Ajankohtaista

Tälle sivulle päivitämme ajankohtaisia tapahtumia myymälässämme ja Vaasan tapahtumia joissa olemme mukana. Elämme vahvasti sesonkien mukana, suurimmat tapahtumamme keskittyvät hää- ja juhlasesonkiin keväällä sekä joululle. Vuoden aikana meillä on mm. useita timanttisormusesittelyitä, kellopäiviä, kanta-asiakasiltoja sekä liike- ja yrityslahjapäivä. Järjestämme iltatilaisuuksia (private shopping) myös ryhmille toivomusten mukaan. 

SUURET SORMUSPÄIVÄT 20.-21.3.

Lauantaina ja sunnuntaina 20.-21.3.2021 myymälässämme Vaasassa suuri kihla- ja vihkisormusten myyntinäyttely, jossa Suomen ja Ruotsin suurimmat sormusvalmistajat esittelevät laajat mallistonsa kevätuutuuksineen.
Esillä mm. Vuoden kaunein sormus 2020-voittaja Routa-sormusmallisto.
Esittelypäivässä mukana Efva Attling, Festive, Gaura Pearls, Kohinoor, Lumoava, Sandberg ja Schalins. Runsaasti tarjouksia!

Mikäli haaveilet toiveidesi mukaan valmistetusta uniikkisormuksesta on kultaseppämme Mikko Paikkala apunasi suunnittelussa ja valmistaa unelmiesi sormuksen tai muokkaa ja kunnostaa vanhat sormukset uudenveroisiksi.
Tule keskustelemaan kultaseppämme kanssa ja tee haaveistasi totta!

Sinulla on myös mahdollisuus varata sormusesittely/suunnitteluaika  aukioloaikojen ulkopuolelta joko soittamalla tai sähköpostilla:
0103222999 tai salkari@salkari.fi
Yksityisaika tulee varata 12.3.2021 mennessä.

Tilavassa myymälässämme voit asioida rauhassa turvavälejä noudattaen. Käytämme kasvomaskeja ja noudatamme huolellista käsihygieniaa, toivomme samaa myös sinulta.
Seuraamme Covid-19 ohjeistusta ja mikäli tilanne vaatii joudumme siirtämään tapahtuman myöhempään ajankohtaan.

Tervetuloa!

 

Salkari häämessut:

Salkari järjestää perinteiset Hää- ja juhlamessut Rewell Centerissä yhdessä Katriina Koskiniemi-Väisäsen kanssa. 

7-8.3.2020 lauantaina ja sunnuntaina  myymälässämme pohjanmaan suurin timantti -ja vihkisormusnäyttely jossa mukana kaikki Suomen ja Ruotsin suurimmat sormusvalmistajat. Sunnuntaina Rewell torilla paljon häihin liittyviä näytteilleasettajia ja upeat häämuotinäytökset. 

Tervetuloa mukaan juhlahumuun!

Salkarin aukioloajat joulun alla:

Palvelemme myymälässämme joka päivä jouluaattoon asti paitsi itsenäisyyspäivän olemme suljettu.

 • Arkisin klo: 10-18
 • Lauantaisin klo: 10-16
 • Sunnuntaisin klo: 12-16

Kellopäivä "Mini Basel" pe 26.4.2019 klo 12-18

Esittelyssä uusimmat tulokkaamme:

 • Anonimo
 • Baume & Mercier

Sekä ennestään tutut, mutta aina yhtä kiinnostavat:

 • Casio
 • Eterna
 • Oris
 • Seiko
 • Sinn
 • Sjöö Sandström

Tervetuloa myymäläämme Rewell Centerin toiseen kerrokseen tutustumaan kellotarjontaamme sekä upeisiin Baselworld 2019 -kellomessuilla esiteltyihin uutuuksiin. 

Jokaiselta brändiltä on asiantuntija paikalla, joten kelloista kiinnostuneille on paljon informaatiota luvassa.

 

                                                

 

Pohjanmaan suurin vihkisormusten myyntinäyttely 9.-10.3.2019 myymälässämme Rewell Centerin 2.kerroksessa. Esillä Suomen suurimpien valmistajien ja maahantuojien koko mallistot! Asiantuntijat paikalla esittelemässä valikoimiaan ja luvassa runsaasti tarjouksia.

Sunnuntaina 10.3.2019 klo 12-17 järjestämme Rewell Centerissä suuren Häät- ja Juhlat-tapahtuman. Upea näytös ja paljon eri alojen näytteilleasettajia kertomassa omista tuotteistaan ja palveluistaan. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

 

Salkarin kultasepänliikkeessä Vaasan ydinkeskustassa vietetään laatuaikaa perjantaina 22.9 , kun myymälässä esitellään monta kiinnostavaa kellomallistoa.

Klo 12-18 avoinna kaikille
Klo 19-21 Vapaamuotoinen iltatilaisuus, ILMOITTAUDU mukaan 20.9 mennessä markus@salkari.fi (avec, paikkoja rajoitetusti)

Kiinnostavimmasta päästä on ehdottomasti ruotsalainen Sjöö Sandström, joka tekee vihdoinkin ensiesiintymisensä Suomessa. Kelloja ja brändiä ovat esittelemässä yrityksen avainhenkilöt.
Toinen kiinnostava uutuus on saksalainen Sinn,jonka mallisto saapuu myymäläämme juuri ennen tapahtumaa.
Sveitsiläiset klassikot, Eterna ja Oris ovat edustettuna laajalla mallistolla ja maahantuojan asiantuntijat ovat paikalla. Maahantuojan mukana saamme nähtäväksi pari Baselworldin uutuutta, pronssinen Eterna KonTiki ja Oriksen 1917-erikoismalli.
Näistä saapuu meille myyntikappaleet syksyn aikana.
Seikolta on esillä jo legendaariseksi muodostuneiden klassikoiden lisäksi nopeasti huippusuosioon noussut Cocktail-mallisto, sekä maahantuojan toimesta laajasti kaikkea muuta kivaa.
Tapahtuman tyylistä vastaa turkulainen miesten vaateliike Herrainpukimo , joka tarjoaa tapahtumassa Sjöö Sandströmin kellon ostaneille mittatilauspaidan veloituksetta. Tyyliniekka toimii tapahtuman mediakumppanina ja striimaa mm. suoraa lähetystä tapahtumasta.
Kellotapahtuma on kaikille avoinna klo 12-18, jonka jälkeen järjestetään vapaamuotoinen iltatilaisuus kutsuvieraille klo 19-21. Iltatilaisuuteen voit ilmoittautua sähköpostitse markus@salkari.fi (Avec. Paikkoja on rajoitetusti).
Tervetuloa ihastelemaan upeita kelloja sekä tapaamaan muita kelloharrastajia!
Tilaisuuden jälkeen iltaa voi vapaasti jatkaa Vaasan torin laidalla Little Pubissa, jossa illan aikana erikoistarjouksia.