Back to school - Lasten kellot

Kuukausi vaihtuu pian elokuuksi ja se tarkoittaa monelle lapselle uuden elämänvaiheen alkua: koulutaipaleen aloittamista tai korkeammalle luokalle siirtymistä. Vaikka monelta ekaluokkalaiselta voi jo löytyä kännykkä repun taskusta, mikään ei päihitä perinteistä rannekelloa. Se opettaa lasta hahmottamaan aikaa sekä lukemaan kellotaulua. Lisäksi kello pysyy helpommin tallessa, sillä se kulkee ranteessa kätevästi mukana. Lasten rannekello on suosittu lahja pienelle uuden lukuvuoden alkaessa.

Lasten kellot ovat tavallisesti helppolukuisia- ja käyttöisiä. Lisäksi ne ovat miellyttäviä ranteessa ja kevyitä. Valikoimastamme löytyy eri värisiä, kokoisia ja mallisia kelloja kaikkien lasten makuun. Kelloja löytyy niin silikoni-, tekstiili, nahka- ja metallirannekkeella. Esimerkiksi merkeiltä Leijona, Gant sekä Tommy Hilfiger löytyy kelloja moneen eri mieltymykseen ala-asteikäisille ja teineille.

Pääset tutustumaan kelloon tarkemmin klikkaamalla sen kuvaa.

HARRASTUSTEEMAA

 

Leijona tarjoaa kattavasti erilaisia harrastusteemaisia lastenkelloja. Jalkapallo- ja hevosharrastukset ovat pinnalla kellojen kuvioinnissa, mutta valikoimasta löytyy myös esimerkiksi auto- ja lentäjäteemat.

VÄREILLÄ JA KUVIOILLA LEIKITTELYÄ

 

Mikä olisi parempaa kuin rannekello omasta lempiväristä? Värit piristävät ja muodot tekevät niistä entistä hauskemmat. Joukosta löytyy varmasti mieluinen väri nuorukaiselle.

SELKEÄÄ SEKÄ AJATONTA

 

 

Yksinkertaisemmat ja hillitymmät mallit ovat myös käytännöllinen valinta, esimerkiksi harrastuksen tai tyylin vaihtuessa. Ajattomuutensa ansiosta kellon käyttöikä on pitkä siihen asti kunnes sen solki ei mene enää löysemmälle. 

Kaiverramme myös lastenkellot veloituksetta. Katso koko lasten kellovalikoima tästä.


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.