Sif Jakobs Jewellery

Sif Jakobs Jewellery  suunnittelee ja tuottaa hienostuneita korkealaatuisia koruja modernilla otteella.

Kultaseppä ja muotoilija Sif Jakobs perusti tuotemerkin 2009, ja nainen on edelleen tyylikäs sielu ja voima brändin takana.

Sif Jakobs Jewellery on kuuluisa näyttävistä ja eleganteista koruistaan, joissa on särmää. Mallisto on tasokas  ja korkealuokkainen, ollen silti hintaluokaltaan ”edullista luksusta”, ”affordable luxury”.

Korut valmistetaan 925 sterling hopeasta ja viimeistellään rodium- tai ruusukultapinnoitteella. Korkealaatuiset zirkoniakivet luovat ylellisen ja dramaattisen ilmeen, mistä Sif Jakobs korut tunnetaan.

Sif Jakobs Jewellery on perustamisestaan 2009 lähtien kasvanut nopeasti ja on säännöllisesti esillä muoti- ja lifestylejulkaisuissa ja mediassa. Korumallisto on saanut runsaasti suosiota maailmanlaajuisesti ja nähty useiden kansainvälisten tähtien yllä, esim. Miley Cyruksen. Lisäksi korut ovat bloggareiden suosiossa ja esillä toistuvasti näissä medioissa.

Kahtena vuonna peräkkäin Sif Jakobs Jewellery on palkittu kuuluisalla Borsen Gazelle -palkinnolla edistyksellisenä ja nopeiten kasvavana  tanskalaisena korubrändinä. Näin ollen Sif Jakobs menee kohti visiotaan olla yksi maailman tunnetuimmista ”edullisen luksuksen”-korumerkeistä.

Tänä päivänä Sif Jakobs Jewellery on edustettuna lähes 20 eri maassa ja on erittäin kysytty brändi tasokkaissa koruliikkeissä.

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.