1 190,00 €

(sis. alv)

tai alk. 105€/kk
  • alk. 105€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

Saatavilla myöhemmin
Voit kaiverruttaa tämän tuotteen

Jos haluat kaiverruttaa tämän tuotteen, täytä alla oleva lomake ja tallenna kaiverruksesi. Kaiverrus näkyy kassalla lisättyäsi tuotteen koriin.

Kaiverrus

Seiko Automatic Blue Enamel Limited Edition Moonlit Night SPB069J1 Miesten Kello 

Seiko Presage kellot on ylemmän luokan Seiko kelloja joissa upea työnjälki ja ominaisuudet.

Tätä Seiko Presage kelloa on valmistettu vain 1500 kappaleen rajoitettu erä.

Kellon ominaisuuksiin kuuluu safiirilasi ,sekunttiviisari, päivyri, emali taulu ja 100m vesitiiveys.

Seiko Moonlit Night aidolla 23 kivisellä automaatti koneistolla (6R15), koneiston varausaika on jopa 50 tuntia ,takakansi on myös lasia josta voit ihailla automaatti koneistoa.

Koneiston käyntitarkuus on -15/+25  ja 21,600 Vph 3 Hz.

Seiko valmisti ensimmäisen Emali tauluisen kellon vuonna 1913, emali taulusta kerrotaan että taulu on lähes ikuinen.

Emali taulun valmistukseen menee todella paljon aikaa ja niitä valmistaa vain emalointiin koulutetut ammattilaiset, Seikon taulut valmistaa Seikolla työskentelevä Mitsuru Yokozawa ja hänen työ tiiminsä.

Laadukkaille Seiko kelloille myönnetään 2 vuoden takuu.

Kaiveramme Seiko kellot veloituksetta.

Valmistaja: Seiko

Malli: Presage 

Mallinumero: SPB069J1 

Käyntivara: 50 tuntia

Koneisto:  Automaatti 6R15

Käyntitarkkuus: 21,600 Vph
Materiaali: Ruostumatonteräs 
Kuoren leveys: 40,5mm

Kuoren korkeus: 12,4mm
Rungon väri: Teräs
Ranneke: Nahka
Ominaisuudet: Sekuntiviisari ja päivyri
Lasi: Safiirilasi

Taulun väri: Sininen emali

Vesitiiveys: 10ATM/100m
Rannekkeen väri: Sininen
Muoto: Pyöreä

  • Kellotyyppi: Miesten kellot
  • Ranneketyyppi: Nahka
  • Koneisto: Automaatti

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Seiko Automatic Limited Edition Moonlit Night SPB069J1 Kello

Valmistaja: Seiko

Malli: Presage 

Mallinumero: SPB069J1 

Käyntivara: 50 tuntia

Koneisto:  Automaatti 6R15

Käyntitarkkuus: 21,600 Vph
Materiaali: Ruostumatonteräs 
Kuoren leveys: 40,5mm

Kuoren korkeus: 12,4mm
Rungon väri: Teräs
Ranneke: Nahka
Ominaisuudet: Sekuntiviisari ja päivyri
Lasi: Safiirilasi

Taulun väri: Sininen emali

Vesitiiveys: 10ATM/100m
Rannekkeen väri: Sininen
Muoto: Pyöreä

Kirjoita arvostelusi

Seiko

Seikon tarina alkoi vuonna 1881, kun 22-vuotias yrittäjä Kintaro Hattori avasi kelloja myyvän ja korjaavan liikkeen Tokion keskustaan. Nykypäivänä, 130 vuotta myöhemmin Kintaro Hattorin perustama yritys pyrkii yhä täydellisyyteen, johon perustaja alusta asti pyrki. Yksitoista vuotta myöhemmin, 1892, Hattori perusti tehtaan, joka kantoi nimeä "Seikosha". 1890-luvulla Seikoshan seinäkellokauppa kasvoi hyvää vauhtia, ja Kintaro halusi laajentaa yritystään suunnittelemalla ensimmäisen taskukellonsa, The Timekeeperin. Taskukellot olivat suuressa suosiossa 1900-luvun alussa, ja vain muutama rannekello oli löytänyt tiensä Japaniin. Kintaro halusi olla askeleen edellä ja päätti luoda Japanin ensimmäisen rannekellon. Näin syntyi The Laurel -rannekello vuonna 1913. Aluksi yritys pystyi valmistamaan vain 30-50 kelloa päivässä, mutta siitä huolimatta Kintaro oli ottanut etumatkaa muihin. 1930-luvun taitteessa Seikon taskukelloista tuli Japanin kansallisen rautatien virallinen "rautatiekello" - junankuljettajat käyttivät ainoastaan Seikon taskukelloja ajaessaan.

Seiko oli ensimmäinen yritys, joka mainosti Japanin televisiossa: Vuonna 1953 Seikon ja samalla koko Japanin ensimmäinen tv-mainos esitteli Seikon herätyskelloa. Tuohon aikaan Seiko toimi vielä nimellä Seiko-sha, joka tarkoittaa Tarkkuuden taloa.  Tarkkuudestaan tunnettu Seiko on aktiivisesti mukana yleisurheilussa, toimittaen ajanottokelloja mm. maailmanmestaruuskilpailuihin.

 Seikon historiasta löytyy useita merkkipaaluja ja yritys on ollut kellomaailmassa monessa suhteessa edelläkävijä. Vuonna 1969 Seiko esitteli cal. 6139 -kellon, joka oli maailman ensimmäinen, automaattinen kronografi. Samana vuonna julkaistiin myös maailman ensimmäinen quartz-kello "Seiko Quartz Astron cal. 3500". Maailmaa mullistanut kello oli 100 kertaa tarkempi kuin mikään muu kello, ja se kävi yhtäjaksoisesti vuoden tai 250 kertaa pidempään kuin suurin osa mekaanisista kelloista. Pian tämän jälkeen Seiko julkaisi maailman ensimmäisen elektronisen, kuusinumeroisen quartz-kellon sekä maailman ensimmäisen digitaalisen quartz-kellon useilla eri ominaisuuksilla, kuten ajanotolla ja pimeässä näkyvällä näytöllä. Muihin Seikon maailmaamullistaviin kelloihin kuuluvat mm. maailman ensimmäinen sukelluskello titaanikuorella, maailman ensimmäinen analoginen quartz-kronografi, maailman ensimmäinen kello tietokonetoiminnoilla  sekä maailman ensimmäiset patterittomat kellot.

Uusimmista innovaatioista mainittakoon vuonna 2012 esitelty Seiko Astron GPS Solar -kello, joka toimii aurinkoenergialla. Kello vastaanottaa GPS-signaaleja, joiden perusteella se tunnistaa aikavyöhykkeen, ajan ja päivämäärän tunnistaen kaikki 39 aikavyöhykettä maailmassa.

Seikon Prospex-mallistosta löytyy kelloja sekä merelle, ilmaan että maahan. Prospex SEA -kellot vastaavat sukeltajien tarpeisiin innovatiivisella teknologiallaan. Prospex SKY -kelloissa yhdistyy kaikki elementit, joita taivaan haltuunotossa tarvitsee. Prospex Sky -kellon huoliteltu ulkonäkö tekee siitä erinomaisen työ- ja kaupunkikäyttöön. Prospex LAND -kello palvelee retkeilijää tarjoten hyödyllistä tietoa ympäristöstä, kestäen vaikeatkin olosuhteet. 

Uudessa täysin mekaanisessa vuoden 2016 Presage-kellomallistossa yhdistyy vuosien innovaatiot ja huippuominaisuudet. Kellosarja juhlistaa yrityksen mekaanisen kellonrakentamisen historiaa ja sekä Seikon että Japanin ensimmäistä rannekelloa, The Laurelia. Muiden Seikon kellojen tapaan Presage-mallisto on suunniteltu kestämään vuosikausia. Vuonna 2016 Seiko esitteli myös mailman ohuimman tourbillon-automaattikoneiston, joka on ainostaan 4 mm paksu.

 

 

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.