179,00 €

(sis. alv)

tai alk. 21€/kk
  • alk. 21€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

1 tuote

Viimeiset tuotteet varastossa

Balmuir tummanruskea Wellington tarjotin koko L.

Näyttävä tarjotin on valmistettu aidosta vesipuhvelin nahasta.

Tarjottiman koko on 440mm x 60mm.

Tarjottimen kahvat muistuttavat vyönsolkia.

Tältä tarjottimelta on ilo tarjoilla vaikka tervetuliasmaljat.

Tuotantoprosessin eettisyys on kotimaiselle Balmuirille äärimmäisen tärkeää.

Valmistaja: Balmuir

Nimi: Wellington

Mallinumero: 145211400

Laji: Tarjotin

Materiaali: Nahka

Väri: Tummanruskea

Korkeus: 60mm

Halkaisija: 440mm

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Balmuir WELLINGTON Tray tarjotin

Valmistaja: Balmuir

Nimi: Wellington

Mallinumero: 145211400

Laji: Tarjotin

Materiaali: Nahka

Väri: Tummanruskea

Korkeus: 60mm

Halkaisija: 440mm

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Balmuir

Balmuir on suomalainen perheyritys, jonka valikoimaan kuuluu upeat, ylelliset sisustustuotteet parhaista materiaaleista kuten pellavasta, cashmirista ja vesipuhvelinnahasta valmistettuna. Tuotteet valmistetaan pienissä tuotantoerissä eettisiä ja ekologisia arvoja kunnioittaen. Balmuirin toimittajayhteistyökumppanit ovat perheyrityksiä. Kaikilta yhteistyökumppaneilta odotetaan korkeita eettisiä arvoja. Balmuir haluaa työskennellä ihmisten kanssa, jotka jakavat heidän arvonsa rehellisyydestä, luotettavuudesta suoraviivaisuudesta. Alihankkijoina on yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita maailman kuuluisimmille luksusbrändeille, kuten Louis Vuittonille ja Tiffany&Co:lle. 

 Heidi Jaara perusti Balmuirin vuonna 2007 seuratakseen intohimoaan aitoihin materiaaleihin ja arvostustaan perinteiseen käsityöhön. Näitä asioita vaalittiin hänen lapsuudessaan, mistä hän peri intohimon kauniiden, iloa tuottavien tuotteiden tekemiseen. Heidi teki pitkän uran Nokialla useissa, kansainvälisissä työtehtävissä. Matkustellessaan ympäri maailmaa, Heidi piti mukanaan muistikirjaa, johon kirjoitti muistiin intohimoistaan ja ideoistaan omaan yritykseen. Hän halusi luoda tuotteita, jotka on tehty kuin vanhoina, hyvinä päivinä, kun muovi oli vielä tuntematon materiaali. Hän irtisanoutui ja päätti laittaa kaiken energiansa jonkin erityisen luomiseen ilman kompromisseja. Uniikin malliston lisäksi Balmuir kantaa perheenäitien perinteitä. Tänä päivänä Balmuirin omistaa Heidi ja Juha Jaara. 

Balmuir syntyi Pohjois-Suomessa, missä luonto ympäröi jokapäiväistä elämää. Siellä voi nähdä kaikkien neljän vuodenajan värit. Siellä revontulet valaisevat taivasmaisemia, porot kulkevat vapaina ja joutsenet löytävät pesäpaikkansa keskiyön taivaan alla. Siellä uskotaan yhä ihmisten hyvyyteen. Iloa löydetään pienimmistäkin asioista. Rehellisyys ja toisen sanaan luottaminen ovat olennaisia mutkattoman elämän osia. Näistä asioista Balmuir ammentaa yrityksensä arvot. Luonnon lisäksi Balmuir löytää inspiraationsa matkustellessa ja tavatessa kiinnostavia ihmisiä. Paikat kuten Pariisi, Ranskan- ja Italian Riviera, Toscana, Lago Maggiore ja Tokio ovat olleet luovan työn inspiraationlähteinä. Yrityksen kulmakiviä ovat tuotteiden laatu, erinomainen asiakaspalvelu, joustavuus sekä luomisen ja tekemisen ilo. Laatu on muodissa ikuisesti.

Stylistit, sisustussuunnittelijat ja tyylitietoiset kuluttajat ovat ottaneet Balmuir-tuotteet omakseen, mikä onkin siivittänyt yrityksen hurjaan kasvuun. Mallistosta löydät upeat ylelliset tuotteet itsellesi, kotiin ja lahjaksi, toimitettuna suoraan varastostamme! 

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.