Trendikorvakorut 2022

Yksi suosituin tapa muokata asua on korvakorut ja niillä saadaan hetkessä arkisesta asusta huolitellumpi. Korun muodolla, mallilla ja materiaalilla on suuri merkitys kokonaisuuteen, ja ominaisuuksiltaan erilaisia korviksia on loputtomiin. Korua valitessa tulee ottaa huomioon, millaiseen tilaisuuteen ne tulevat ja onko niiden tavoite kiinnittää huomiota vai olla pieni kohennus ilmeeseen. Toki omaa tyyliä ja sitä, missä tuntee olonsa parhaimmaksi, ei tule unohtaa.

Tässä trendikkäitä vaihtoehtoja helpottamaan valintaasi korukriisin keskellä:

HELMIKORVAKORUT

salkarisalkari
Ei ole ihme, että helmet ovat olleet viimeaikoina suosittuja koruissa. Kauniit helmet sopivat moneen tilanteeseen ja niiden ajattomuus viehättää monia. 
Nappikorvakoruina helmet ovat käytännöllinen valinta viimeistelemään asun. Paras ominaisuus helmikoruissa on se, että ne eivät vaadi tietynlaista pukeutumista vaan ne istuvat monenlaiseen tyyliin.
Vaikka helmi on hillitty, näyttävyyttä saa aikaan, kun valitset nappikorvakorujen siasta roikkuvan mallin tai helmeen on yhdistetty esimerkiksi kirkkaammin kimaltava kivi. 
Edblad- korumerkiltä löytyy laajasti erilaisia helmikorvakoruja mukavaan hintaan.

 

 VÄRIKKÄÄT KIVET

HELMIKORVAKORUT    VÄRIKKÄÄT KIVET

  

Kesäisin värit astuvat esiin ja vuoden 2022 pukeutumisen kesätrendi on kirkkaat sinisen, vihreän, pinkin ja oranssin sävyt. Tämä pätee myös koruihin ja monien korubrändien valikoima on laajentunut väreillä. Värit tuovat lookkiin persoonallisuutta ja elävöittää väritöntä asua, mikäli kirjavat vatteet ei ole se oma juttu.
Thomas Sabo on tunnettu leikittelevistä koruista ja uudessa Ocean Vibes- mallistossa nimensä mukaisesti sinisen sävyt ovat loistossaan. Vasemmassa kuvassa näet ihanat Thomas Sabo Blue Stone -korvakorut.

 

 KULTAISET JA HOPEAT KORVARENKAAT 

salkari

Sirot korvarenkaat ovat hillitty lisä ja tuo huolitellumman ilmeen arkeen ja juhlaan. Pienet korvarenkaat ovat kauniita sellaisenaan, mutta niihin on myös kätevä yhdistellä halutessaan muita korvakoruja. Tänä päivänä korvarenkaiden joukosta löytyy myös malleja, jossa koru muodostuu useammasta renkaasta. Nämä voivat olla joko limittäin, päällekkäin tai allekkain. Korujen pinnoissa voi olla paljon eroja. Korvakoruissa saattaa olla sileän pinnan sijasta rosoinen tai koristeltu pinta tai korvarengas voi olla kierretty.

Väreistä kulta- ja hopea ovat klassisia valintoja korvakoruihin. Joskus on vaikea valita näiden kahden värin välillä. Valinta helpottuu, kun ottaa huomioon asun, meikin tai muiden korujen sävyt.

Lämminsävyinen kulta on yleinen valinta näin kesäaikaan. Kulta soituu täydellisesti yhteen esimerkiksi vihreiden, turkoosien tai oranssien korukivien kanssa. Kultaiseen sopii yleisesti ottaen maanläheiset sävyt.

Hopea täydentää taas viileämpiä sävyjä ja sopii erityisen hyvin syvän punaisiin ja sinisiin sekä vaaleanpunaisen ja purppuran sävyihin. 

Näiden vinkkien avulla pääset täydentämään omaa korulipastasi trendikkäillä, mutta ajattomilla koruilla. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman korvakoruja. Esimerkiksi tuotemerkeiltä Edblad, Thomas SaboEfva Attling, Pandora ja Drakenberg Sjöling löytyy koruja isompaan ja pienempään budjettiin.


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.