Lumoava - Suomalaista korumuotoilua parhaimmillaan

Lumoava on suomalainen korumerkki, joka on tunnettu korkealaatuisista käsintehdyistä koruistaan. Yrityksen tarina alkoi jo vuonna 1942, kun perheyritys perustettiin. Nykyään Lumoava on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista korumerkeistä, ja sen tuotteita myydään ympäri maailmaa.

Lumoava-korut valmistetaan käsityönä 100% kierrätetystä hopeasta ja kullasta Kuopiossa. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima koruja, kuten kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia ja korvakoruja. Lisäksi Lumoava tarjoaa myös kihla- ja vihkisormuksia sekä kodintuotteita, jotka ovat luotettavia ja eettisiä tuotteita.

Lumoava on tunnettu myös laadukkaasta suunnittelustaan ja uniikeista koruistaan. Yrityksen suunnittelijat ovat taitavia luomaan koruja eri tilanteisiin ja tyyleihin, ja Lumoava-koruista löytyykin varmasti jokaiselle jotakin. Lumoava-korut ovat arvostettuja lahjoja eri juhlatilaisuuksiin ja niitä voi käyttää niin arkena kuin juhlassa.

Lumoavan Historia Ja Perintö

Perustaminen Ja Alkuvaiheet

Lumoava perustettiin lokakuussa 2008. Brändin taustalla oli pitkä historia ja vahva korualan osaaminen, jotka olivat merkittäviä tekijöitä brändin perustamisessa. Halusimme tehdä jotain uutta ja erilaista, joka korostaisi korkealaatuista korumuotoilua ja korujen tärkeyttä elämän merkityksellisissä hetkissä.

Valmistamme korumme käsityönä kierrätetyistä jalometalleista Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Korumme on kestävä ja eettinen valinta ja sellaisen hankkimalla tuet suomalaista työtä.

Brändin Kehitys

Lumoava on lähellä ja läsnä suomalaisten elämässä - osana suuria ja pieniä merkityksellisiä hetkiä, muistoja ja tunteita. Brändimme on kehittynyt vuosien varrella ja Lumoava on ylpeä siitä, että se on osa suomalaista kulttuuria ja perinnettä.

Lumoava on ottanut tuotannossaan huomioon niin miehet kuin naiset ja sillä onkin hyvin laaja miesten koruvalikoima. Luonnon ja ympäristön hyvinvointi huomioiden, Lumoava valmistaa korut vastuullisesti ja kestävästi.

Ylpeänä suomalaisena brändinä Lumoava haluaa jatkossakin kehittää koruja ja tarjota suomalaisille laadukkaita ja merkityksellisiä koruja.

Lumoavan Korujen Valikoima

Meiltä löydät laajan valikoiman Lumoavan suunnittelemia koruja. Valikoimamme sisältää kauniita ja laadukkaita kaulakoruja, sormuksia ja miesten koruja.

Kaulakorut

Lumoavan kaulakoruvalikoima on monipuolinen ja sisältää erilaisia malleja ja tyylejä. Kaulakoruissa yhdistyvät kauniit muodot ja laadukkaat materiaalit. Valikoimastamme löydät niin klassisia kuin modernejakin kaulakoruja eri tilanteisiin. Suosittuja kaulakorumalleja ovat esimerkiksi Lumoava Sydän, Lumoava Auringonkukka ja Lumoava Kastehelmi.

Lumoava kaulakorutLumoava kaulakoru

Sormukset

Lumoavan sormusvalikoima on laaja ja sisältää monia erilaisia malleja ja tyylejä. Sormukset ovat laadukkaita ja ajattomia, ja ne sopivat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin. Valikoimassamme on niin klassisia kuin modernejakin sormusmalleja. Suosittuja sormusmalleja ovat esimerkiksi Lumoava Kultasade ja Lumoava Valo.

Lumoava sormuksetLumoava sormus

Miesten Korut

Lumoavan miesten koruvalikoima on laaja ja sisältää monia erilaisia malleja ja tyylejä. Miesten korut ovat laadukkaita ja ajattomia, ja ne sopivat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin. Valikoimassamme on niin klassisia kuin modernejakin miesten koruja. Suosittuja miesten korumalleja ovat esimerkiksi Lumoava Kultasade miehille ja Lumoava Valo miehille.

Lumoava miesten korutLumoava miesten koru

Korujemme valmistuksessa käytämme laadukkaita materiaaleja, kuten hopeaa ja kultaa. Kaikki korumme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja kauniita koruja, jotka kestävät käytössä pitkään.

Lumoavan Korujen Ostaminen

Verkkokaupat

Lumoavan korut ovat saatavilla virallisesta verkkokaupastamme osoitteessa salkari.fi. Verkkokaupastamme löydät upean valikoiman suomalaisia käsintehtyjä koruja merkityksellisiin hetkiin, itselle tai lahjaksi. Valikoimastamme löydät kauniit korvakorut, rannekorut, kaulakorut ja sormukset, jotka on valmistettu kestämään sukupolvelta toiselle.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 € tilauksille Suomessa. Lisäksi tarjoamme 14 päivän palautusoikeuden kaikille verkkokaupan tilauksille. Voit maksaa ostoksesi verkkokaupassamme turvallisesti ja helposti verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla.

Myymälät Vaasassa

Jos haluat tutustua Lumoavan koruihin lähemmin, voit vierailla myymälässämme Vaasassa kauppakeskus Rewellin toisessa kerroksessa. Myymälässämme voit nähdä ja kokeilla koruja ennen ostopäätöstä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan korun.

Tervetuloa tutustumaan Lumoavan korujen maailmaan!

Erikoistarjoukset Ja Ale

Alennusmyynnit

Meillä on ilo tarjota laadukkaita Lumoava-koruja alennettuun hintaan. Voit säästää jopa 25% ostaessasi Lumoava-koruja meiltä. Alennusmyynnit ovat rajoitettu ajanjakso, ja tarjoukset päivittyvät säännöllisesti. Tarkista sivustomme saadaksesi ajankohtaisimmat alennustiedot.

Kampanjat

Meillä on myös kampanjoita, jotka tarjoavat erikoishintaisia Lumoava-koruja. Kampanjat ovat rajoitettu ajanjakso, ja tarjoukset päivittyvät säännöllisesti. Tarkista sivustomme saadaksesi ajankohtaisimmat kampanjatiedot. 

Ostamalla Lumoava-koruja alennusmyynneistä tai kampanjoista voit säästää huomattavan summan rahaa. Lumoava on suomalainen korumerkki, joka tunnetaan kestävistä ja eettisistä koruistaan. Valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman hopea- ja kultakoruja, kihla- ja vihkisormuksia sekä laadukkaita kodintuotteita.

Lumoava-korut ovat suosittuja ympäri Suomen, ja niiden suosio kasvaa jatkuvasti. Alennusmyynnit ja kampanjat ovat loistava tilaisuus ostaa laadukkaita Lumoava-koruja edullisesti. Tarkista sivustomme säännöllisesti ajankohtaisten tarjousten ja kampanjoiden varalta.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Mistä löydän alennuksia Lumoavan koruista?

Salkari tarjoaa säännöllisesti alennuksia ja kampanjoita Lumoava koruista verkkokaupassaan. Lumoava koruja lisätään myös outletin puolelle säännöllisesti. Kannattaa seurata meitä sosiaalisessa mediassa ja tilata uutiskirjeemme, jotta pysyt ajan tasalla ajankohtaisista tarjouksista.

Mitä erityispiirteitä Lumoavan kaulakoruissa on?

Lumoavan kaulakorut ovat suomalaista käsityötä ja ne valmistetaan Kuopiossa. Korujen materiaaleina käytetään kierrätettyjä jalometalleja, kuten hopeaa ja kultaa. Kaulakoruissa on usein kauniita yksityiskohtia, kuten erilaisia kiviä ja helmiä.

Miten Kalevala ja Lumoava eroavat toisistaan?

Kalevala Koru ja Lumoava ovat kaksi erillistä suomalaista korumerkkiä, jotka molemmat valmistavat laadukkaita koruja. Kalevala Korun korut ovat perinteisempiä ja niissä on usein suomalaisia kulttuurisia elementtejä, kun taas Lumoavan korut ovat modernimpia ja niissä on usein kauniita yksityiskohtia.

Millaisia Lumoavan koruja on saatavilla Salkarilta?

Salkari on yksi Lumoavan jälleenmyyjistä. Salkarin valikoimasta löytyy laaja valikoima Lumoavan koruja, kuten kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja. Salkarin verkkokaupasta voi myös tilata Lumoavan koruja.

Mikä tekee Lumoavan sydän kaulakorusta ainutlaatuisen?

Lumoavan sydän kaulakoru on suosittu koru, joka on valmistettu kierrätetystä hopeasta. Kaulakorun sydän on koristeltu kauniilla kultaisilla yksityiskohdilla. Sydän kaulakoru on ainutlaatuinen lahjaidea, joka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Minkälaisia korvakoruja Lumoavan mallistosta löytyy?

Lumoavan korvakoruvalikoima on laaja ja monipuolinen. Valikoimasta löytyy niin pieniä ja huomaamattomia korvakoruja kuin näyttäviä statement-koruja. Korvakoruissa käytetään usein kauniita kiviä ja helmiä, ja korvakorujen materiaaleina käytetään kierrätettyjä jalometalleja.

Katso laaja Lumoava valikoimamme!


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.