Aarni - Luonnonmukaista tyyliä

Aarni

Aarni on kotimainen kellomerkki. Suomen metsät, ekologisuus, ainutlaatuiset raaka-aineet ja luonnollinen design. Muun muassa näistä koostuu Aarni -brändi. Yrityksen tarina alkoi eteläsuomalaisesta Klaukkalan kylästä, jossa kolme kaiverrusta saivat idean puukelloista. He halusivat osoittaa maailmalle puun kauniit, monikäyttöiset ominaisuudet unohtamatta materiaalin luonnollista kauneutta ja suomalaisten metsien kunnioitusta. Kieltämättä he onnistuivat siinä erityisen hyvin. Nyt Aarni tunnetaan tarkoin suunnitelluista ja kestävistä puukelloista, jotka ovat keränneet mainetta monen ranteessa. 

Kellojen lisäksi Aarni valmistaa ajan hermolla olevia, mutta pitkäikäisiä aurinkolaseja, laukkuja ja lompakkoja. Myös näiden tuotteiden valmistukseen on käytetty tarkoin valikoituja luonnonmateriaaleja. Asusteita yhdistää se, että ne ovat yksinkertaisen kauniita ja suunniteltu käytännöllisiksi. Tästä syystä ne sopivat monen ikäiselle ja erilaisille tyyleille. Nyt otamme katsauksen jokaiseen tuoteryhmään ja selvitämme, mitä ne pitää sisällään.

AARNI KELLOT

Aarni X Aalto Aarni kello koneisto

Aarni kello valmistetaan ainoastaan laadukkaista ja kestävistä puumateriaaleista. Rannekellon mallista riippuen puu on joko visakoivua, tammea, saarnia, pihlajaa, eeben- tai pähkinäpuuta. Aarni pitää huolen siitä, että heidän käyttämä puu ei aiheuta metsäkatoa. Ulkomailta hankittu raaka-aine on sertifioitua sekä alkuperämaa tiedossa. Aarni ei koskaan käytä kelloissaan uhanalaisia puulajeja.

Aarnin rannekelloja löytyy niin automaatti- kuin kvartsikoneistoilla. Koneistot ovat laadukasta sveitsiläistä tai japanilaista kädenjälkeä. Kvartsikoneistojen paristot kestävät 2 vuodesta jopa 8 vuoteen. 

Puu on materiaalina kevyttä ja se ei hiosta samalla tavalla, kuin esimerkiksi kumi tai nahka. Kellojen suunnittelussa onkin otettu huomioon niiden käyttömukavuus. Kellot tunnetaan minimalistisesta designista, joka sopii arkeen ja juhlaan. Ylempänä olevassa kuvassa komeilee Aarnin vuoden 2023 yhteistyö Alvar ja Aino Aallon kanssa. Aarni x Alvar & Aino Aalto -mallisto on puhuttava ja herättää henkiin ikonisen muotoilun sekä moderniuden yhdessä muotoilija Harri Koskisen kanssa. Näissä naisille ja miehille suunnatuissa kelloissa yhdistyy tunnistettavat Aaltojen designin elementit sekä kotimainen koivu.

Tutustu Aarni -kello valikoimaan.

AARNI AURINKOLASIT

Aarni aurinkolasit Aarni miesten aurinkolasit

Klassiset Aarnin puiset aurinkolasit ovat mukavia, kestäviä ja kevyitä. Puiset aurinkolasit eivät ole helteelläkään hiostavia. Aurinkolasit ovat valmistettu ristiin liimatuista puuviiluista, jonka sisällä oleva hiilikuituydin varmistaa niiden kestävyyden. Linssit ovat polykarbonaattilinssejä, jotka lukeutuvat optisilta ominaisuuksiltaan markkinoiden huippuun. Polykarbonaattilinssit ovat huomattavasti kestävämmät verrattuna perinteisiin muovi- tai lasilinsseihin. 

Laseja on hyvin laaja valikoima, josta jokainen taatusti löytää itselleen parhaiten istuvan. Mallit sopivat naisille ja miehille. Aurinkolaseihin on mahdollista teettää optikolla linssit omiin vahvuuksiin.

Katso laaja aurinkolasivalikoima.

AARNI LOMPAKOT

Aarni lompakko

Luonnonmateriaalit toistuu myös lompakoissa, joiden seasta löytyy niin nahkaisia kuin korkkipuisia. Korkkitammi voi herättää monessa kummastusta lompakkomateriaalina, mutta se on vakuuttava ympäristön ja käytettävyyden näkökulmasta. Materiaali on korkkipuun kuoren alta kerättyä pintasolukkoa ja yli puolet sen tilavuudesta on ilmaa. Tämä ominaisuus tekee siitä taipuisaa ja hyvin kulutusta kestävää. Korkissa on vettä hylkivää suberiinia, jonka takia se on oivallinen materiaali pullon korkiksi ja yllätys, yllätys: myös lompakkoon, sillä kuka haluaisi seteleiden kastuvan? 

Korkkilompakko

Lompakkojen valikoima on laaja. Sieltä löytyy korttikoteloja, isompia vetoketjullisia clutch-lompakkoja ja perinteisiä taitettavia lompakkoja niin kolikkotaskulla kuin ilmankin. Valitse omaan käyttöösi sopiva.

AARNI LAUKUT

aarni olkalaukku

Olkalaukut ovat uusin tuoteryhmä Aarnin valikoimassa. Nahkaiset cross body -laukut ovat suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Ne ovat valmistettu suomalaisesta hirvennahasta, joka on hirvenmetsästyksessä syntynyt sivutuote. Aarni on kehittänyt hienon tavan hyöty käyttää sen ja yhtäkään hirveä ei kaadeta ainoastaan laukkujen tai lompakoiden valmistuksen takia. Hirvennahka on kestävää ja se on osoittautunut erityisen mukavaksi käyttää sen pehmeyden ansiosta. Materiaali kestää moitteettomasti sadetta ja siksi sopiikin käytettäväksi vuoden jokaisena aikana. 

Aarni nahkalaukut

Olkalaukkuja löytyy ihanissa neutraaleissa väreissä, kuten mustana, tummanruskeana, konjakin värisenä ja taupe -värissä. Laukuissa on sopivasti tilaa ja sisällä olevien taskujen ansiosta löydät sieltä nopeasti etsimäsi. Laukun metallisiin yksityiskohtiin on mahdollista valita joko kultaisen tai hopean sävyt. Pääset nappaamaan oman Aarnin olkalaukun.


Jätä kommentti

Kommenttisi tarkistetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.