Casion inttikellot

Tällä viikolla asepalvelukseen astui joukoittain uusia alokkaita. Intin maastoleireillä ja raskailla marsseilla kännykästä ajan katsominen ei ole aina mahdollista. Tästä syystä luotettava ja kestävä inttikello on lähes välttämätön apuväline varusmiehelle. Kellon tulee olla kevyt, helppokäyttöinen ja selkeälukuinen. Kellon tulee myös ottaa huomioon sää ja vuorokauden ajat, joten tästä syystä vesitiiveys ja kirkas taustavalo ovat tärkeitä. Toiminnoiltaan kellosta on hyvä löytyä ajanottotoiminnot, herätykset ja hälytykset.

Japanilainen kellomerkki Casio tarjoaa monia kyseisiin raameihin istuvia kelloja. Nämä kestävät suuremmatkin haasteet. Inttikellot ovat hintatasoltaan maltillisia, sillä arvokkaimmatkin mallit pyörivät alle 200 eurossa. Casion G- Shock mallin kellot ovat ehkä ihanteellisimpia kelloja armeijaan. Alta pääset tutustumaan muutamaan pomminvarmaan malliin, joita pitää mielellään ranteessa myös siviilissä. 

Casio G-Shock GBA-900UU-3AER

Casio G-Shock GBA-900UU-3AER

Casio G-Shock G-Squad GBA-900UU-3AER -hybridikello on ulkonäöltään sotilaallisen ylväs. Tämä G-Shock sarjan kello on ominaisuuksiltaan kattavimmasta päästä ja on heille, jotka tykkäävät massiivisemmista kelloista. Rungon mitat ovat 51,3 x 48,9 ja se on 16,6mm paksu. Kello painaa koostansa huolimatta vain 61g. 

Toimintoja kattavasti: päivyri, ajanotto, ajastin, kaksois LED- valot, maailmanaika, lentokonetila, Lifelog-laskentatoiminto, Bluetooth, automaattinen kalenteri, iskunkestävyys, automaattinen kalenteri sekä virransäästö. Kiihtyvyysmittarilla pääsee seuraamaan kuljettua matkaa.

Kello kestää lähes mitä tahansa, se on iskunkestävä ja vesitiivis 200 metriin asti, joten voit uida sen kanssa huoletta. Kellon tumma maastonvihreä sävy sulautuu hienosti uniformuun.

 Casio G-Shock DW-5600BB-1EAR

 

 Casio G-Shock

 

Casion DW-5600BB-1EAR on täydellinen kokonaisuus palveluksessa olevalle. 

Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja muovista. Runko on leveydeltään 42,8 mm, joka tekee siitä optimaalisen kokoisen. Rungon pakssuus on 13,4 mm.

Kello soveltuu 200 barin vesitiiveyden ansiosta vetisiin olosuhteisiin. Toimintoja kellossa piisaa runsaasti, kuten esimerkiksi LED-taustavalo, ajanotto (1/100 sekunnin tarkkuus), ajastin, hälytys, 12/24 tunnin näyttö, maailmanaika ja automaattinen kalenteri.

Casio G-Shock GA-2200M-1AER

 Casio G-Shock inttikello

Tässä GA-2200M-1AER kellossa on G-Shockin Carbon Core Guard -runko, jonka ansiosta kello on entistäkin kestävämpi.

Myös tämä kello on höystetty ominaisuuksilla, jotka sopivat armeijan olosuhteisiin: LED-valo, maailmanaika, ajanotto, ajastin, hälytys (5 kpl), torkku, 12/24 tunnin näyttö, automaattinen kalenteri, vesitiiveys 200 metriin asti sekä iskunkestävyys. 

Kellolla on musta runko näyttävillä yksityiskohdilla, jonka kruunaa musta taulu, josta näet ajan sekä analogisena että digitaalisena. Kellon kestävästä muovista valmistettu runko on leveydeltään 47,1 mm ja vain 12,8 mm paksu.

Casio G-Shock GBA-900-1AER

Casio G-Shock GBA-900-1AER

Monipuolinen Casion G-Shock-sarjan digitaalikello, joka on tarkoitettu erityisesti aktiiviliikkujille. Tästä syystä kello on ominaisuuksiltaan osuva apu varusmiehille- ja naisille, sillä he jos jotka ovat aktiiviliikkujia. 

Rungon mitat ovat 51.3x48.9x16.6mm ja kellon paino 61 grammaa. Kellossa on bluetooth, LED-valo, Lentotila, virransäästö, askel-/aktiivisuusmittari, maailmanaika, ajanotto, kierrosajat, ajastin, hälytys, automaattinen kalenteri, vesitiiveys 200 metriin asti. Erikoisistunkestävyyden ansiosta kello kestää suurempaakin ryminää ja ryskettä.

Kaikki Casion kellot toimitetaan niiden alkuperäisessä laatikossa ja kelloihin saa halutessaan kaiverruksen veloituksetta. 

 

 


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.