Sinn Hunting Watch - Metsästäjän apu

Saksalainen Sinn valmistaa tunnettuja ammattilaiskäyttöön suunniteltuja kelloja. Muutama viikko sitten kirjoitimme Sinn EZM- kelloista, jotka ovat apuvälineitä esimerkiksi ensiapulääkäreille, palomiehille sekä asevoimille. Nyt perehdymme Sinn- kelloperheen mätästäjille tarkoitettuun Sinn Hunting Watch 3006- kelloon.

Sinn Hunting Watch

Sinn Hunting Watch 3006 on tyylikäs kokonaisuus. Kello ei ole syyttä voittanut saksalaista “Excellent Product Design 2020“ - palkintoa. Saksan muotoiluasiantuntijoista koostuva tuomaristo valitsivat voittajan 500 tuotteen joukosta.

Kellon ominaisuudet ovat kuitenkin ne, jotka tekevät siitä ihanteellisen metsästykseen. Kestävyys, helppokäyttöisyys ja käytännöllisyys ovat metsästäjänkellossa A ja O. Kellon tulee kestää vetisiä olosuhteita, ilmanpaineen vaihteluita, sekä toimia täydellisesti vuorokauden- tai vuodenajasta riippumatta.

Niin Suomen kuin usean muun maan metsästyslaissa säädetään, että keinotekoiset valot sekä kohteita valaisevat laitteet ovat yleisesti kiellettyjä metsästyksessä. Yöammuntaa varten tarkoitetut tähtäyslaitteet, jotka suuretavat elektronisesti kuvaa ovat myös kiellettyjä. Näiden pyyntivälineiden käyttöön tarvitaan erikoislupa. Suurin osa metsästäjistä joutuu öisin tekemään työnsä pelkässä kuunvalossa. Tästä syystä Sinn Hunting watch näyttää kuunasennon kello kuudessa ja näin kellon käyttäjän on helpompi arvioida käytössä olevan valon määrä. 

Kuunkiertonäytön lisäksi Sinn Hunting Watch 3006 -kellon kattaviin ominaisuuksiin kuuluu 24 tunnin näyttö yö- ja päivänäytöillä sekä ajanottotoiminnot. Ajanottotoiminnoista löytyy 60 sekunnin, 30 minuutin sekä 12 tunnin ajanotot. Kellossa on päivyri, josta näkee päivämäärän, viikonpäivän ja kuukauden. Indeksit, kuuosoitin sekä tunti- ja minuuttiosoittimet ovat voimakkaasti luminoidut, joten ne loistavat pimeässä.

Kello sietää sekä alipainetta että 20 baarin yläpaineen. Kello on vesitiivis 200 metriin asti. Sinn 3006 -kellon vesitiiveys on saanut DIN 8310 -luokituksen.

Kellon kotelo on valmistettu teräksestä joka on käsitelty Tegiment menetelmällä. Menetelmä tekee kellosta naarmuttamattoman. Ar-Dehumidify teknologian ansiosta kello ei huurru vain säilyttää hyvän luettavuutensa kaikissa olosuhteissa.

Sinn Hunting Watch kellot
Sinn Hunting Watch 3006 -kellon mitat:
Rungon halkaisija: 44 mm
Rungon paksuus: 15.5 mm
Rannekkeen leveys: 22 mm 
Paino ilman ranneketta: 107 g

 

 


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.