• Kalevala Koru Naisen Ääni rintaneula
  • Naisen Ääni rintakoru

215,00 €

(sis. alv)

tai alk. 24€/kk
  • alk. 24€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

1 tuote

Viimeiset tuotteet varastossa

Kalevala Koru Naisen Ääni rintakoru 6767 topaasikivellä

 

Kaunis Kalevala Korun Naisen Ääni -rintaneula, jossa on upea vaaleansininen topaasikivi.

Naisen Ääni -rintakoru on kooltaan 43 x 101 mm.

Rintaneula on valmistettu laadukkaasta hopeasta.

Klassisen Naisen Ääni -korun on suunnitellut Kirsti Doukas.

Toimitamme rintaneulan sinulle veloituksetta.

Katso myös muut upeat Kaleva Koru -tuotteet.

 

Naisen Ääni:

Kesäkuun 1. päivä 1906 Suomen säädyt hyväksyivät uuden valtiopäiväjärjestyksen ja vaalilainsäädännön. Vielä Venäjän keisarikuntaan kuuluva Suomi sai maailman nykyaikaisimman kansanedustuslaitoksen. Yleinen ja yhtäläinen äänioikeus oli totta. Naisen ääni -korusarja juhlistaa tasa-arvon edelläkävijöiden satavuotista historiaa. Juhlava aihe inspiroi Kirsti Doukasin yhdistämään hentoja, pirskahtelevia elementtejä vahvaksi rakenteeksi. Korun harmonisen kokonaisuuden muodostavat hopea ja kolme kaunista jalokiveä: topaasi, vihreä kvartsi ja savukvartsi. Herkällä voimallaan Naisen ääni kertoo yksilön rohkeudesta, joka yhteen koottuna voi muuttaa maailmaa.

Valmistaja: Kalevala koru

Nimi: Naisen Ääni

Mallinumero: 6767

Laji: Rintaneula

Mallinumero: 6767

Materiaali: Hopea 925

Väri: Hopea

Rintaneulan korkeus: 43 mm

Rintaneulan leveys: 101 mm

Rintaneula paino: 12 g

Suunnittelija: Kirsti Doukas

  • Korutyyppi: Rintaneula

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Kalevala Koru Naisen Ääni rintakoru

Valmistaja: Kalevala koru

Nimi: Naisen Ääni

Mallinumero: 6767

Laji: Rintaneula

Mallinumero: 6767

Materiaali: Hopea 925

Väri: Hopea

Rintaneulan korkeus: 43 mm

Rintaneulan leveys: 101 mm

Rintaneula paino: 12 g

Suunnittelija: Kirsti Doukas

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Kalevala Koru

 Kalevala korun tarina alkoi 1930-luvulla, kun kirjailija Elsa Heporauta halusi pystyttää patsaan suomalaisen naisen kunniaksi. Ajatuksesta innostunut naisryhmä päätti kerätä varat patsaaseen valmistamalla ja myymällä historiallisia koruja. Kansallismuseon kokoelmista valittiin 40 korua, joista ensimmäinen sarja esiteltiin Kaisa Kallion, presidentin puolison, teekutsuilla vuonna 1937. Näin sai alkunsa Kalevala koru. 

Korut saavuttivat heti valtaisan suosion, mutta talvisodan syttyessä naiset päättivät käyttää patsasrahat hädänalaisten auttamiseen. Tätä kautta hyväntekeväisyydestä tuli yritykselle pysyvä arvo ja muodostui edelleen Kalevala Koru Oy:n omistava Kalevalaisten Naisten Liitto.
Sodan jälkeen yrityksen pääsuunnittelijaksi nostettiin Germund Paaer, joka suunnitteli koruja, joiden muoto viittasi historiaan, mutta niissä näkyi kuitenkin vahvasti suunnittelijan kädenjälki. Samaan aikaan yritykseen suunniteltiin modernimpaa mallistoa, jota varten Kalevala Koru järjesti suunnittelukilpailun vuonna 1947. Kilpailun voittajakoruista syntyi kaivattu, modernimpi mallisto, ja uusiksi, nuoriksi pääsuunnittelijoiksi tuli Eero Rislakki, Börje Rajalin ja Paula Häiväoja. Uusi, moderni ja ennakkoluuloton asenne nosti Kalevala korun maan designin kärkeen 1950- ja -60-luvuilla. Seuraavina vuosikymmeninä korumallistot vastasivat kunkin aikakauden makua ja tyyliä. Vuonna 1989 Kalevala Koru osti moderniin muotoiluun keskittyneen Kaunis korun.

Vuosikymmenien jälkeen Kalevala Koru on yhä edelläkävijä: se on alansa suurin yritys Suomessa, ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kalevala korut valmistetaan yhä Suomessa, mikä on alan yrityksille varsin harvinaista. Kalevala korun tehdas, myynti ja hallinto sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä. Yritys suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia hopea-, kulta- ja pronssikoruja kahdella eri tuotemerkillä: Kalevala Koru ja Lapponia Jewelry. Korujen valmistuksessa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kivinä Kalevala Koru käyttää mm. puolijalokiviä, helmiä, synteettisiä kiviä ja aitoja jalokiviä. Muotoilu saa inspiraationsa ilmiöistä, ihmisistä, luonnosta ja tarinoista ja korut sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Kalevala Korun brändi on Suomessa erittäin arvostettu, ja työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä teknologian että käsityön osaamisessa. Yritys toteuttaa kestäviä arvoja, ja huomioi eettiset kysymykset läpi tuotteen elinkaaren. 

Mutta miten kävi Else Heporaudan unelmalle? Lopulta sekin saatiin toteutettua, ja suomalaisen naisen kunniaksi pystytettyä patsasta voi ihailla Pitäjänmäen korutehtaalla. Kalevala Korun tarina on oikeastaan kokonaisuudessaan kunnianosoitus naisille: Naiset perustivat yrityksen. Omistajana toimii Kalevalaisten naisten liitto ja johtoportaassa sekä suunnittelijoissa on kautta aikain ollut taitavia naisia. Tämän päivän kärkisuunnittelijoita ovat mm. Maria Doukas ja Marja Suna. Naissuunnittelijoiden rinnalle mahtuu myös taitavia miessuunnittelijoita, kuten Tony Granholm ja Vesa Nilsson.

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.