Leveransvillkors

LEVERANS- OCH BETALNINGSSÄTT

  • Upphämtning från vår affär i Vasa (0 €)
  • De flesta bestälningarna levereras gratis
  • Vi använder Finlands Post eller Matkahuolto som leverantör. Vi levererar inte produkter mot postförskott. Då försändelsen kan hämtas får ni ankomstanmälan som ett textmeddelande till er telefon.
  • Leveranskostnaden beror på produktens storlek och vikt.
  • De flesta mindre varorna och beställningarna under 100e skickas som brev och kommer att levereras till din postlåda.
  • Betalningssätt: Nätbanksbetalning, kreditkort, faktura, Klarna, MobilePay, Resurs Bank och avbetalning

 

Servicen tillhandahålls av Klarna Ab ellär Maksuturva varvid faktureringen sker via Klarna ellär via Maksuturava .

I ärenden som berör betalningen/fakturan kontakta direkt Klarna Ab:s kundservice: https://klarna.com/fi/tuki SSL-certifikatet möjliggör en säker sändning av betalningen. Tilläggsinformation om SSL-bekräftelsen får ni på numret 0942450695.

Eller Maksuturva kundbetjäning

(09) 4241 7040
asiakaspalvelu@maksuturva.fi

Vi kvarhåller rätten att ändra på leveransvillkor och – pris. Kunden bör bekanta sig med de ikraftvarande villkoren före varje beställning.asiakaspalvelu

Maksuturva-tjänsten

Betaltjänsten erbjuds av Maksuturva Group Ab (FO-nr 2121703-0) i samarbete med bankerna och kreditinstituten. Betaltjänsten kräver varken extra avgifter eller registrering från användarens sida. Handlaren får omedelbart information om att din betalning har kommit in och du får en bekräftelse från Maksuturva i din e-post. Meddelandet innehåller en länk till webbsidan Köparens tjänster, där du när du så önskar dygnet runt kan sköta bl.a. returneringar av produkter, göra en reklamation och ge respons med hjälp av nöjdhetsgarantin som handlaren erbjuder.

Maksuturva Group Ab är ett betalningsinstitut och en betaltjänstleverantör som lyder under Finansinspektionen. All dataöverföring och penningtrafik är SSL-skyddad, vilket betyder att ingen utomstående kan se dina uppgifter. Din betalning förvaras på Maksuturva Group Ab:s kundmedelskonton och överförs till säljaren först efter att du har mottagit beställningen och haft en möjlighet att kontrollera den. Tidsfristerna för kontrollen meddelas för varje beställning i e-posten.

 

Betalning Betaltjänsten erbjuds av Maksuturva Group Ab (FO-nr 2121703-0) i samarbete med bankerna och kreditinstituten. Betaltjänsten kräver varken extra avgifter eller registrering från användarens sida. Maksuturva Group är ett betalningsinstitut och en betaltjänstleverantör som lyder under Finansinspektionen. All dataöverföring och penningtrafik är SSL-skyddad, vilket betyder att ingen utomstående kan se dina uppgifter. Betalningsmottagaren är Maksuturva Group Ab. Betalsätt Nätbankernas nätbetalningsknappar Det finns nätbetalningsknappar som du kan använda till alla finländska banker. Kortbetalningar och MobilePay med Visa, Visa Electron, MasterCard och Business Eurocard Kortbetalningarna och Danske Banks MobilePay betalningar i vår näthandel erbjuds av Maksuturva Group Ab i samarbete med Solinor Oy och Bambora AB. Maksuturva Group Ab förmedlar debiteringstransaktioner för kortbetalningar och MobilePay betalningar (debit eller credit) till Bambora AB, som har avtal med de internationella kortbolagen (MasterCard och Visa). Kortnummer lagras inte i Maksuturva Group Ab:s system utan de behandlas av den tekniska tjänsteleverantören Solinor Oy. Solinor Oy är, enligt kortbolagens internationella säkerhetsstandard PCI DSS, certifierad till dess högsta nivå “PCI DSS Level 1”. Maksuturva Group Ab är för sin egen verksamhet certifierad enligt PCI DSS-standarden. Kontaktuppgifter: Maksuturva Group Ab FO-nummer: 2121703-0 Kägelstranden 5 02150 ESBO Tel. (09) 42 41 7040LEVERANSTID

Normal leveranstid är 1-3 vardagar. Alla produkter från vår nätbutik levereras direkt från vårt lager. Om någon produkt skulle tillfälligt vara slut eller om det skulle uppstå ett fel i vår lageruppföljning informerar vi kunden omedelbart. När försändelsen har blivit sänd skickas en uppföljningskod via e-post till kunden. Med hjälp av uppföljningskoden kan kunden följa leveransen på Postens eller Matkahuoltos hemsida. Från och med att försändelsen skickats, är normal leveranstid en vardag.

 

ÅNGERRÄTT

Kunden har ångerrätt ifall leveransen inte skett i skälig tid och ifall det inte är fråga om en måttbeställd/graverad produkt. Om ett köp ångras skall ett meddelande därom sändas till adressen salkari@salkari.fi eller 0103222999. Vi meddelar kunden via e-post eller telefon ifall leveranstiden avviker från det normala. L. Salkari Oy kvarhåller rätten att återta beställningen och återgälda betalningen, om det t.ex. uppstått ett fel i prissättningen.

 

RETURÄTT

Returrätt är 30 dagar:

Den returnerade varan skall vara oanvänd och i ursprungligt skick i sin förpackning. Måttbeställda eller graverade produkter har ingen returätt. Exempelvis en ring som beställts i en viss storlek eller en produkt som är graverad på kundens begäran kan ej returneras. Produkter som på kundens begäran beställts från fabriken har ingen returätt.

Returblankett

 

DATASKYDD

Uppgifter om Salkari.fi nätbutikens kunder är sparade i L. Salkari Oy:s kundregister. Uppgifter i kundregistret används till uppehåll av kundrelationen. L. Salkari Oy har rättigheten att använda uppgifter ur kundregistret till motiverade ändamål t.ex. direktmarknadsföring. Uppgifterna överlämnas inte till utomstående. Kunden kan vid behov förbjuda att uppgifterna används till marknadsföringsändamål genom att kontakta salkari@salkari.fi

 

FORCE MAJEURE

Vi svarar inte om förseningar som förorsakats av oöverkomliga hinder (force majeure). Ej heller indirekta problem som orsakats p.g.a. försenad leverans eller felaktigt skick.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

För våra senaste specialerbjudanden och nyheter.