• Thomas Sabo Rebel at Heart miesten kello Wa0196

398,00 €

(sis. alv)

tai alk. 39€/kk
  • alk. 39€/kk (12 kk maksusuunnitelma)
  • Todellinen vuosikorko: 12,90%
  • Lisää tietoja

Ei asiakasarvosteluita

Saatavilla myöhemmin

Thomas Sabo Rebel at Heart miesten kello Wa0196.

Mahtavan väriyhdistelmän omaava Thomas Sabo kello,kello on muuten musta mutta ranteessa ja taulussa on ruusukullanvärisiä ykstyis kohtia.

Kellossa on ajanotto ja päivyri,lasike on safiiripinnoitettu mineraalilasi joka on heijastusvapaa.

Kellon kuoren leveys on 43mm ja rannekkeen 20mm. Thomas Sabo kelloille myönnetään 2v takuu. 

Valmistaja: Thomas Sabo

Malli: Rebel at Heart

Mallinumero: Wa0196-268-203-43

Koneisto: Quartz (paristo)
Materiaali: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 43 mm
Rungon väri: Musta
Ranneke:Teräs
Lasi: Mineraalilasi
Taulun väri: Musta/punakulta

Ominaisuudet: Päivyri/ajanotto
Vesitiiviys: 50m / 5atm
Rannekkeen väri: Musta/punakulta
Muoto: Pyöreä

  • Kellotyyppi: Miesten kellot
  • Ranneke: Metalli
  • Koneisto: Quartz (paristo)
  • Kellon lasi: Safiiripinnoitettu
  • Taulun väri: Musta
  • Kuoren materiaali: Teräs

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluita.

Kirjoita arvostelusi

Thomas Sabo Rebel at Heart miesten kello Wa0196

Valmistaja: Thomas Sabo

Malli: Rebel at Heart

Mallinumero: Wa0196-268-203-43

Koneisto: Quartz (paristo)
Materiaali: Ruostumaton teräs
Rungon leveys: 43 mm
Rungon väri: Musta
Ranneke:Teräs
Lasi: Mineraalilasi
Taulun väri: Musta/punakulta

Ominaisuudet: Päivyri/ajanotto
Vesitiiviys: 50m / 5atm
Rannekkeen väri: Musta/punakulta
Muoto: Pyöreä

Kirjoita arvostelusi

Yhteensopivat tuotteet

Thomas Sabo

Thomas Sabo perusti nimeään kantavan yrityksen vuonna 1984. 1980-luvun loppuun mennessä Thomas Sabosta oli tullut yksi menestyneimmistä, innovatiivisista hopeakorubrändeistä saksankielisissä maissa. 1990-luvun alussa yritys uudisti itsensä laajentamalla suunnittelutiimiään ja vahvistamalla brändiään. Tämän myötä Thomas Sabo tuli tunnetuksi Sterling Silver -kokoelmastaan. Graafinen suunnittelija Susanne Kölbli astui luovan johtajan saappaisiin vuonna 1992, ja siitä lähtien hänen uniikki tyylinsä, idearikkautensa ja tyylisilmänsä on muokannut brändin estetiikkaa. 1990-luvun loppupuolella ensimmäinen Thomas Sabon kivijalkamyymälä avattiin Frankfurtiin, ja tämän jälkeen useita myymälöitä ja shop-in-shop:eja ilmestyi tärkeimpiin kaupunkeihin ja tavarataloihin.
Thomas Sabo Charm Club Collection -keräilykoru lanseerattiin vuonna 2006 saavuttaen huiman menestyksen, joka on säilynyt tähän päivään saakka. Vuoden kuluttua tästä Rebel At Heart -mallisto esiteltiin yleisölle. Miehille kohdistettu mallisto sisältää rock-henkisiä koruja, joissa on särmää ja asennetta. Malliston tunnusmerkkejä ovat tummennettu 925-hopea sekä nahkayksityiskohdat ja mustat, synteettiset zirkoni-kivet. Pian tämän jälkeen lanseerattiin Thomas Sabon korumallistoja täydentävä kellomallisto. Sabon menestys jatkoi kasvuaan, ja mainoskasvoina on nähty isoja tähtiä, kuten Katy Perry, Poppy Delegvine ja David Garrett. Nämä lähettiläät edustavat kahta sterling-hopeista tuotemerkkiä: Glam & Soul (naisille) sekä Rebel At Heart (miehille).

Vuonna 2013 Thomas Sabo teki uuden aluevaltauksen alkaessaan valmistaa hopeisten korujensa rinnalle myös 18kt kelta- ja ruusukullalla päällystettyjä koruja. Suosittu Karma Beads -mallisto ilmestyi pian tämän jälkeen. Filigraanikuvioiset helmet ja "Karman pyörä" muodostavat nämä muunneltavat keräilykorut, joista voi helposti yhdistelemällä luoda omaa karmaa kuvastavan kokonaisuuden. Malliston kasvoina on nähty huippumalli Georgia May Jagger sekä Formula 1 -kuski Nico Rosberg. Samana vuonna Thomas Sabo julkaisi Fine Jewellery -malliston, joka oli yrityksen ensimmäinen, suunnittelultaan vaikuttava, korkelaatuisista materiaaleista koostuva korumallisto. Materiaaleina mallistossa nähdään 18kt kelta-, valko- ja ruusukultaa sekä 925 sterling-hopeaa erilaisin kivin ja timantein täydennettynä. Vuonna 2015 ilmestyi Thomas Sabo Love Bridge -sarja, joka sisältää ranne- ja kaulakoruja, joihin on mahdollisuus kaivertaa haluamansa teksti veloituksetta.
Thomas Sabolla on 313 liikettä, ja se työllistää lähes 2000 ihmistä ympäri maailmaa. Korujen yksityiskohtiin kiinnitetään erityistä huomiota, ja trendikkäitä korusarjoja on tarjolla laidasta laitaan, useilla eri teemoilla.

Lue lisää
Näytä vähemmän
Katso brändin muita tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme ja uutuuksista.