Casio premiun -rannekellot

Casio -rannekellovalikoima on hyvin monimuotoinen. Seasta löytyy kelloja erilaisiin tarkoituksiin. Viisi ehkä legendaarisinta Casio high end -kellosarjaa ovat Frogman, Mudmaster, MT-G, GMW ja MR-G -kellot, joista jokainen on valmistettu kestämään vaativimpia olosuhteita. Näiden sarjojen kelloilla on omanlaisensa helposti tunnettava muotoilunsa ja toiminnot ovat valikoitu maksimoimaan kellon käyttöhyödyt. Kelloja yhdistääkin niiden kattavat huippuominaisuudet, toimintakyky ja jykevä muotoilu, jotka eivät petä käyttäjäänsä. Klikkaa postauksessa olevien kellojen kuvia, niin pääset lukemaan niiden tarkat kuvaukset.

Casio Mudmaster & Gravitymaster 

Legendaarisen Mudmasterin historia ulottuu 80-luvun puoliväliin. Ensimmäinen Mudmaster Casio G-Shock II DW-5500C julkaistiin vuonna 1985. Kellosarjan syntyi kestämään mutaa ja likaa, josta johtuu kellosarjan huikea nimitys. Kelloa ei turhaan kutsuta "rymykelloksi". Mudmasterien valmistukseen tuli tauko 2000 -luvun taitteessa, mutta se polkaistiin uudelleen käyntiin vuonna 2006, jolloin esiteltiin uudet Mudmaster -mallit. Koska kello sietää syviäkin mutakylpyjä, kello on erinomainen valinta esimerkiksi intti kelloksi.  

Mudmaster GG-B100Casio Mudmaster GWG-1000

Mudmaster -mallisto koostuu kahdesta mallista värivariaatioineen. Kellojen keskeisimmät erot ovat hinta ja ominaisuudet. Ylhäällä olevassa vasemman puoleisessa kuvassa on alle viidensadan euron Mudmaster GG-B100. Se tarjoaa kellotoimintojen lisäksi muun muassa lämpö-, korkeus-, ilmanpaine-, ja askelmittarin, sekä digitaalisen kompassin ja älypuhelinyhteydet. Oikealla oleva hieman alle tuhannen euron GWG-2000 on taas höystetty askelta pidemmällä olevilla ominaisuuksilla ja tarkoitettu enemmän tositoimiin. GWG-2000 sisältää samat sensorit ja mittarit kuin edullisempikin malli, mutta älypuhelinyhteydet on vaihdettu aurinkopaneeliin, sekä radiovastaanottimeen. Myös kestävyys on astetta parempi, sillä mineraalilasi on vaihtunut safiirilasiin.

Gravitymaster Casio

Kuuden vuoden jälkeen uusien Mudmastereiden julkaisusta markkinoille tuli Casion ilmailuhenkinen Gravitymaster. Gravitymaster on Mudmastereiden lailla varustettu Bluetoothilla ja Solar- koneistolla. Siinä on lisäksi Fly-Back -toiminto eli sekuntikellon nollaus. 

Casio Frogman

Frogman kellot syntyivät Mudmasterin innoittamana vuonna 1993 eli tasan 30 vuotta sitten. Frogmanit eli sammakkomiehet vat suunniteltu sukellukseen ja muuhun vesiurheiluun. Frogman Casioita löytyy tuhannen euron molemmin puolin. Malli on tunnettu sen epäsymmetrisestä muotoilusta ja siitä, että se oli Casion Ensimmäinen kello, joka sai kansainvälisen sukellus sertifikaatin ISO 6425 mukaisen 200 metrin vesitiiveyden.

Frogman LIMITED EDITION

Yksi maininnan arvoinen Frogman on 30. juhlavuoden rajoitetun erän GWF-A1000APF-1AER. Sen suunnittelu perustuu Etelä-Amerikan Amazonin sademetsissä elävään myrkkysammakkoon. Hiili- ja lasikuitu kehyksessä toistuu myrkkysammakon salaperäiset värit. Kello on varustettu kätevällä Bluetooth -toiminnolla ja solar -koneistolla. 

Casio MT-G

Casio MTG kellot

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä haluamme esitellä ennennäkemättömän Casio MT-G mallin. MT -nimitys viittaa sanoihin "Metal twisted".  MT-G mallit ovat suht tuoreita, sillä ne tulivat markkinoille vuonna 2015. Näistä kelloista tekee erityisen se, että ne ovat valmistettu premium -materiaaleista, kuten titaanista, hiilikuidusta ja niissä on G-Shock kellojen arvostetuimmat toiminnot: Bluetooth, Solar -koneisto ja GPS. 

Ylhäällä olevassa kuvassa komeilee pari kuukautta sitten julkaistut täysin musta MTG-B3000B-1AER, punamusta MTG-B3000BD-1AER ja mustavihreä MTG-B3000BD-1A2ER.

Casio GMW

Casio G-Shock GMW -mallit edustavat digitaalisten kellojen premium -luokkaa. Vuonna 2018 julkaistut GMW -mallit ovat ajattomia full metal -kelloja joiden valmistuksessa on käytetty alan kestävämpiä materiaaleja. Mallistoon kuuluu upeita LCD-kellotaululla varustettuja digitaalikelloja eri ionipinnotetuissa sävyissä, jotka korostavat metallien rakennetta. Kellojen tyylikäs viimeistely tekee niistä upeita asusteita hienompiinkin tilaisuuksiin.

Casio GMW-B5000TR-9

Kuvassa on huikea Casio GMW-B5000TR-9. Sen erityisominaisuuksiin kuuluu titaaniranneke, jonka linkeistä saa muokattua haluamansa kokonaisuuden.


Casio MR-G

Metallinen MR-G on tuhoutumaton, kevyt ja tyylikäs rannekello. MR-G-kellojen ensimmäinen sukupolvi kesti vuoteen 2001. Kyseinen sarja sai uuden lähtölaukauksen vuonna 2003, kun hiilipinnoitteella varustettu MRG-2000 yllätti kellofanit. Tämän mallin jälkeen muut MR-G-kellot seurasivat moitteetonta tyyliä huolitellulla viimeistelyllä, joka saavutettiin edistyksellisillä kiillotustekniikoilla. Vuonna 2015 esiteltiin MRG-G1000. Tässä mallissa on suurempi runko edelliseen verrattuna.

 Casio G-Shock MR-G

Ylhäällä kuvassa on rajoitetun erän G-Shock Kiwami Aozumi MRG-B5000BA-1DR. Tämä kello on radiokontrolloitu, siinä on solar -koneisto ja kello toimii moitteettomasti puhelimen kanssa Bluetooth -toiminnon avulla.

Casio G-Shock lupaa jatkuvaa kehitystä ja yllättävien mallien julkaisua myös jatkossa. Pysy tarkkana, sillä mielenkiintoisia uutuuksia voi tulla koska tahansa! Tutustu lähemmin Casio G-Shock kelloihin nettikaupassamme.

 

 


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.