Alekoodilla "SYKSY20" suurin osa koruista ja kelloista -20 %. Nopea toimitus jopa 1-2 päivässä!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Häämessut, Vaasa

Häämessut sunnuntaina 8.3.2020 Rewell Centerissä klo 12-17!

Salkari järjestää perinteiset Hää- ja juhlamessut Rewell Centerissä yhdessä Katriina Koskiniemi-Väisäsen kanssa.

7.-8.3.2020 lauantaina ja sunnuntaina myymälässämme Pohjanmaan suurin timantti- ja vihkisormusten myyntinäyttely, jossa mukana Suomen ja Ruotsin suurimmat sormusvalmistajat laajojen mallistojensa kanssa kevätuutuuksineen. Runsaasti esittelypäivän tarjouksia!

Kultaseppämestari Mika Tarkkanen, joka on suunnitellut mm. Suomen kauneimmaksi vihkisormukseksi äänestetyn Tunteiden vuori -sormuksen, paikalla mallistonsa kanssa. Sinulla on myös tilaisuus teettää oma uniikki unelmien sormus!

Tiimiimme on tullut vahvistusta, ja uusi kultaseppämme Mikko Paikkala, suunnittelee, valmistaa, huoltaa, korjaa tai vaikka muokkaa vanhat sormuksesi tämän päivän vaatimuksiin sopiviksi. Varaa reilusti aikaa ja tule vaikka molempina päivinä tutustumaan laajaan tarjontaan!

Korut viimeistelevät hääeleganssisi ja helmet ovat aina kuuluneet juhliin. Gaura Pearlsilta ollaan paikalla esittelemässä helmikorumallistoa, mistä löytyy niin klassista kuin moderniakin tarjontaa. Sunnuntaina Rewell-torilla paljon häihin liittyviä näytteilleasettajia, jotka auttavat häiden suunnittelussa ja tietenkin sokerina pohjalla Katriinan toteuttamat upeat häämuotinäytökset. Tämän vuoden yhtenä teemana on kierrätys. Myytävänä kauniita käytettyjä morsiuspukuja edulliseen hintaan, näitä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin.

Salkarin kultasepänliikkeessä 7.-8.3. mukana: Efva Attling, Festive, Lumoava, Kohinoor, Sandberg, Schalins, Kultaseppämestari Mika Tarkkanen, Gaura Pearls, Tammen koru. 

Rewell Centerin häämessuille su 8.3. ilmainen sisäänpääsy sekä pysäköinti Toriparkissa.

Tervetuloa mukaan juhlahumuun!