Sinn Spezialuhren GmbH:n saavutukset 60 vuodessa
Sinn perustettiin alun perin vuonna 1961 nimellä "Helmut Sinn Spezialuhren" Frankfurt am Mainiin. Sinn keskittyi navigointikellojen ja pilottikronografikellojen valmistukseen. Helmut Sinn työskenteli toisessa maailmansodassa lentäjänä sokkolennon ohjaajana. Hän aloitti liiketoimintansa myymällä kellojaan kollegoilleen ja ystävilleen. Yritys kasvoi nopeasti ja hän muutti 40 työntekijäänsä uuteen pääkonttoriin Frankfurt am Mainiin.
1960- ja 1970-luvuilla
Sinn valmisti kellon runkoja sotilas- ja kuluttajakäyttöön. Tähän aikaan syntyi myös Heuer/Sinn Bundeswehr, virallinen yhteisyritys Heuerin ja Sinnin välillä, joka suunnitteli ja valmisteli identtisiä rannekelloja molempien brändien alla.
Vuosi 1979
Vuonna 1952 Breitling synnytti legendaarisen Navitimer-kellon maailmalle, ja siitä tuli tunnetusti ilmailuun liittyvä kulttikello. Pian tämän jälkeen Navitimeria valmistettiin Aircraft Owners and Pilots Associationille (AOPA). Navitimer kellosta tuli Breitlingin luomista kellomalleista ikonisin.
Breitling Navitimer kellosta oli tulossa yrityksen myydyin kellomalli, mutta mekaanisten kellojen kulta-aika oli loppumassa. Sveitsin kelloteollisuus koki 1970-luvulla historiansa kovimman taloudellisen kriisinsä; kvartsikriisin. Japanilainen kvartsikello oli vallannut markkinat ja yksi tästä kärsivistä yhtiöistä oli Breitling. Henkilökuntaa irtisanottiin, ja mekaanisten kellojen myynnin lasku johti siihen, että osa yrityksestä joutui selvitystilaan ja sulki lopulta ovensa vuonna 1979.
Sinn ja Sicura ostivat konkurssipesältä Navitimerin oikeudet.
Sinn osti oikeudet Breitling 806- ja 809 Navitimer-malleihin sekä tuotannossa olevat puolivalmisteet ja varaosat, ja aloitti näin lentäjäkellojen valmistuksen omalla brändillä.
Sicura jatkoi kellojen tuotantoa Breitling-nimellä omistaen oikeudet Breitling- ja Navitimer-nimiin. Sinn taas keskittyi Navitimer-mallin kehittämiseen innovatiivisella tekniikalla, mikä kiihtyi, kun Lothar Schmidt otti Sinnin haltuunsa vuonna 1993.
90-luku
Vuosi 1994
Malli: Sinn 244 ti Koneisto: 2829-A2 Ominaisuus: Krono 80000 A/m Antimagnetic Runko: 36mm Materiaali: Titanium Ranneke: Sinn titanium |
Lothar Schmidt nosti Sinnin uudelle tekniselle tasolle, jolla on ollut pysyvä vaikutus brändiin tähän päivään asti. Ensimmäinen mallisarja Lotharin johdolla loi sävyn sille, mikä myöhemmin tunnustettiin Sinnin teknisesti suuntautuneeksi DNA:ksi. SINN-kronografi Sinn 140 S oli ensimmäinen automaattikello avaruudessa. Fyysikko ja astronautti Reinhard Furrer todisti ensimmäistä kertaa D1-matkan aikana, että SINN-automaattikellot toimivat myös paineettomassa ilmatilassa.
1998: Sinn 303 testataan Yukon Questissa
Ar-kuparisulfaattikapseli, joka ilmaisee ilmankosteuden neljällä eri sinisen sävyllä ja lämpötilankestoteknologialla varustettu Sinn 303 testataan Yukon Questissa.
1999: SUG Glashütte perustetaan
Sächsische Uhrentechnologie GmbH Glashütte (SUG) on kellon runkojen sopimusvalmistaja monelle tutulle kellobrändille, joita SUG ei paljasta salassapitovelvoitteen vuoksi.
SUG sijaitsee kaupungissa Glashütte, joka on kelloteollisuuden Mecca, jossa toimii mm. seuraavat yhtiöt: A. Lange & Söhne, Bruno Söhnle Uhrenatelier Glashütte, C. H. Wolf, Glashütte Original, Mühle Glashütte, NOMOS Glashütte, Wempe Chronometerwerke ja Tutima.
2000-luku
Tällä vuosituhannella Sinn lanseerasi vuosittain useita uusia kellosarjoja, kuten: Frankfurter Financial District, Sinn 104-malli, Sinn U50-sarjan (U50, U50 SDR, U50 S), Sinn 105 sarja (105 St Sa, 105 St Sa W, St Sa UTC, St Sa UTC W) ja R500 kilpakello ym.
2011: Sinn täyttää 50 vuotta
Sinn juhlii 50-vuotissyntymäpäiviään rajoitetun erän vuosipäiväkronografilla. SZ01 saa kehitystyön päätökseen.
2014:
Robert Alan Eustace laskeutuu laskuvarjolla Sinn-kello ranteessaan. Robert Alan Eustace hyppää laskuvarjolla stratosfääristä yllään 857 UTC TSTAF erikoispukunsa hihassa.
2017: Yrityksen uusi pääkonttori
Sinn julkaisi tänä vuonna 17 yksittäistä mallia sekä avasi uuden yrityksensä pääkonttorin Frankfurt Sossenheimissa 1. syyskuuta 2017.
2021: Sinn juhli 60-vuotisjuhlaansa
Vuosi 2021 oli erityinen vuosi monestakin syystä ja joitain suuria julkaisuja julkaistiin! Näihin kuului U1 DS, 144 St S Anniversary II, 358 Sa Pilot DS, 358 Pilot B, 717, U50 S Mother of Pearl S, 104 St Sa I MG ja 434. Voit lukea täydellisen yleiskatsauksen, joka sisältää kaikki tekniset tiedot vuoden 2021 julkaisuista täältä.
2024: 903-sarjaa uudistetaan
Uusimmat Sinnin julkaisemat mallit ovat uudistettu 903 St Navigation Chronograph -sarja. Päivitetyssä sarjassa on kolme mallia: 903 St II mustalla harjatulla auringonsäteellä kellotaululla, 903 St B E II sinisellä kellotaululla ja 903 St HB rajoitettu painos vaaleansinisellä auringonsäteen harjatulla kellotaululla. Rungon halkaisija on 41 mm ja kellot ovat päivitetty 200 metrin vedenkestävyyteen asti.
Kolmenkymmenen vuoden aikana Sinn on kehittänyt laajan luettelon uusista teknologioista. Sinn on kerännyt laajan sanaston vaikuttavista innovaatioista HYDRO-teknologiasta, TEGIMENT Hardeningista ja Ar-Dehumidifyingista lämpötilankestotekniikkaan.
Saksalaiset kellosepät ovat pitäneet innovatiivisen teknologisen kehityksen periaatteidensa eturintamassa toiminnan lisäksi, mikä on antanut heille kunnioituksen niin asiakkaiden kuin kelloseppätovereidenkin keskuudessa.
Sinn on vuodesta 1961 lähtien rakentanut mainetta kelloalalla luodessaan alan parhaita kelloja kovaan ammattikäyttöön. Sinn rannekellot perustuivat huipputeknologioihin kuten: Ar-teknologiaan, antimagneettiseen rakenteeseen, hydroon (öljytäytteinen kellonkuori), Tegiment-teräksen karkaisuun ja lämpötilastabiloituihin kellokoneistoihin. Saksan poliisi, palokunta, astronautit ja lentäjät suosivat Sinn rannekelloja, jotka olivat TESTAF-sertifioituja.
Tutustu Sinn kelloihin tarkemmin liikkeessämme (Rewell Center II krs.) tai verkkokaupassamme!
Jätä kommentti