• Sjöö Sandström Royal Steel Chronograph
  • SS G3

3 590,00 €

(sis. alv)

tai alk. 305€/kk
  • alk. 305€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

Tilaustuote
Voit kaiverruttaa tämän tuotteen

Jos haluat kaiverruttaa tämän tuotteen, täytä alla oleva lomake ja tallenna kaiverruksesi. Kaiverrus näkyy kassalla lisättyäsi tuotteen koriin.

Kaiverrus

Sjöö Sandström Royal Steel Chronograph 42 mm 012833 kello

 

Todella tyylikäs Sjöö Sandström Royal Steel -kronografikello mustalla taululla ja nahkarannekkeella.

Kellossa on 42 mm leveä teräsrunko, jonka sivuilla on harjattu mattapintainen viimeistely. Loput kellon kuoresta on kiillotettu.

Tässä upeassa kronografikellossa on Sjöö Sandströmin muokkaama sveitsiläinen 25-kivinen SS G3 -automaattikoneisto 44 tunnin käyntivaralla.

Koneiston käyntitaajuus on 28 800 värähdystä tunnissa.

Kellossa on heijastamaton kaareva safiirilasi. Myös kellon takakannessa on safiirilasi, josta voi ihailla upeaa automaattikoneistoa.

Royal Steel Chronograph -kellon taulu on musta ruusukullanvärisillä numeroindekseillä ja osoittimilla. Indeksit sekä tunti- ja minuuttiviisarit on luminoitu (super luminova), joten ne loistavat pimeässä.

Kellon ominaisuuksiin kuuluu päivyri sekä ajanottotoiminnot. Kellotaulussa on omat pikkutaulut 30 minuutin ajanotolle sekä 12 tunnin ajanotolle. Sekuntiajanotto toimii kellotaulun suurella sekuntiviisarilla.

Rannekkeena tässä kellossa on tyylikäs musta alligaattorinnahkaranneke, jossa on laadukas teräkseinen solki Sjöö Sandström -logolla.

Jos haluat kellon eri rannekkeella tai erilaisella taululla, niin ota yhteyttä.

Toimitamme ja kaiverramme tämän Sjöö Sandström -kellon sinulle veloituksetta.

Laadukkaille käsintehdyille Sjöö Sandström -kelloille myönnetään kahden vuoden takuu.

Kello valmistetaan tilauksesta, toimitusaika jos ei ole varstossamme on n.1 kuukausi.

Tilaus tuotteella ei ole vaihto eikä palautusoikeutta.

Valmistaja: Sjöö Sandström

Malli: Royal Steel Chronograph

Mallinumero: 012833 / SS-1442-1

Koneisto: Automatic SS G3

Käyntivara: 44 tuntia

Käyntitaajuus: 28.800 vph (4Hz)

Materiaali: Ruostumaton teräs

Rungon leveys: 42 mm

Rungon väri: Teräs

Ominaisuudet: Päivyri ja ajanotto 

Lasi: Safiirilasi (heijastusvapaa)

Taulun väri: Musta

Vesitiiveys: 10 ATM / 100 m

Ranneke: Nahka (alligaattori)

Rannekkeen väri: Ruskea

  • Kellotyyppi: Miesten kellot
  • Ranneke: Nahka
  • Koneisto: Automaatti
  • Kellon lasi: Safiirilasi
  • Taulun väri: Musta
  • Kuoren materiaali: Teräs

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Sjöö Sandström Royal Steel Chronograph 42 mm 012833

Valmistaja: Sjöö Sandström

Malli: Royal Steel Chronograph

Mallinumero: 012833 / SS-1442-1

Koneisto: Automatic SS G3

Käyntivara: 44 tuntia

Käyntitaajuus: 28.800 vph (4Hz)

Materiaali: Ruostumaton teräs

Rungon leveys: 42 mm

Rungon väri: Teräs

Ominaisuudet: Päivyri ja ajanotto 

Lasi: Safiirilasi (heijastusvapaa)

Taulun väri: Musta

Vesitiiveys: 10 ATM / 100 m

Ranneke: Nahka (alligaattori)

Rannekkeen väri: Ruskea

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Sjöö Sandström

Sjöö Sandström tarina alkoi Tukholmassa, Ruotsissa, jossa kaksi innostunutta insinööriä halusivat aloittaa jotain uutta kelloteollisuuden kapealla ja innovatiivisella saralla. Christer Sjöö ja Mikael Sandström halusivat luoda uuden eksklusiivisen kellokokoelman jossa korkea teknologia ja perinteet kohtaavat, mutta hyvällä maulla sekä esteettisesti että tyylikkäällä tavalla toteutettuna. Alkuvaiheessa he ihmettelivät itsekin, onko tämä mahdollista toteuttaa? Nämä ajatukset loivat lopulta ainutlaatuisen liiketoimintakonseptin, joka muodosti perustan Sjöö Sandströmin kelloille. Heidän ajatuksensa oli yhdistää minimalistinen, perinteinen muotoilu sekä erittäin korkeatasoinen ja nykyaikainen teknologia. 

Nykyään Sjöö Sandström valmistaa laadullisesti korkealuokkaiset kellokokoelmat minimaalisessa mittakaavassa, huolellisesti suunniteltuna, valmistettuna ja testattuna. Kellot tarjoavat paitsi ainutlaatuista ja esteettistä muotoilua, myös 100%:n laadun.

Tuotteet valmistetaan Sjöö Sandströmin omissa tiloissa Tukholman keskustassa. Kaikki kellot valmistetaan käsityönä ja läpikäyvät useita prosesseja. Tarkkaan valittu ammattihenkilö valvoo jokaisen osaprosessin tuotteen valmistuksessa sekä tutkii kaikki toiminnalliset ja muotoiluun liittyvät yksityiskohdat perusteellisesti. Mikäli jonkun osan taivutus tai muoto poikkeaa, osa poistetaan välittömästi ja korvataan uudella, jossa on alkuperäisen osan tunnisteet. Kyseessä voi olla vain millimetrin osien poikkeama.  Jokaisen osaprosessin jälkeen kellot testataan uudelleen ja näin varmistutaan kellon toiminnallisuudesta. Laatu on Sjöö Sandströmin tavaramerkki ja siitä ei tingitä vähimmässäkään määrin. Jokaiselle asiakkaalle voidaan määritellä tuotteen aitous ja kellon DNA, joka ilmenee nelinumeroisesta kaiverruksesta kellon kuoren takaosasta. 

Sjöö Sandström tekee yhteistyötä Sveitsin Vaucher-perheen kanssa, joka tarjoaa yksinoikeudella S&S:lle kellokoneistoja. Ruotsalaisille kelloguruille heijastamaton safiirilasi, vesitiiveys ja kehittynyt teknologia ovat tärkeällä sijalla kellojen suunnittelu- ja valmistusprosessissa. Tuotteet sisältävät joko 18 karaatin kultaa tai vaihtoehtoisesti korkealaatuista ruostumatonta terästä. Kellon takakansi on yleensä läpinäkyvä ja upea koneisto näkyvissä. Riippumatta siitä onko kello luotu näön vuoksi, siitä hohtaa korkean laadun ja upea muotoilun tunnusmerkit. Sjöö Sandström -kellovalikoimasta löytyy sopivia kelloja sekä juhlaan että vapaa-aikaan.

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.