Kultasepänpalvelut

Yleistä

Kultasepänliikkeenä palveluihimme kuuluvat myös kattavat kultasepän työt sekä erilaiset kaiverrukset. Perustöiden ja kaiverruksien lisäksi palveluihimme

kultasepäntyöt

kuuluvat erilaiset tilaustyöt, jotka tehdään yksilötöinä toiveidesi mukaisesti. Tästä oppaasta löydät yleistietoa kattavista kultasepänpalveluista.

Yleisiä kultasepän korjauksia
Ohessa on yleisimpiä kultasepäntöitä. Näiden lisäksi palveluihin kuuluu monia muita erinäisiä kultasepän palveluita. Mikäli sinua mietityttää jokin kysymys liittyen palveluihimme, niin ole meihin yhteydessä. Annamme töille aina kustannusarvion ennen niiden aloittamista.
  • Korujen ja sormuksien kiillotus, korjaus ja puhdistus
  • Kaiverrukset toivomuksiesi mukaisesti (jalometalleihin, teräkseen, lasiin, puuhun ja jopa nahkaan)
  • Sormuksen koon muutokset
  • Ketjujen ja lukkojen kunnostus sekä korjaus
  • Esim. Sormuksen kivien uudelleen istuttaminen
  • Korun tai sormuksen teettäminen
  • Kellon rannekkeen lyhennys
  • Kellon pariston vaihto

Oletko haaveillut korun tai sormuksen teettämisestä? 

Kultaseppä Vaasa

Korun teettämiseen liittyy usein tunne tai ajatus, joka halutaan ikimuistoistaa. Laadukkaissa kultasepän tilaustöissämme huolehditaan, että ajatus korun taustalla, laadukkaat materiaalit sekä loistelias lopputulos kohtaavat toisensa. Oman ajatuksen tai tyylin esille tuominen korun muodossa on myös kaunis idea lahjaksi. 

Tilaustöiden ehdoton paras puoli on se, että ne ovat aina yksilöllisiä eli ainutlaatuisia kantajilleen. Yksilöllinen koru ei ole kantajalleen vain koriste, vaan se voi kauniin ulkomuotonsa lisäksi symboloida mitä merkityksellisimpä asioita elämässä.

Vaikka valmista ideaa ei vielä olisi, niin voit kysyä meiltä apua suunnittelutyöhön. Autamme sinua korun tai sormuksen teettämisessä, joista meillä on runsaasti ammattitaitoa ja kokemusta.

Vanhojen korujen käyttö: Jos sinulla on koruja, joita et enää käytä, mutta materiaalin voi hyödyntää uuden korun valmistukseen, niin se on loistelias ekologinen vaihtoehto.

Sormuksen tai korun puhdistus
Sormukset ja korut ovat usein päivittäisessä käytössä, joten niiden kauniin alkuperäisvärin säilyttämiseksi ne kannattaa puhdistaa aika ajoin. Säännöllinen huolto pidentää myös korujen ja sormusten käyttöikää, jolloin voit nauttia suosikkikorustasi entistä pidempään. 
Puhdistamalla koruja tai sormuksia et ainoastaan pidennä niiden käyttöikää vaan teet niistä myös kuin uusia. Huolellisen ja ammattitaitoisen kiillotuksen sekä puhdistustyön ansiosta korusi kääntävät jälleen katseita. 
Kultasepäntyöt vaasa

Timanttien tarkistus

Timantin loisto perustuu valon esteettömään kulkuun sen sisällä, jonka takia on tärkeää pitää sormus ja timantit puhtaana. Timanttien istutukset kannattaa tarkastuttaa vuosittain ja samalla sormukset voi kiillotuttaa sekä valkokullan rodinoida, jolloin ne saavat alkuperäisen kauniin kiillon. 

Kelloihin liittyvät työt

Kultasepänpalveluihin kuuluvat myös kellonsepän työt. Yleisimmät kelloihin liittyvät korjaustyöt liittyvät lasin- ja koneiston vaihtoihin, rannekkeiden korjauksiin tai lyhennyksiin, seinäkellojen korjauksiin tai jopa koneiston puhdistukseen sekä magnetismin poistoon. Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen kellojen korjaukseen tai niihin liittyviin töihin, niin voit olla meihin yhteydessä.

 

 

 

Ketjujen valmistus - Suositut panssariketjut 

kultatyöt ja panssariketjut verkosta

Osana kattavia kultasepänpalveluita, valmistamme myös panssariketjuja eri materiaaleista kuten hopeasta ja kullasta. Voimme käyttää valmistuksessa täysin uusia materiaaleja tai voimme valmistaa panssariketjuja myös vanhoista käytetyistä koruista. Teemme tuotteet aina tilaustyönä, joten toiveesi ovat avainasemassa. 

  

 

 

Tule keskustelemaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ja kultaseppämme kanssa millainen koru on oikea joko sinulle tai esimerkiksi lahjaksi

Nämä kaikki palvelut löydät meiltä aivan Vaasan ydinkeskustasta. 

 

Sormuksen valmistus

Timattisormus tilaustyö

Upeasti viimeistellyt sekä laadukkaista materiaaleista valmistetut sormukset tehdään alusta loppuun aina käsityönä ammattitaitoisen kultaseppämme ansiosta. Sormuksien sekä timanttisormuksien valmistus koostuu useista eri työvaiheista, joiden lopputuloksena on huoliteltu sekä halutuista materiaaleista valmistettu taidonnäyte. Olemme keränneet fiiliskuvia sormuksen valmistuksesta, jotka kuvastavat erinomaisesti kuinka kaunis lopputulos alkaa valituista raaka-aineista sekä materiaaleista. Jokainen sormuksen työvaihe toteutetaan huolellisesti rautaisen ammattitaidon ansiosta, joita kuvittaa asiakkaa toiveet ja haavet omasta unelmien sormuksest

 

 

 

 

 

 

 

Vihkisormuksen teettäminen
kultasormuksen teettäminen
Sormuksen teettäminen
timanttisormuksen teettäminen
Laboratoriotimantti sormus
Laboratoriotimanttisormus
Halosormus