12,90 €

(sis. alv)

tai alk. 7€/kk
  • alk. 7€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

20 tuotetta

Varastossa

Lumoava Loisto Heijastin

Heijastimen koko on 50  x 50 mm

Carina Blomqvist, Suomen Olympialiiton suunnittelema ja Lumoavan valmistama virallinen Olympia heijastin, Heijastimessa käytetään Suomen Olympiajoukkueen logoa.

Lumoava lahjoittaa jokaisesta myydystä heijastimesta 1e Urheiluakatemialle.

Lue lisää Olumpia korusta täältä

Valmistaja: Lumoava

Malli: Loisto

Laji: Heijastin

Heijastimen koko: 50mm

Väri: Valkoinen ja sininen

Suunnittelija: Carina Blomqvist

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Lumoava LOISTO HEIJASTIN

Valmistaja: Lumoava

Malli: Loisto

Laji: Heijastin

Heijastimen koko: 50mm

Väri: Valkoinen ja sininen

Suunnittelija: Carina Blomqvist

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Lumoava

Lumoava luo laadukasta ja iätöntä designia yhdistäen suomalaisen muotoilun ja käsityön. Jokainen koru on yhdistelmä suunnittelijan omaa, yksilöllistä tyyliä sekä lahjakkaiden käsityöläisten taitoa ja osaamista. Lumoava on rehellinen ja aito, ja jokainen koru on suurella sydämellä valmistettu taideteos.

Yrityksenä Lumoava on tiivis yhteisö, josta löytyy taitoa, asennetta ja vankkumatonta yhteishenkeä: Lumoava-brändi on siis enemmän kuin kauniita koruja, se on elämäntapa. Ihmiset Lumoavan taustalla tekevät brändistä sellaisen kuin se on. Kaikki tekijät suhtautuvat työhönsä intohimoisesti ja antaumuksella ja haluavat olla mukana rakentamassa aidosti suomalaista korukulttuuria.

Lumoava-korujen kauneus syntyy kontrasteista, ja suomalaisuus on malleissa vahvasti esillä. Kansainvälisen huomion myötä Lumoava vaalii kotimaista, käsityönä valmistettavaa tuotemerkkiään ja suunnitteluaan yhä enemmän. Perinteikäs, vuodesta 1942 asti toiminut Saurum Osakeyhtiön korutehdas Kuopiossa valmistaa kaikki Lumoava-korut. Muotoilijoina Lumoavan takana toimivat mm. Eelis Aleksi, Carina Blomqvist, Eero Aarnio sekä Suomen kultaseppä 2015, Heikki Hartikainen. Lumoava valmistaa naisten- ja miesten koruja, kihla- ja vihkisormuksia ja pieniä sisustustuotteita, kuten korupuita. 

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.