Baume & Mercier - sveitsiläiset laatukellot

a

Baume & Mercier on yksi vanhimmista sveitsiläisistä kellomerkeistä, jonka kellot edustavat laatua ja luotettavuutta. B&M on jättänyt jälkensä käsintehdyillä kelloillaan jo yli 190 vuoden ajan. Kellot ovat tarkkoja ja kestäviä, mutta seuraavat samalla aikansa trendejä. Tämän päivän kello on korusi. Se ilmaisee tyyliäsi ja persoonallisuuttasi hienovaraisesti jokapäiväisestä elämästä merkittävimpiin juhlahetkiin.

Baume & Mercier

CLIFTON BAUMATIC - Yhdistelmä tarkkuutta ja tyylikkyyttä

Clifton Baumatic- mallistossa korostuu uuden aikakauden Baume & Mercier. Siinä yhdistyy eleganttius ja tekninen luotettavuus inhouse- koneiston ansiosta. Seuraavat peruspilarit ovat Clifton Baumatic- mallin ydin:

Tarkkuus: COSC- sertifioitu virhemarginaalilla vain -4 - +6 sekuntia. COSC on lyhenne sanoista "Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres". Organisaatio on erittäin tärkeä Sveitsin kelloteollisuudelle, koska se on Sveitsissä valmistettujen erittäin tarkkojen rannekellojen sertifioija ja tarkkuuden perus pilari.

Käyntivara: 120 tuntia eli noin 5 päivää.

Antimagneettinen: Jopa 1500 Gaussia. Sietää magnetismia, jolle altistut käyttäessäsi puhelimia, tabletteja tai esimerkiksi istuessasi sähköllä käyvässä autossa.

Huoltoväli: Noin 7 vuotta. B&M kerää parhaillaan tietoa kentältä, miten Baumatic koneisto suoriutuu jokapäiväisestä käytöstä, pyrkimyksenä pidentää olemassa olevaa huoltoväliä.

kellon koneisto

Clifton Baumatic -mallia on saatavilla teräksenä, kulta/teräksenä sekä myös 18K ruusukullassa. Malleissa on eriväriset kuvioidut kellon taulut. Alligaattori- hihnat, joissa on kolminkertainen taittolukko, tarjoaa hyvän mukavuuden ja kello istuu tukevasti ranteessa. Kellon takaosassa on safiirilasi, joka antaa kellolle kauniin ilmeen ja samalla korostaa Baumaticin koneiston liikkeitä.

TIESITKÖ?

Mekaanisten kellojen erityisominaisuuksien valmistukseen liittyy usein haasteita. Tällaisista yksi suurin on perpetual kalenteri eli ikuinen kalenteri. Perpetual kalenteri löytyy useista älykelloista, mutta ominaisuus manuaalisissa kelloissa on erityinen ja sen rakentaminen vaatii äärimmäistä ammattitaitoa. Myös tiettyihin Baume & Mercierin malleihin on rakennettu manuaalisesti perpetual kalenteri. 

Kello, jossa on perpetual kalenteri näyttää viikon päivät, päivämäärän, kuukauden sekä myös kuun asennon. Kello on ikuinen, koska kello huomioi karkausvuodet ja korjaa kuukauden päivämäärät automaattisesti, riippumatta onko kuukaudessa 28,29,30 tai 31 päivää. Mekaaninen muisti huolehtii tästä ja uusii sekvenssin joka karkausvuosi. Kello vaatii ainoastaan yhden säädön joka sadas vuosi.

 

Baume_Mercier_10617_kumirannekkeella

RIVIERA – Ikoni joka on palannut.

Auto- ja kelloteollisuuden välillä on yllättävän paljon yhtäläisyyksiä. Viimeisten kymmenen vuoden aikana maastoautot ovat yleistyneet katukuvassa. Lähes kaikilla automerkeillä on valikoimassa vähintään yksi SUV-malli.  Yksinkertaisesti maastoauto on käytännöllisin valinta riippumatta siitä, minne olet menossa ja mitä aiot ottaa mukaasi. Maastoautolla ajaminen ilmaisee myös urheilullista ja aktiivista elämäntapaa, jota useimmat ihmiset haluavat. 

Baume & Mercierin Riviera -kokoelma on yksi kellomaailman "maastoautoista". Se sopii kaikkiin asuihin ja tilaisuuksiin. Riviera- kokoelma lanseerattiin vuonna 1973, ja on edelleen  tunnistettavissa lasia ympäröivästä 12-reunaisesta renkaasta. Se livahtaa helposti paidan mansetin alle ja antaa hienovaraisen tyylikkään ilmeen.

Riviera-mallisto koostuu yhteensä 15 mallista. Valittavana kolme 43 mm:n, seitsemän 42 mm:n ja viisi 36 mm kronografin mallia. Mallisto on entistä kiehtovampi Baume & Mercierin uuden "Fast Strap Systemin" ansiosta. Vaihtaminen linkistä kumirannekkeeseen ja hoituu ilman työkaluja.  Miehille löytyy kolme eri väristä kumiranneketta ja naisille viisi eri väristä ranneketta.

"On ilahduttavaa, että Baume & Mercier lanseeraa uuden Riviera-mallistoon urheilullisen naisten mallin. Mahdollisuus vaihtaa nopeasti ja helposti kumirannekkeen tai metallirannekkeen välillä tarjoaa mahdollisuuksia sovittaa yhteen eri värejä ja vaatetyylejä" kertoo Pia Kevin, Product Linenesta.

Pääset katsomaan videon Riviera- kellon rannekkeen Fast Strap System -pikavaihdosta tästä linkistä.

Affordable Luxury - Saavutettava luksus.

Katso kaikki Baume & Mercier kellot tästä 

 


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.