Sinn EZM-kellot ammattilaiskäyttöön

Saksalainen Sinn Spezialuhren GmbH perustettiin vuonna 1961 ja on rakentanut siitä lähtien suosiotaan niin ammattilaisten kuin harrastajien keskuudessa. Sinn on tunnettu erityisen tarkoista ja korkealaatuisista kelloista sekä niiden tyylikkäästä designista. Yrityksen perustamisesta lähtien yritys on keskittynyt valmistamaan kelloja ammattitarkoitukseen, joiden ydinideana on maksimaalinen toimivuus ja tarkkuus. Tämä filosofia on toteutettu täydellisesti Sinn EZM- kelloissa (Der Einsatzzeitmesser) jo viimeisen 20 vuoden ajan.

EZM kellot edustavat suurta osaa Sinnin tuotevalikoimasta ja on yksi yrityksen toiminnan kulmakivistä. Sinn EZM-kellot ovat tarkoitettu ammattilaiskäyttöön ja ovatkin erittäin arvostettuja ammattilaisten keskuudessa: muukaan lukien lentäjät, sukeltajat, palomiehet, ensiapulääkärit sekä pelastustyöntekijät. Kello on maineikas myös Saksan eriköisyksiköiden, poliisilaitoksen, asevoimien sekä Saksan rajavartiolaitoksen keskuudessa.

 

Sinn EZM-kellot


Ensimmäinen EZM -kello suunniteltiin vuonna 1997 Saksan erikoisjoukkoja ja rajavartiolaitosta varten. Legendaarinen EZM 1 käynnisti kellosarjan menestyksekkään matkan, joka on kestänyt jo yli 20 vuotta. EZM 1:n suunnitteluvaiheessa perusasiat olivat optimaalisen luettavuuden ja täydellisen ajanmittauksen toteutus.Muoto seuraa toiminnallisuutta

Ammattilaiskäyttöön suunnittelu Sinn -kello perustuu sanottuun EZM-periaatteeseen. Kellot on suunniteltu tarkasti niiden erityistä tarkoitusta varten ja ovat tarkkuustyökaluja. Tämä tekee kelloista luotettavia ja välttämättömiä työkaluja niiden käyttäjille. Avain tällaisen toimivuuden toteutumiseen on yhteistyö asiantuntijoiden kanssa eli heidän, jotka todella käyttävät kelloja ja luottavat niiden suorituskykyyn ammatissaan. Suurin osa näistä asiantuntijoista kohtaavat työssään tilanteisiin, joissa minuuteista ja sekunneista tulee elämän ja kuoleman kysymys.

Kellon muodon ja toiminnallisuuden määrittelee kellon käyttäjät ja ympäristö missä he toimivat. EZM- kellot on suunniteltu kestämään mitä haastavampia olosuhteita kuten kosteutta, magnetismia ja suuria lämpötilanvaihteluita. Kellot kestävät tärinää ja iskuja sekä aggressiivisia liuoksia kuten suolavettä ja desinfiointiainetta. Kelloilla on oltava korkea toleranssitaso, sillä olosuhteet ovat usein kombinaatio edellä mainituista.Asiantuntijat tekniikassa ja ääriolosuhteissa

Miten Sinn:stä on tullut vuosien varrella alansa teknologian pioneeri, joka valmistaa ja sovittaa kelloihin parhaimmat mahdolliset materiaalit ja komponentit? Pysyäkseen edelläkävijänä Sinn pitää jatkuvasti silmällä teknologian ja materiaalien viimeisintä teollista ja tieteellistä kehitystä. EZM-kellojen erinomainen laatu johtuu uskalluksesta ajatella laatikon ulkopuolelta: Sinn hioo pieniäkin yksityiskohtia eikä tyydy normaaliin.EZM 12 – on suunniteltu ilmapelastuspalveluun:

Sinn EZM


EZM 12 on tehtäväajastin perheen uusin jäsen ja se on suunniteltu ensiapulääkäreiden työkaluksi. EZM 12 mahdollistaa kriittisten aikojen optimaalisen luettavuuden ja mittauksen. Syynä tähän on se, että kriittiset päätökset ja hengenpelastustoimenpiteet tehdään vasta onnettomuuspaikalla. Päivystävät lääkärit viittaavat usein "platinaiseen kymmenen minuuttiin" (potilas tulee vakiinnuttaa, hoitaa ja kuljettaa ensimmäisten kymmenen minuutin kuluessa) ja "kultaiseen tuntiin" (potilaan tulee saapua sairaalaan tunnin sisällä onnettomuudesta). EZM 12 on siten varustettu laskettavalla sisemmällä pyörivällä bezel-renkaalla, joka on erityisesti suunniteltu valvomaan luotettavasti tällaisia ​​ajanjaksoja. Toinen pyörivä kehys mahdollistaa aikavälien mittaamisen esimerkiksi lääkkeiden annostelussa. EZM 12:n sekuntiosoitin on suunniteltu pelastushelikopterin roottorin muotoiseksi ja siinä on pulssiasteikko.

 

Pääset tutustumaan laajaan Sinn- kellovalikoimamme tästä tai vieraile liikkeessämme Vaasan Rewell Centerin 2. kerroksessa. 


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.