Häämessut Vaasa

VIHKI- JA TIMANTTISORMUUSNÄYTTELY  2023

Sormus ei ole vain koru, vaan merkittävä symboli rakkaudesta. Myymälässämme järjestetään maaliskuussa Pohjanmaan suurin vihki- ja timanttisormusten myyntinäyttely. Mukana on arvostettuja suomalaisia ja ruotsalaisia timanttisormusvalmistajia, kuten Festive, Lumoava, Sandberg, Kohinoor, Schalins sekä Beat Of Love. Sormusten lisäksi mukana on asiantuntijoita esittelemässä mallistoja sekä uutuuksia.

Tapahtuma järjestetään myymälässämme Rewell Centerin 2. kerroksessa:

Perjantaina 17.3.-23 klo 14-18

Lauantaina 18.3.-23 klo 10-16

Näyttelyssä pääset tutustumaan lähemmin esimerkiksi laboratoriotimanteista valmistettuihin kihla- ja-ja vihkisormuksiin sekä trendikkäisiin värikivillä koristeltuihin vaihtoehtoihin. Meiltä löydät myös erilaiset palvelut esimerkiksi Ring Tailor -suunnittelutyökalun sekä ainutlaatuisen unelmien sormuksen teettäminen tilaustyönä oman kultaseppämme toimesta. Luvassa myös tarjouksia.

 Tervetuloa toteuttamaan unelmia!

___

Rakkautta ilmassa koronasta huolimatta.
TOTEUTA UNELMASI
Pohjanmaan suurin vihki- ja timanttisormusten myyntinäyttely myymälässämme:
perjantaina 18.3.2022 klo 14-18
lauantaina 19.3.2022 klo 10-16
Suomen ja Ruotsin suurimpien timanttisormusvalmistajien mallistot kokonaisuudessaan asiantuntijoiden esittelyssä kevätuutuuksineen.
Esittelypäivinä tarjouksia! Tervetuloa!

GÖR DRÖMMEN SANN
Österbottens största vigsel- och diamantrings försäljningsutställning i vår affär:
fredagen 18.3.2022 kl. 14-18
lördagen 19.3.2022 kl. 10-16
Finlands och Sveriges största diamantrings tillverkares hela kollektioner och vårens nyheter visas av experterna.
Utställnings erbjudanden! Välkommen!

Joudumme valitettavasti siirtämään kauan odotettua vihki- ja timanttisormus tapahtumaa 2021 eteenpäin johtuen vallitsevasta korona-tilanteesta. 

Sormus on rakkauden symboli ja tärkeä kantajalleen, jotta löytäisit unelmiesi sormuksen olemme kasvattaneet vihkisormus-mallistoamme entistäkin suuremmaksi. Sovellamme näihin sormuksiin häämessu tarjouspakettia. 

Voit myös teettää oman unelmien sormuksesi kultasepällämme. Tule käymään myymälässämme tai varaa aika kultasepälle

Mikäli haluat asioida aukioloaikojen ulkopuolella, niin ole meihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse: 0103222999 tai salkari@salkari.fi

Palvelemme sinua turvallisuus edellä tilavassa myymälässämme, jossa on erillinen osasto, missä voit asioida ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa.

Tervetuloa löytämään se oikea!

 

 

 

Häämessut sunnuntaina 8.3.2020 Rewell Centerissä klo 12-17!

Salkari järjestää perinteiset Hää- ja juhlamessut Rewell Centerissä yhdessä Katriina Koskiniemi-Väisäsen kanssa.

7.-8.3.2020 lauantaina ja sunnuntaina myymälässämme Pohjanmaan suurin timantti- ja vihkisormusten myyntinäyttely, jossa mukana Suomen ja Ruotsin suurimmat sormusvalmistajat laajojen mallistojensa kanssa kevätuutuuksineen. Runsaasti esittelypäivän tarjouksia!

Kultaseppämestari Mika Tarkkanen, joka on suunnitellut mm. Suomen kauneimmaksi vihkisormukseksi äänestetyn Tunteiden vuori -sormuksen, paikalla mallistonsa kanssa. Sinulla on myös tilaisuus teettää oma uniikki unelmien sormus!

Tiimiimme on tullut vahvistusta, ja uusi kultaseppämme Mikko Paikkala, suunnittelee, valmistaa, huoltaa, korjaa tai vaikka muokkaa vanhat sormuksesi tämän päivän vaatimuksiin sopiviksi. Varaa reilusti aikaa ja tule vaikka molempina päivinä tutustumaan laajaan tarjontaan!

Korut viimeistelevät hääeleganssisi ja helmet ovat aina kuuluneet juhliin. Gaura Pearlsilta ollaan paikalla esittelemässä helmikorumallistoa, mistä löytyy niin klassista kuin moderniakin tarjontaa. Sunnuntaina Rewell-torilla paljon häihin liittyviä näytteilleasettajia, jotka auttavat häiden suunnittelussa ja tietenkin sokerina pohjalla Katriinan toteuttamat upeat häämuotinäytökset. Tämän vuoden yhtenä teemana on kierrätys. Myytävänä kauniita käytettyjä morsiuspukuja edulliseen hintaan, näitä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin.

Salkarin kultasepänliikkeessä 7.-8.3. mukana: Efva Attling, Festive, Lumoava, Kohinoor, Sandberg, Schalins, Kultaseppämestari Mika Tarkkanen, Gaura Pearls, Tammen koru. 

Rewell Centerin häämessuille su 8.3. ilmainen sisäänpääsy sekä pysäköinti Toriparkissa.

Tervetuloa mukaan juhlahumuun!

salkari