Ajankohtaista

Tälle sivulle päivitämme ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia myymälässämme sekä Vaasan tapahtumia, joissa olemme mukana. Elämme vahvasti sesonkien mukana, suurimmat tapahtumamme keskittyvät hää- ja juhlasesonkiin keväällä sekä joululle. Vuoden aikana meillä on mm. useita timanttisormusesittelyitä, kellopäiviä, kanta-asiakasiltoja sekä liike- ja yrityslahjapäivä. Järjestämme iltatilaisuuksia (private shopping) myös ryhmille toivomusten mukaan.

TYÖPAIKKOJA AUKI

VERKKOKAUPPATYÖNTEKIJÄ
Etsimme kokoaikaista vakituista työtekijää verkkokauppaamme. Työnkuvaan kuuluu mm. tuotteiden ylläpito ja verkkokauppaan lisääminen, uutiskirjeet sekä some-tilien ylläpito. Työpaikka on Vaasan keskustassa myymälän aukioloaikoina, ei etätyömahdollisuutta. Työntekijältä vaadimme aikaisempaa kokemusta verkkokaupan parissa työskentelystä, loistavaa suomen kielen kirjallista osaamista sekä hyvää englannin kielen taitoa. Lisää hakemukseesi CV sekä palkkatoive. Työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

MYYJÄ
Etsimme kokoaikaista vakituista myyjää , mukaan lukien pääsääntöisesti lauantait klo 10-15. Muuten työaika on arkena klo 10-18 välillä. Olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja sydämesi sykkii myyntityölle, josta omaatkin jo kokemusta. Työkuvaasi kuuluu myös verkkokauppatilausten käsittely ja pakkaaminen. Puhut sujuvasti sekä suomea että ruotsia.  Ota viipymättä yhteyttä, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Yhteydenotot:
hanna@salkari.fi

 

VIHKI- JA TIMANTTISORMUSNÄYTTELY  2023

Sormus ei ole vain koru, vaan merkittävä symboli rakkaudesta. Myymälässämme järjestetään maaliskuussa Pohjanmaan suurin vihki- ja timanttisormusten myyntinäyttely. Mukana on arvostettuja suomalaisia ja ruotsalaisia timanttisormusvalmistajia sekä asiantuntijoita esittelemässä mallistoja, sormusuutuuksia sekä -palveluita. Luvassa on myös tarjouksia! 

Tapahtuma järjestetään myymälässämme Rewell Centerin 2. kerroksessa:

Perjantaina 17.3.-23 klo 14-18

Lauantaina 18.3.-23 klo 10-16

Tervetuloa toteuttamaan unelmia!

VIGSEL- OCH DIAMANTRINGS UTSTÄLLNING 2023

En ring är inte bara ett smycke, den är en betydande symbol för kärlek. Österbottens största vigsel- och diamantrings försäljningsutställning tar rum i mars. Var utställs Finlands och Sveriges respekterade diamantrings tillverkare och experter som visar up kollektioner, nyheter och tjänster. Utställnings erbjudanden!

Evenemanget tar rum i vår affär i Rewell Center andra våningen:
Fredagen 17.3.-23 kl. 14-18
Lördagen 18.3.-23 kl. 10-16

Välkommen och gör drömmen sann!

 

_________________

 

TOTEUTA UNELMASI
Pohjanmaan suurin vihki- ja timanttisormusten myyntinäyttely myymälässämme:
perjantaina 18.3.22 klo 14-18
lauantaina 19.3.22 klo 10-16
Suomen ja Ruotsin suurimpien timanttisormusvalmistajien mallistot kokonaisuudessaan asiantuntijoiden esittelyssä kevätuutuuksineen.
Esittelypäivinä tarjouksia! Tervetuloa!

GÖR DRÖMMEN SANN
Österbottens största vigsel- och diamantrings försäljningsutställning i vår affär:
fredagen 18.3.22 kl. 14-18
lördagen 19.3.22 kl. 10-16
Finlands och Sveriges största diamantrings tillverkares hela kollektioner och vårens nyheter visas av experterna.
Utställnings erbjudanden! Välkommen!

 

 

Rakkautta ilmassa koronasta huolimatta.

Joudumme valitettavasti siirtämään kauan odotettua vihki- ja timanttisormus tapahtumaa eteenpäin johtuen vallitsevasta korona-tilanteesta. 

Sormus on rakkauden symboli ja tärkeä kantajalleen, jotta löytäisit unelmiesi sormuksen olemme kasvattaneet vihkisormus-mallistoamme entistäkin suuremmaksi. Sovellamme näihin sormuksiin häämessu tarjouspakettia. 

Voit myös teettää oman unelmien sormuksesi kultasepällämme. Tule käymään myymälässämme tai varaa aika kultasepälle! 

Mikäli haluat asioida aukioloaikojen ulkopuolella, niin ole meihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse: 0103222999 tai salkari@salkari.fi

Palvelemme sinua turvallisuus edellä tilavassa myymälässämme, jossa on erillinen osasto, missä voit asioida ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa.

Tervetuloa löytämään se oikea!

 

Salkarin aukioloajat joulun alla:

Palvelemme myymälässämme joka päivä jouluaattoon asti paitsi itsenäisyyspäivän olemme suljettu.

 • Arkisin klo: 10-18
 • Lauantaisin klo: 10-16
 • Sunnuntaisin klo: 12-16

Kellopäivä "Mini Basel" pe 26.4.2019 klo 12-18

Esittelyssä uusimmat tulokkaamme:

 • Anonimo
 • Baume & Mercier

Sekä ennestään tutut, mutta aina yhtä kiinnostavat:

 • Casio
 • Eterna
 • Oris
 • Seiko
 • Sinn
 • Sjöö Sandström

Tervetuloa myymäläämme Rewell Centerin toiseen kerrokseen tutustumaan kellotarjontaamme sekä upeisiin Baselworld 2019 -kellomessuilla esiteltyihin uutuuksiin. 

Jokaiselta brändiltä on asiantuntija paikalla, joten kelloista kiinnostuneille on paljon informaatiota luvassa.

 

                                                

 

Pohjanmaan suurin vihkisormusten myyntinäyttely 9.-10.3.2019 myymälässämme Rewell Centerin 2.kerroksessa. Esillä Suomen suurimpien valmistajien ja maahantuojien koko mallistot! Asiantuntijat paikalla esittelemässä valikoimiaan ja luvassa runsaasti tarjouksia.

Sunnuntaina 10.3.2019 klo 12-17 järjestämme Rewell Centerissä suuren Häät- ja Juhlat-tapahtuman. Upea näytös ja paljon eri alojen näytteilleasettajia kertomassa omista tuotteistaan ja palveluistaan. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

 

Salkarin kultasepänliikkeessä Vaasan ydinkeskustassa vietetään laatuaikaa perjantaina 22.9 , kun myymälässä esitellään monta kiinnostavaa kellomallistoa.

Klo 12-18 avoinna kaikille
Klo 19-21 Vapaamuotoinen iltatilaisuus, ILMOITTAUDU mukaan 20.9 mennessä markus@salkari.fi (avec, paikkoja rajoitetusti)

Kiinnostavimmasta päästä on ehdottomasti ruotsalainen Sjöö Sandström, joka tekee vihdoinkin ensiesiintymisensä Suomessa. Kelloja ja brändiä ovat esittelemässä yrityksen avainhenkilöt.
Toinen kiinnostava uutuus on saksalainen Sinn,jonka mallisto saapuu myymäläämme juuri ennen tapahtumaa.
Sveitsiläiset klassikot, Eterna ja Oris ovat edustettuna laajalla mallistolla ja maahantuojan asiantuntijat ovat paikalla. Maahantuojan mukana saamme nähtäväksi pari Baselworldin uutuutta, pronssinen Eterna KonTiki ja Oriksen 1917-erikoismalli.
Näistä saapuu meille myyntikappaleet syksyn aikana.
Seikolta on esillä jo legendaariseksi muodostuneiden klassikoiden lisäksi nopeasti huippusuosioon noussut Cocktail-mallisto, sekä maahantuojan toimesta laajasti kaikkea muuta kivaa.
Tapahtuman tyylistä vastaa turkulainen miesten vaateliike Herrainpukimo , joka tarjoaa tapahtumassa Sjöö Sandströmin kellon ostaneille mittatilauspaidan veloituksetta. Tyyliniekka toimii tapahtuman mediakumppanina ja striimaa mm. suoraa lähetystä tapahtumasta.
Kellotapahtuma on kaikille avoinna klo 12-18, jonka jälkeen järjestetään vapaamuotoinen iltatilaisuus kutsuvieraille klo 19-21. Iltatilaisuuteen voit ilmoittautua sähköpostitse markus@salkari.fi (Avec. Paikkoja on rajoitetusti).
Tervetuloa ihastelemaan upeita kelloja sekä tapaamaan muita kelloharrastajia!
Tilaisuuden jälkeen iltaa voi vapaasti jatkaa Vaasan torin laidalla Little Pubissa, jossa illan aikana erikoistarjouksia.