

Nämä molemmat toimitetaan upeassa Kalevala Korun lahjalaatikossa jossa nätti vaaleanpunainen kangasnauha.

Sokerina pohjalla yllätyslahjaksi näiden mukana toimitamme samanlaisessa lahjalaatikossa Fazermint suklaata.

Valmistaja: Kalevala Koru

Nimi: Roosa Nauha 2017

Mallinumero: 6767 

Laji: Kaulakoru + korvakorut
Materiaali: Hopea 925 ja satiininauha

Kaulaketjun pituus: 24-45cm
Riipuksen koko: 43 x 48mm

Korvakorujen halkaisija: 7 mm

Korvakorujen kiinnitys: Koukku

Kivet: Vaaleanpunainen zirkoni

Väri: Hopea ja pinkki

Suunnittelija: Kirsti Doukas

  • Korutyyppi: Kaulakorut

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Kalevala Naisen ääni roosa nauha 2017 korusetti lahjapaketti

Valmistaja: Kalevala Koru

Nimi: Roosa Nauha 2017

Mallinumero: 6767 

Laji: Kaulakoru + korvakorut
Materiaali: Hopea 925 ja satiininauha

Kaulaketjun pituus: 24-45cm
Riipuksen koko: 43 x 48mm

Korvakorujen halkaisija: 7 mm

Korvakorujen kiinnitys: Koukku

Kivet: Vaaleanpunainen zirkoni

Väri: Hopea ja pinkki

Suunnittelija: Kirsti Doukas

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Kalevala Koru

 Kalevala korun tarina alkoi 1930-luvulla, kun kirjailija Elsa Heporauta halusi pystyttää patsaan suomalaisen naisen kunniaksi. Ajatuksesta innostunut naisryhmä päätti kerätä varat patsaaseen valmistamalla ja myymällä historiallisia koruja. Kansallismuseon kokoelmista valittiin 40 korua, joista ensimmäinen sarja esiteltiin Kaisa Kallion, presidentin puolison, teekutsuilla vuonna 1937. Näin sai alkunsa Kalevala koru. 

Korut saavuttivat heti valtaisan suosion, mutta talvisodan syttyessä naiset päättivät käyttää patsasrahat hädänalaisten auttamiseen. Tätä kautta hyväntekeväisyydestä tuli yritykselle pysyvä arvo ja muodostui edelleen Kalevala Koru Oy:n omistava Kalevalaisten Naisten Liitto.
Sodan jälkeen yrityksen pääsuunnittelijaksi nostettiin Germund Paaer, joka suunnitteli koruja, joiden muoto viittasi historiaan, mutta niissä näkyi kuitenkin vahvasti suunnittelijan kädenjälki. Samaan aikaan yritykseen suunniteltiin modernimpaa mallistoa, jota varten Kalevala Koru järjesti suunnittelukilpailun vuonna 1947. Kilpailun voittajakoruista syntyi kaivattu, modernimpi mallisto, ja uusiksi, nuoriksi pääsuunnittelijoiksi tuli Eero Rislakki, Börje Rajalin ja Paula Häiväoja. Uusi, moderni ja ennakkoluuloton asenne nosti Kalevala korun maan designin kärkeen 1950- ja -60-luvuilla. Seuraavina vuosikymmeninä korumallistot vastasivat kunkin aikakauden makua ja tyyliä. Vuonna 1989 Kalevala Koru osti moderniin muotoiluun keskittyneen Kaunis korun.

Vuosikymmenien jälkeen Kalevala Koru on yhä edelläkävijä: se on alansa suurin yritys Suomessa, ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kalevala korut valmistetaan yhä Suomessa, mikä on alan yrityksille varsin harvinaista. Kalevala korun tehdas, myynti ja hallinto sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä. Yritys suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia hopea-, kulta- ja pronssikoruja kahdella eri tuotemerkillä: Kalevala Koru ja Lapponia Jewelry. Korujen valmistuksessa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kivinä Kalevala Koru käyttää mm. puolijalokiviä, helmiä, synteettisiä kiviä ja aitoja jalokiviä. Muotoilu saa inspiraationsa ilmiöistä, ihmisistä, luonnosta ja tarinoista ja korut sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Kalevala Korun brändi on Suomessa erittäin arvostettu, ja työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä teknologian että käsityön osaamisessa. Yritys toteuttaa kestäviä arvoja, ja huomioi eettiset kysymykset läpi tuotteen elinkaaren. 

Mutta miten kävi Else Heporaudan unelmalle? Lopulta sekin saatiin toteutettua, ja suomalaisen naisen kunniaksi pystytettyä patsasta voi ihailla Pitäjänmäen korutehtaalla. Kalevala Korun tarina on oikeastaan kokonaisuudessaan kunnianosoitus naisille: Naiset perustivat yrityksen. Omistajana toimii Kalevalaisten naisten liitto ja johtoportaassa sekä suunnittelijoissa on kautta aikain ollut taitavia naisia. Tämän päivän kärkisuunnittelijoita ovat mm. Maria Doukas ja Marja Suna. Naissuunnittelijoiden rinnalle mahtuu myös taitavia miessuunnittelijoita, kuten Tony Granholm ja Vesa Nilsson.

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.