Baume & Mercier - Yleiskatsaus luksuskellojen maailmaan

Baume & Mercier on sveitsiläinen kellovalmistaja, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1830. Yritys on perustettu kahden miehen, William Baumen ja Paul Mercierin, toimesta. Alunperin yrityksen nimi oli Baume Freres, mutta myöhemmin se muutettiin Baume & Mercieriksi.

Baume & Mercier on yksi maailman vanhimmista kellovalmistajista, ja sen kellot ovat tunnettuja niiden tarkkuudesta ja laadusta. Yrityksen kellovalikoimaan kuuluu useita eri malleja, kuten Classima, Capeland ja Hampton. Baume & Mercierin kellot ovat suosittuja ympäri maailman, ja brändiä pidetään yhtenä arvostetuimmista kellobrändeistä.

Baume & Mercierin kelloja voidaan pitää todellisina taideteoksina, jotka on valmistettu huolella ja tarkkuudella. Yrityksen kelloissa yhdistyy perinteinen sveitsiläinen käsityötaito ja moderni teknologia, ja ne ovat suunniteltu kestämään aikaa. Jos etsit korkealaatuista kelloa, joka kestää vuosikymmeniä, Baume & Mercierin kellot ovat erinomainen valinta.

Baume & Mercier Historia

Baume & Mercier on sveitsiläinen kellovalmistaja, joka perustettiin vuonna 1830. Yrityksen perustivat veljekset Louis-Victor ja Célestin Baume, ja sen nimi oli aluksi "Frères Baume". Yrityksen ensimmäinen kello myytiin vuonna 1851, ja siitä lähtien se on valmistanut monia arvostettuja kelloja.

Baume & Mercierin historia on täynnä merkittäviä hetkiä. Vuonna 1892 yritys voitti ensimmäisen palkintonsa Geneven kansainvälisessä kello- ja korumessuilla. Vuonna 1918 Baume & Mercier voitti Chronometer-palkinnon, joka myönnetään tarkkojen kellojen valmistajille.

Baume & Mercierin valmistamat kellot ovat tunnettuja laadustaan ja tyylistään. Yritys valmistaa niin miesten kuin naistenkin kelloja, ja sen mallistoon kuuluu niin arkipäivän käyttöön sopivia kelloja kuin ylellisiä juhlakellojakin. Baume & Mercierin kellot ovat suosittuja ympäri maailmaa, ja niitä pidetään yhtenä maailman parhaista kellovalmistajista.

Baume & Mercier on ollut toiminnassa jo yli 190 vuotta, ja sen historia on täynnä merkittäviä hetkiä. Yritys on säilyttänyt perinteensä ja arvonsa, mutta on samalla kehittynyt ja kasvanut ajan mukana. Baume & Mercier on edelleen yksi maailman parhaista kellovalmistajista, ja sen kellot ovat arvostettuja ympäri maailmaa.

Mallistot

Baume & Mercier kellot ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja tyylikkäästä muotoilustaan. Mallistoista löytyy jokaiselle jotakin, oli sitten etsimässä klassista pukukelloa tai sporttisempaa mallia aktiiviseen elämäntapaan.

Riviera

Baume & Mercier Riviera -mallisto on suunniteltu meren äärellä vietettäviin hetkiin. Tämä mallisto yhdistää laadukkaan käsityön ja modernin muotoilun. Riviera-malliston kellot ovat tyylikkäitä ja kestäviä, ja ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

Baume & Mercier RivieraBaume & Mercier Riviera kellot

Clifton

Baume & Mercier Clifton -mallisto on klassinen ja ajaton. Tämä mallisto yhdistää perinteisen muotoilun moderneihin teknologioihin. Clifton-malliston kellot ovat laadukkaita ja kestäviä, ja ne sopivat hyvin pukukellon rooliin.

Baume & Mercier Clifton Baume & Mercier Clifton kello

Hampton

Baume & Mercier Hampton -mallisto on suunniteltu aktiiviselle elämäntavalle. Tämä mallisto yhdistää sporttisen muotoilun ja laadukkaan käsityön. Hampton-malliston kellot ovat kestäviä ja tyylikkäitä, ja ne sopivat niin urheiluun kuin vapaa-aikaan.

Kaikki Baume & Mercier -mallistot ovat suunniteltu kestämään aikaa ja trendejä. Jokainen kello on valmistettu huolella ja tarkkuudella, jotta se kestäisi käyttöä vuosia eteenpäin.

Baume & Mercier HamptonBaume & Mercier Hampton rannekello

Teknologia ja innovaatiot

Baume & Mercier on aina ollut edelläkävijä kellojen teknologian ja innovaatioiden saralla. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita kelloja, jotka yhdistävät perinteisen käsityön ja modernin teknologian.

Riviera Baumatic

Yksi uusimmista innovaatioistamme on Riviera Baumatic -kello. Tämä kello on varustettu uudella Baumatic-koneistolla, joka tarjoaa käyttäjälleen erinomaisen tarkkuuden ja luotettavuuden. Baumatic-koneisto on myös erittäin kestävä ja kestää jopa 5 päivää yhdellä latauksella.

Riviera Baumatic -kellossa on myös useita muita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten päivämääränäyttö ja automaattinen ajastustoiminto. Kello on myös erittäin tyylikäs ja sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat laadukasta muotoilua ja modernia teknologiaa.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme tällaisen upean kellon, joka yhdistää tarkkuuden, kestävyyden ja tyylikkään muotoilun.

Ostopaikat

Baume & Mercier -kellojen ostaminen on mahdollista monista eri paikoista Suomessa. Suosittelemme ostamaan kelloja vain virallisilta jälleenmyyjiltä, jotta voit varmistaa tuotteen aitouden ja laadun.

Yksi virallinen jälleenmyyjä on Salkari Oy, joka tarjoaa laajan valikoiman Baume & Mercier -kelloja. Salkari Oy on myös oma huolto, joka takaa tuotteiden korkean laadun ja pitkän käyttöiän.

Lisäksi Baume & Mercier -kelloja voi ostaa myös monista muista kellokaupoista ympäri Suomen. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan, että kyseessä on virallinen jälleenmyyjä ennen ostamista.

Jos etsit laadukasta ja tyylikästä kelloa, Baume & Mercier on erinomainen valinta. Muista kuitenkin tarkistaa aina tuotteen aitous ja laatu ennen ostamista.

Kellojen hoito ja huolto

Baume & Mercier -kellot ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, mutta niiden käyttöikä pitenee huomattavasti, jos niitä huolletaan säännöllisesti. Suosittelemme, että arvokellot huolletaan noin seitsemän vuoden välein, jotta niiden tarkkuus ja toimivuus säilyvät.

Kellon huoltoon kuuluu yleensä koko koneiston tarkistus ja puhdistus, öljyjen vaihto, tiivisteiden tarkistus ja tarvittaessa vaihto, sekä rannekkeen vaihto tai puhdistus. Huoltoon kannattaa aina viedä kellonvalmistajan valtuuttama huoltoliike, joka osaa käsitellä arvokelloja oikein.

Kellon käyttäjänä voit myös itse huolehtia kellon hyvästä kunnosta. Suosittelemme, että pidät arvokelloasi poissa kosteudesta ja suoralta auringonvalolta, sillä ne voivat vahingoittaa kellon koneistoa ja väriä. Kellon rannekkeen materiaali vaikuttaa myös sen kestävyyteen ja ulkonäköön. Nahkaisia rannekkeita kannattaa välttää kosteissa olosuhteissa, kun taas metalliset rannekkeet ovat kestävämpiä.

Kellon hoitoon kuuluu myös sen säännöllinen puhdistus. Voit pyyhkiä kellon pintaa pehmeällä liinalla, mutta älä käytä puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa kellon pintaa. Kellon lasi on myös herkkä naarmuille, joten vältä kovia iskuja ja kolhuja.

Baume & Mercier kellon huolto- ja hoito-ohjeet:

  • Käytä kelloa huollossa valtuutetussa huoltoliikkeessä
  • Pidä poissa kosteudesta ja auringonvalosta
  • Nahkarannekkeen kanssa vältä kosteita olosuhteita
  • Puhdista säännöllisesi pehmeällä liinalla
  • Älä käytä puhdistusaineita, jotka voiva vahingoittaa kellon pintaa.

Kokonaisuudessaan Baume & Mercier -kellot ovat erinomaisia valintoja arvokellojen ystäville, mutta niiden pitkäikäisyys ja toimivuus vaativat säännöllistä huoltoa ja hyvää hoitoa.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Miten Baume & Mercier -kelloja huolletaan?

Baume & Mercier -kellojen huolto suositellaan tehtäväksi kerran kolmessa tai neljässä vuodessa. Huollon yhteydessä kello puretaan osiin, puhdistetaan, öljytään ja tarkistetaan sen toimivuus. Huoltoon kuuluu myös kellon tiivisteen vaihto, jotta se säilyttää vedenpitävyyden. Kellon huolto tulee aina tehdä valtuutetussa huoltopisteessä, jotta sen takuu ei raukea.

Mikä erottaa Capeland-sarjan muista Baume & Mercier -kelloista?

Capeland-sarjan kellot eroavat muista Baume & Mercier -kelloista niiden retrohenkisyyden ja selkeän muotoilun ansiosta. Capeland-kelloissa on myös korkealaatuinen automaattikoneisto ja niiden valmistusmateriaalit ovat erittäin laadukkaita. Capeland-kellot ovat saavuttaneet suuren suosion kelloharrastajien keskuudessa.

Mistä tunnistaa aitojen Baume & Mercier Riviera -kellojen ominaisuudet?

Aito Baume & Mercier Riviera -kello on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten safiirilasista, teräksestä ja nahasta. Kellon koneiston laatu on erinomainen ja sen tarkkuus on huippuluokkaa. Aitouden voi varmistaa tarkistamalla kellon takakannen kaiverruksen ja sen sarjanumeron.

Millainen on Baume & Mercier Hampton -malliston historia ja suunnittelufilosofia?

Baume & Mercier Hampton -mallisto on saanut inspiraationsa Art Deco -tyylistä. Sen kellot ovat tunnettuja selkeästä muotoilustaan ja laadukkaista materiaaleistaan. Hampton-kellot ovat olleet suosittuja jo yli 20 vuoden ajan ja niiden suunnittelufilosofia on säilynyt muuttumattomana.

Mikä on Clifton Baumatic -kellon tekniset erityispiirteet?

Clifton Baumatic -kellossa on erittäin tarkka ja laadukas koneisto, joka on valmistettu yhteistyössä Richemont-konsernin kanssa. Koneisto on myös erittäin kestävä ja sen huoltoväli on pidempi kuin monissa muissa automaattikelloissa. Clifton Baumatic -kellon lasi on valmistettu safiirilasista, joka on erittäin kestävää ja naarmuuntumatonta.

Miten Baume & Mercier -kellot sijoittuvat verrattuna muihin sveitsiläisiin luksuskelloihin?

Baume & Mercier -kellot ovat erittäin laadukkaita ja niiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Ne sijoittuvat hintaluokaltaan keskivaiheille muihin sveitsiläisiin luksuskelloihin verrattuna. Baume & Mercier -kellot ovat saavuttaneet suuren suosion kelloharrastajien keskuudessa niiden laadukkaan suunnittelun ja tarkkojen koneistojen ansiosta.

Katso laajan Baume & Mercier valikoimamme!


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.