Saatavuus

Tuotemerkki

Hinta

Koko

Rannekkeen leveys

Kellotyyppi

Ranneke

Koneisto

Kellon lasi

Taulun väri

Kuoren materiaali

Kellot

Kellot netistä luotettavasta kotimaisesta verkkokaupasta nopeasti ja helposti ilmaisella kaiverruksella!

Kattavassa rannekellojen valikoimassamme on kelloja niin miehille ja naisille kuin lapsillekin. Kellovalikoimastamme löytyy jokaiselle varmasti sopiva kello. Halusitpa sitten edullisemman peruskellon tai laadukkaamman arvokellon, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Autamme sinua löytämään unelmiesi kellon. 

Meiltä löydät kellot useilla erilaisilla koneistotyypeillä, kuten paristolla toimivat quartz-koneistot, mekaaniset automaattikoneistot, aurinkoenergialla toimivat solar-koneistot, liikkeestä virtansa saavat kinetic-koneistot, digitaaliset koneistot sekä monet muut. Kelloissamme on myös useita rannekevaihtoehtoja: nahkarannekkeita, tekstiilirannekkeita, kumirannekkeita, metallirannekkeita ja jopa puisia rannekkeita. Myymme rannekkeita myös erikseen. Varmasti laadukkaan rannekkeen kelloosi löydät kattavasta Hirsch-rannekeiden valikoimasta.

Meiltä löydät kattavan valikoiman kysytyimpiä muotimerkkejä kuten Michael Kors, Thomas SaboMarc Jacobs, Tommy Hilfiger, Timberland, Emporio Armani, Hugo Boss, Cluse sekä monia muita.

Valikoimaamme kuuluu myös klassisia kellomerkkejä kuten Seiko, Skagen, Eterna, Oris, RotarySinn, Sjöö SandströmFrederique Constant ja Anonimo sekä monia muita.

Meiltä löydät myös todella kysytyt puiset Aarni-kellot sekä Suomen suosituimmat Leijona-kellot.

Kellot toimitetaan suoraan varastostamme nopeasti 1-3 arkipäivän kuluessa omissa rasioissaan ja halutessasi ilmaisella kaiverruksella. Suurin osa kelloista toimitetaan veloituksetta. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai toivot esim. lahjapaketointia, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme mielellämme!

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.