Baume & Mercier Riviera 50 vuotta

Sveitsiläinen huippuluokan arvokelloja valmistava Baume & Mercier julkaisi ensimmäisen Riviera -kellon 50 vuotta sitten. Tämä tyylikäs, urheiluhenkinen kello oli tunnetun kellosuunnittelijan Jean-Claude Guetin kädenjälkeä. Vielä 70-luvulla kellot olivat useimmiten pyöreitä tai neliskulmaisia. Riviera hätkähdytti kellomaailmaa ja toi siihen jotain ihan uudenlaista designia sen kaksitoistakulmaisella bezelillä ja integroidulla metallirannekkeella.

50 vuoden sisälle mahtuu useampi eri sukupolven Riviera -malli. Jokainen kello kuvastaa oman aikansa tyyliä ja teknologian kehitystä. Riviera on kuitenkin säilyttänyt vuosien varrella sille ominaisen DNA:n, joka muodostuu ajattomuudesta, erottuvasta muotoilusta ja ennen kaikkea kestävyydestä.

Riviera Timeline

VUOSI 2023

Riviera Azur 300M

Juhlavuoden 2023 uutuus Riviera Azur 300M tuo kovemman twistin tämän päivän sporttisiin Riviera -malleihin. Tämä uutuus on saanut inspiraationsa vuoden 1981 sukeltajankellosta. Kellossa on Rivieralle tyypillinen kaksitoistakulmainen runko. Täysin uutta kellossa on sen pyörivän bezelin ulkonäkö, joka on osittain joko sininen tai musta riippuen taulun väristä. Kellossa on läpinäkyvä safiirilasista tehty takakuori, jonka ansiosta pääsee ihastelemaan Baume & Mercierin omaa Baumatic BM13-1975A koneistoa. Baumatic -automaattikoneistolla on maininnan arvoinen 8 vuoden takuu.

Rivierat täydentyivät myös 39 mm halkaisijan unisex -malleilla: 1071410715 ja 10720. Kyseisiä malleja pyörittää Baumatic -automaattikoneisto viiden päivän käyntivaralla. Jokainen malli on varustettu 100 metrin vesitiiveydellä ja läpinäkyvällä takakuorella.

Riviera Baumatic

Tänä vuonna julkaistiin myös kattaus naisille suunnattuja Riviera -malleja 33 mm rungolla. Myös näissä malleissa on Rivieralle ominainen muotoilu, mutta kellojen koko on kompaktimpi. Kvartsikoneistojen paristoissa on erityisen pitkä elinikä: jopa 10 vuotta. Uutuusmalleista löytyy naisten Riviera myös automaattikoneistolla, jossa safiirilasista valmistettu takakuori. Kuvissa violettitauluinen 10728, sinitauluinen 10727 ja automaattikoneistolla varustettu Riviera 10730, jossa valkoinen kellotaulu. Klikkaa kuvia, niin pääset tutustumaan malleihin paremmin.

Riviera 10728Riviera 10727 Riviera 10730

 Katso myös muut Baume & Mercier -kellot verkkokaupastamme!


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.