259,00 € -35%

168,35 €

(sis. alv)

tai alk. 20€/kk
  • alk. 20€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

1 tuote

Viimeiset tuotteet varastossa
Voit kaiverruttaa tämän tuotteen

Jos haluat kaiverruttaa tämän tuotteen, täytä alla oleva lomake ja tallenna kaiverruksesi. Kaiverrus näkyy kassalla lisättyäsi tuotteen koriin.

Kaiverrus

Marc Jacobs Riley MJ3471 rose gold.

Tämä Marc Jacobs Riley on uutuus kellosarja Marcilta. 

Naisten Marc by Marc Jacobs rannekellossa on ruusukultainen ranneke,kellon selkeää valkoista taulua koristaa ruusukultaiset indeksit ja viisarit.

Kellon runko on leveydeltään 38mm ja paksuudeltaan 9mm. Sen rannekkeen leveys on 18mm.

Laadukkaille Marc by Marc Jacobs kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Marc Jacobs kellot kaiverramme veloituksetta.

Valmistaja: Marc Jacobs

Malli: Riley 

Mallinumero: MJ3471

Koneisto: Quartz (paristo)
Materiaali: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 38 mm

Kuoren paksuus: 9mm
Rungon väri: Ruusukulta
Ranneke: Ruostumaton teräs
Lasi: Mineraalilasi
Taulun väri: Valkoinen
Vesitiiviys: 50m / 5atm
Rannekkeen väri: Ruusukulta
Muoto: Pyöreä

  • Kellotyyppi: Naisten kellot
  • Ranneke: Metalli
  • Koneisto: Quartz (paristo)
  • Kellon lasi: Mineraalilasi
  • Taulun väri: Valkoinen
  • Kuoren materiaali: Teräs

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Marc Jacobs Riley rose gold MJ3471

Valmistaja: Marc Jacobs

Malli: Riley 

Mallinumero: MJ3471

Koneisto: Quartz (paristo)
Materiaali: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 38 mm

Kuoren paksuus: 9mm
Rungon väri: Ruusukulta
Ranneke: Ruostumaton teräs
Lasi: Mineraalilasi
Taulun väri: Valkoinen
Vesitiiviys: 50m / 5atm
Rannekkeen väri: Ruusukulta
Muoto: Pyöreä

Kirjoita arvostelusi

Marc by Marc Jacobs

Marc Jacobs on vuonna 1963 syntynyt amerikkalainen suunnittelija, joka tunnetaan parhaiten muotisuunnittelusta sekä Louis Vuittonille että omalle tuotemerkilleen.

Vaikeiden lapsuusvuosien jälkeen Marc muutti teini-iässä isoäitinsä luo ja tunsi vihdoin olevan kotonaan. Paljon matkustellut ja koulutettu isoäiti arvosti esteettisesti kauniita asioita ja arvosti Marcin suunnittelutyötä, mikä vahvisti heidän suhdetta entisestään. "Sanon aina, että olen elänyt elämäni isoäitini kanssa. Isoäitini oli henkisesti tasapainossa ja erittäin kannustava. Kukaan ei koskaan sanonut minulle "ei". Kukaan ei koskaan sanonut, että mikään olisi väärin. Kukaan ei koskaan sanonut, etten voisi olla muotisuunnittelija. Kukaan ei koskaan sanonut, että en voi ottaa steppitunteja, koska olen poika. Kukaan ei koskaan sanonut, ettei minulla voisi olla pitkiä hiuksia, koska olen poika. Kukaan ei koskaan sanonut, etten voisi mennä ulos, koska olen 15-vuotias ja 15-vuotiaat eivät käy yökerhoissa. Kukaan ei koskaan sanonut että olisi väärin olla homoseksuaali tai oikein olla hetero."

Vapaudestaan huolimatta Jacobs keskittyi unelmaansa suuren muotisuunnitelijan urasta. 15-vuotiaana hän kävi päivisin koulua High School of Art and Design -oppilaitoksessa ja iltaisin hän työskenteli vaateliikkeessä. Viikkaamisen ja mallinukkejen pukemisen lisäksi Charivari-liikkeen henkilökunta antoi hänen suunnitella villapaitoja myymälään. Työ auttoi Jacobsia menestymään Parsons School for Design:ssa, jossa hän erottui luokkatovereidensa joukosta saaden useita tunnustuksia. Valmistumisensa jälkeen 21-vuotias Jacobs suunnitteli ensimmäisen mallistonsa Sketchbook for Reuben Thomas -tuotemerkille. Vuonna 1987 Jacobs oli kaikkien aikojen nuorin suunnittelija, joka voitti Council of Fashion Designers Of America Perry Ellis -palkinnon uutena muotitalenttina. Jacobs toimi naistenvaattesuunnittelijana Perry Ellisille, kunnes perusti oman tuotemerkkinsä vuonna 1993, niittäen menestystä. Vuonna 1997 Jacobs nimettiin Louis Vuittonin Pariisin luksustuotteiden luovaksi johtajaksi. Vaikka tämä oli ammatillisesti upea saavutus, olivat uuden työn myötä syntyneet paineet niin kovat, että Jacobsin henkilökohtainen elämä lähti syöksykierteeseen. Päästyään takaisin jaloilleen Jacobs keskittyi taas täysin työhönsä, suunnitellen Louis Vuittonille ja omalle tuotemerkilleen useita, palkittuja mallistoja.

30 vuoden jälkeen Marc Jacobs muokkaa yhä amerikkalaisen muodin rajoja. Hänen nimeään kantavan tuotemerkin määrittelemätön luonne on tulosta tietynlaisesta uniikista, epätavallisen vilpittömästä ja suorapuheisesta perspektiivistä. Marc etsii yhä kauneutta odottamattomista paikoista ja löytää luksusta jokapäiväisistä tuotteista. Yrityksen arvojen ytimessä on Marcin ajatus siitä, että olemme jokainen oman elokuvamme tähtiä ja muodin, meikkien ja hajusteiden kautta saamallamme ilolla voimme täsmentää yksilöllisyyttämme ja persoonaamme. Marc Jacobs tarjoaa muotia ja asusteita, jotka ovat laajasti saatavilla, uhraamatta rehellisyyttä ja suoraselkäisyyttä.

Marc by Marc  Jacobs -kellot täydentävät maailmankuulun muoti-ikonin mallistoja. Kellot ovat tyylikkäitä, minimalistisia ja aina trendikkäitä. Kelloja löytyy sekä teräs- että nahkarannekkeilla useissa eri väreissä. Tunnetuimmat Marc by Marc Jacobs -kellot hehkuvat kultaisissa hopeisissa ja ruusukultaisissa metallipinnoitteissa.

 "Joillekin elämällä ei ole tarkoitusta ilman muotia. Minulle muodilla ei ole tarkoitusta ilman elämää." -Marc Jacob

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.