4 700,00 €

(sis. alv)

tai alk. 397€/kk
  • alk. 397€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

Saatavilla myöhemmin
Voit kaiverruttaa tämän tuotteen

Jos haluat kaiverruttaa tämän tuotteen, täytä alla oleva lomake ja tallenna kaiverruksesi. Kaiverrus näkyy kassalla lisättyäsi tuotteen koriin.

Kaiverrus

Oris Carl Brashear Chronograph limited edition 0771-7744-3185-LS kello on loppuunmyyty.

Oris Carl Brashear Chronograph limited edition 0771-7744-3185-LS kello.

Carl Brashear oli aikanaan ensimmäinen afroamerikkalainen Yhdysvaltain laivaston sukeltaja ja myöhemmin myös ensimmäinen laivaston sukeltajana toiminut henkilö, jolta oli amputoitu raaja. Oris haluaa kunniottaa periksiantamattoman Brashearin muistoa ja julkaisee Carl Brashear Chronograph Limited Edition mallin, jota tulee markkinoille rajoitettu 2000 kappaleen erä.

Oris kellossa on automaatikoneiso( Oris 771, base SW 510 ) 48 tunnin käytivaralla,
käynti taajuus 28’800 A/h, 4 Hz ja 27:lla kivellä.

Kellon kuori on käsittelemätöntä pronssia joka patinoituu ajan myötä.

Kellon taulu on upea tummansininen Superluminova osoittimilla ja indekseillä.

Kellon lasi on naarmuuntumaton kupara safiirilasi.

Kello vesitiiveys on 10 ATM / 100m ja kellon ominaisuuksiin kuuluu ajanotto.

Tämä Oris kello kuuluu Diving sarjaan joka on yksi Oriksen neljästä kello kategoriasta.

Kaiverramme kaikki Oris kellon veloituksetta.

Oris-kelloille myönnetään kolmen vuoden takuu.

Valmistaja: Oris

Malli: Carl Brashear Chronograph Limited Edition

Mallinumero: 0771-7744-3185-LS

Koneisto: Automatic Oris 771 (SW 510)

Käyntivara: 48 tuntia

Käyntitaajuus: 28’800 A/h, 4 Hz

Materiaali: Pronssi

Rungon leveys: 43 mm

Kuoren paksuus: 13 mm

Rungon väri: Pronssi

Ominaisuudet: Ajanotto

Lasi: Safiirilasi

Taulun väri: Sininen

Vesitiiviys: 10 ATM / 100 m

Ranneke: Nahkaranneke

Rannekkeen väri: Ruskea

  • Kellotyyppi: Miesten kellot
  • Ranneke: Nahka
  • Koneisto: Automaatti
  • Kellon lasi: Safiirilasi
  • Taulun väri: Sininen
  • Kuoren materiaali: Pronssi

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Oris Carl Brashear Chronograph limited edition

Valmistaja: Oris

Malli: Carl Brashear Chronograph Limited Edition

Mallinumero: 0771-7744-3185-LS

Koneisto: Automatic Oris 771 (SW 510)

Käyntivara: 48 tuntia

Käyntitaajuus: 28’800 A/h, 4 Hz

Materiaali: Pronssi

Rungon leveys: 43 mm

Kuoren paksuus: 13 mm

Rungon väri: Pronssi

Ominaisuudet: Ajanotto

Lasi: Safiirilasi

Taulun väri: Sininen

Vesitiiviys: 10 ATM / 100 m

Ranneke: Nahkaranneke

Rannekkeen väri: Ruskea

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Oris

Oris on käynyt yli 100-vuotisen historiansa aikana läpi sekä myrskyisiä että tyyniä aikoja. Paul Cattin ja Georges Christian perustivat Oriksen kellotehtaan Hölsteinissa vuonna 1904. Perustajat tulivat molemmat Sveitsin kellonvalmistuksen pääkaupungista, Le Lochesta. Vain 24 työläisen voimin he ottivat haltuunsa hiljattain suljetun kellofirman Lohner&Co. Oris on kylän ja puron nimi lähellä Hölsteiniä, Luoteis-Sveitsissä. Ensimmäinen kymmenestä haarakonttorista avattiin Sveitsissä vuonna 1906. Oriksesta tuli nopeasti alueen suurin työllistäjä, kun se palkkasi vuonna 1911 yli 300 työntekijää Hölsteiniin ja rakensi työntekijöilleen asuntoja alueelle. Vuodesta 1925 eteenpäin, avattuaan oman galvanointitehtaan, yritys erikoistui vertaillen edullisten mutta laadukkaiden kellojen valmistukseen. Samaan aikaan Oris alkoi yhdistää taskukelloihinsa yksinkertaisia solkia muokaten kelloista rannekelloja. Kelloille alkoi löytyä ostajia etenkin Englannista sekä englanninkielisiltä alueilta ja Etelä-Amerikasta.

Toisen perustajan, Georges Christianin menehdyttyä vuonna 1927, hänen lankonsa Oscar Herzog siirtyi yrityksen toimitusjohtajaksi ja johti yritystä aina vuoteen 1971 saakka. Vesitiiviiden kellojen kasvattaessa suosiotaan, Oris lisäsi tuotantoon vesitiiviitä kelloja 1950-luvun taitteessa. Yhä tänä päivänä kysytty Oris Movement 601 -koneisto lanseerattiin vuonna 1952, ja pian sen jälkeen maailmankuulu Oris movement 645. 1970-luvulla Oriksen osakkeet myytiin ASUAG:in omistukseen, ja ASUAG Oris nimitettiin halpojen kellojen valmistajaksi. Kelloalan kriisin myötä 1970-luvun lopulla Oris ei pystynyt välttymään irtisanomisilta ja sivukonttorien sulkemisilta. Vaikeiden vuosien jälkeen Oris nosti yrityksensä suosta uuden johtajaparin myötä, ja alkoi toteuttaa uutta visiota. Japanilaisten kiinnostus mekaanisia kelloja kohtaan innosti toisen omistajan, Ulrich Herzogin tähtäämään edelläkävijämarkkinan, Japanin, markkinoille ja pyrkimään globaaliksi johtajaksi mekaanisten kellojen valmistuksessa erityisillä koneistoilla ja kilpailukykyisillä hinnoilla.

Oriksen viestintästrategialle tärkeä virstanpylväs oli ensimmäinen, iso sponsorointitapahtuma vuonna 1996: Oris London Jazz Festival. Sponsoroinnin myötä Oriksen ja jazz-musiikin välille syntyi vahva tunneside. Tunnettujen artisien kuten Louis Armstronginja Miles Davisin muistoa kunnioitetaan vuosittain eksklusiivisella, rajoitetulla erällä Oris-kelloja. Oris keskittyi yhä enemmän kellojen muotoon pyrkiessään maailman suurimmaksi kellovalmistajaksi. Vuonna 2003 Oris solmi sopimuksen BMW Williamsin Formula 1 -tiimin kanssa. Parin vuoden kuluttua sponsorointisopimus laajenee, ja Oris-logo nähdään Williamsin F1-autojen takasiivessä, ja myöhemmin myös etusiivessä. WilliamsF1-kellomallisto sai samalla kaksi uutta kelloa. Oris solmi myös useita muita sponsorointisopimuksia 2000-luvulla, lanseeraten samalla tasaiseen tahtiin uusia kellomalleja, -ominaisuuksia sekä vanhoja malleja päivitettyinä versioina.

Oris valmistaa ainoastaan mekaanisia kelloja. Oriksen tunnuksena toimii rekisteröity tavaramerkki, punainen roottori, joka on merkki luonnollisesta voimasta, joka "tankkaa" kaikkia Oris-kelloja.

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.