Sagaform

Sagaform edustaa iloisia, innovatiivisia lahjatuotteita kotiin ja keittiöön, sisälle ja ulos. Hauskoja, omaperäisiä lahjoja ystäville, perheelle tai itselle.

Sagaform pyrkii olemaan ensisijainen lahjavalinta lauantai-illan illalliskutsujen järjestäjille, naapuruston uudelle asukkaalle tai itsellesi, kun haluat piristää päivääsi. Lahjatavaramarkkinat ovat loppumattomat, ja Sagaformin tavoite on olla markkinoilla aina mukana, luonnollisena vaihtoehtona.

Sagaform haluaa olla ratkaisu lahjaongelmiin ja yritys, joka levittää iloa ja arvostusta ja tuo hymyn lahjansaajan kasvoille. Tässä onnistuakseen Sagaform työskentelee yhdessä Ruotsin parhaiden suunnittelijoiden kanssa. Lahjakkaat suunnittelijat ovat hyvin tietoisia brändin ydinarvoista ja ovat aina ajantasalla halliten kodinsisustuksen trendejä ja elämäntyylejä. Tämä on ehdotonta, jotta yritys voi tarjota ensiluokkaista, skandinaavista suunnittelua.

 Tuotteet ovat innovatiivisia, kauniita, käytännöllisiä ja jokaisen lompakolle sopivia. Kokeile rohkeasti Sagaform-tuotteita ja ihastu!

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.